Švedijos gynybos ministras: neramumus Baltijos jūros regione spręstume visi

Grįžti į straipsnį

kam

kam portretas
tas apgaulingas ivaizdis paprasciausiai atvaziavo pakeliavo pakalbejo kitas atvaziuos irgi kalbes gal ta pati o gal pagal kita programa nes 1 asmuo nieko nereiskia ir kalbeti uz visus negali tai ne putkinas ar musu /globejai/ per kuriuos puse salies paliko tevyne ir tai buvo samoningas sanderis su u .spec. t........ko gero.....

abejoju

abejoju portretas
Labai abejoju,jo zodziais,istorija sako ka kita........

Elnias

Elnias portretas
Kada ta "komentatoriu" uzdarys?

Kęstas

Kęstas portretas
Havajuose (JAV) ką tik atsitiktinai buvo išplatintas pranešimas apie artėjantį smūgį branduoliniu ginklu. "Per trumpą laiką po įspėjimo, žmonių minios įsiveržė į prieglaudas, užkimšdami greitkelius teroro ir bejėgiškumo scenose. "Aš greitai perrinkau visus scenarijus mano galvoje, bet nebuvo kur eiti, kur prisiglausti", - sakė Mike Staskowas, pensininkas, buvęs karo kapitonas."

Kęstas

Kęstas portretas
Tik žymiai vėliau žmonės sužinojo, kad pranešimas yra klaidingas. Pamoka Grybauskaitei, Landsbergiams ir kitiems branduolinio karo kurstytojams. Branduolinis karas yra baisus dalykas. Todėl jūsų vykdomas branduolinio karo kurstymas yra nusikaltimas, už kurį reikia teisti. Jūsų kartojimas, kad Rusija yra teroristinė valstybė ir kad Rusija yra už įstatymo ribų, kad reikia nustoti visus civilizuotus politinius kontaktus su Rusija, rodo, kad jūs nesuvokiate, ką darote, rodo, kad mes, rinkėjai, padarėme klaidą, suteikdami jums tribūną, kuriai jūs netinkate. Nuorodas ir platesnį aptarimą galima rasti, guglinant žodžius apie mokslą-studijas-ekonomiką.

Galerijos

Daugiau straipsnių