Socialdemokratai verčia iš posto teisingumo ministrę

  • Teksto dydis:

Opozicinė Lietuvos socialdemokratų partija (LSDP) antradienį kreipėsi į prezidentę Dalią Grybauskaitę ir premjerą Saulių Skvernelį, prašydami kuo skubiau įvertinti teisingumo ministrės Mildos Vainiutės darbą ir gebėjimus toliau eiti savo pareigas.

„Vadovaujant M. Vainiutei, net keturios Teisingumo ministerijai pavaldžios įstaigos dirba be vadovų, konkursų ar atrankų rezultatai į vadovaujančias pareigas dėl neaiškių priežasčių netenkina ministerijos vadovybės, o tai meta dėmę ne tik ministerijai, bet ir visai Vyriausybei. Visoje Teisingumo ministerijos kuruojamoje sistemoje vyrauja stagnacija ir neveiklumas“, – teigiama LSDP pranešime.

M. Vainiutę į teisingumo ministres delegavo LSDP. Socialdemokratams nutraukus koalicijos sutartį ji liko vadovauti Teisingumo ministerijai asmeniniu S. Skvernelio siūlymu.

Vadovų šiuo metu neturi „Registrų centras“, Vartotojų teisių apsaugos tarnyba, Kalėjimų departamentas ir Valstybinė duomenų apsaugos inspekcija.

„Dėkoju už socialdemokratų pirmininko išsakytas pastabas. Kritika visuomet skatina politiką tobulėti“, – LSDP pareiškimą BNS komentavo M. Vainiutė.

Ministro pirmininko Sauliaus Skvernelio atstovas spaudai Tomas Beržinskas BNS sakė, jog premjeras socialdemokratų raginimo nekomentuos.



NAUJAUSI KOMENTARAI

ALGIS

ALGIS portretas
MATOMAI PAŠALINO FINANSŲ KAPŠUS

jurgis

jurgis portretas
Sąžiningi žmonės tokiai valdžiai netinka.

p/b

p/b portretas
SOCDEMAI,negi nematote kokis didelius darbus atlieka MINISTRĖ ,ko gero, per JŪSŲ padarytą KALNĄ NEGEROVIŲ- negalite tai pamatyti.
VISI KOMENTARAI 7

Galerijos

Daugiau straipsnių