Paviešino įrodymus, kad konservatoriai turi planą nuversti valdžią

Grįžti į straipsnį

KAZ myras

KAZ myras portretas
Gaila tuokiu menkystu kaipG Landsbergis,A Tapinas,Kubiliaus kuris nubankrotino Lietuva,Simonytes kuri seime iesko durniu.Dabar kaip atrodo panelyte pradejo rodyti ragucius ir nagucious tam kas jai pasako kad imurde Lietuva i milijardines skol;as.Visi tie ponai kabinasi nagais ir ragais kad vel galietu bankrutyti Lietuva.Jie negali nurimti kad valstieciai padare tiek per dvejus metus,kurie nepadare per trisdesimt metu

Pilietis#5467

Pilietis#5467 portretas
Reikia but protiskai atsilikusiu palaikant skverneli nesiremiant faktais arba visisku nupuseliu. Skvernelio atsisakymas dalyvauti "sou" (jo paties beje sou) yra jo paties nenaudai. Jokios pagarbos nenusipelno. Per savo isdiduma teismas ji pamokys atsakyt. Su isivaizduojamais sou ir perversmu planais butu jam geriausia bausme psichiatrineje reabilitacijoje pagulet. Svernelio minima "teiseta valdzia" yra labai abejotina zinant kokiomis manipuliacijomis ir melais yra igije valdzia.

Tapinai nesireikšmink

Tapinai nesireikšmink portretas
Skverneliui tapkino atsiprašyti nėra už ką,antra vertus,kas tas tapkinas prieš Skvernelį ? Manau,kad tai mažas šypelis,plaukiantis prieš vandenį.

Nori įtikti

Nori įtikti portretas
Taip uoliai tas tapkinas tarnauja konservatoriams (kalba nesąmones,organizuoja mitingus,kuriuose žeminama teisėta valdžia ir panašiai),todėl galima tikėtis,kad konservatoriai jam atsidėkos,įtraukdami jį į konservatorių kandidatų sąrašą rinkimuose. Net patarlė sako,kad arklys arklio dykai nekaso.

Alis Petkus...

Alis Petkus... portretas
aišku... jų toks tikslas ir yra... tam ir trukdo konstruktyviai dirbti...

LOLL

LOLL portretas
negi lietuviai pralaimės Lietuvą, įtikėję svetimais pranašais..įdomu ar bitininkas naivus ir patiklus lietuvis, ar tik apsimeta lietuviu

Gytis

Gytis portretas
Ne tik Delfyje , bet ir Kauno dienos komentaruose knibžda karbauskio troliai. Pinigus gauna.

Pedagogas

Pedagogas portretas
Skaitant Delfyje trolių komentarus, susidarė įspūdis, jog tuos trolius pasamdė Skvernelis su Karbauskiu ir moka jiems didelius pinigus, nes troliai rašo chamiškomis Skvernelio frazėmis. Galbūt iš Lietuvos mokesčių mokėtoų pinigu? Lietuvoje nebuvo jokios ekonominės krizes dešimt metų, o biudžete neliko pinigų mokytojams atlyginimus mokėti. Kyla įtarimas, jog labai didelės sumos valstybės pinigų nutekėjo į valdančiosios vyriausybės narių asmenines banko sąskaitas kur nors Šveicarijoje. Ši vyriausybė iščiulpė pinigus iš valstybinio iždo. Liaudiškai kalbant, vagių vyriausybė pavogė žmonių pinigus ir dabar kiaulės akimis varto ir keikia visus Lietuvos žmones ir visas buvusias vyriausybes, nors turbut pamiršo, kad jau du metai kaip patys sedi už valdžios vairo ir daro pačias didžiausias nesąmones, kokios tik galetų būti. Tokiu klaidų, kokias darė ir daro ši buvusio policininko Skvernelio vyriausybė, dar nėra buvę Lietuvos istorijoje. Pasiektas aukščiausio laipsnio valdžios cinizmas!

zop

zop portretas
atsitiktinumas gali buti viena antra karta,bet kai ivyksta pagal kazkuri nuleista plana,tad jau negalima pasiviai buti stebetoju vietoje.Ar negalima tokiu dalyku ivertinti teisiskai?Juk lipimas pro langus ,man taip nemaloniai primena zaliu zmogeliuku veiksmus,beje ju ten ir po sia diena nera.(Ich tam net)Ikyriai propoguojama mintis mitingo metu,per Delfi,kad Navicko "draugas" pataria lesas reikalauti is gynybos ministerijos(kodel ne is Verygos ar dar kokios tai)tiesiogiai stebetinai gyla kortos ant stalo,lyg diriguotu ne senis ,o kazkas profesionalesnis,o juk momentas,kai nera valdzios,labai lengva ilisti pro langa apsimetus mokytoju i SMM,,gydytoju i SAM ministerija ir kareiviu i Krasto apsaugos ministerija,o mes toliau snarglius laizysime?Valstybeje privaloma buti tvarka,kas jis bebutu,jam istatimai irgi butini.Mat atsirado svieto lygintojas,kuriam niekas jau neitinka.2.5% mokytojams nieko nereikia ,net ir derybu,nes jiems nors nusprok ,duok pinigu cia ir dabar,o uz ka jums duoti.

to

to portretas
navicko snukutis intelekto nesubjaurotas o konservams tokiu ir reikia

...

... portretas
Ach, perskaitykit tą "As irgi UZ..Prieš 9 valandas" - tai ATVIRAS pripažinimas, kad 'mokytojų streikas' - tų 'konservų' planas ("Uz tik Koncervus,nes tik jie gali isgelbeti Lietuva,nuo okupantu,nuo grobuoniu,nuo Kremliaus suniuku"), kad ir tas 'mitingas' - tokio perversmo sudėtinė dalis ("Salin rankas nuo Lietuvos. As UZ...piketuotojus")... - kažkam LABAI noris Maidano Vilniuje: tauta kraujais plūsta, masiškai emigruoja, o oligarchai tik DAR labiau (nuo paramos iš užsienio) TUNKA; KAS, Tauta prisidengęs, SAU norvegų premiją pasiėmė?.. negi pinigėliai pasibaigė, negi DAR nori?

stiprybes

stiprybes portretas
Stiprybes Jums Premjere laikykites nes cia maistininku keliamo chaoso tik pradzia.

Švarkelis tuoj apsivynios galvą šikpopieriumi

Švarkelis tuoj apsivynios galvą šikpopieriumi portretas
ir šauksis Sirijaus ir Piziaus dvasių. :DDDDD

As irgi UZ..

As irgi  UZ.. portretas
Uz tik Koncervus,nes tik jie gali isgelbeti Lietuva,nuo okupantu,nuo grobuoniu,nuo Kremliaus suniuku,kur vagia Lietuvos zemes,ardo is vidaus Valstybe,meluoja,blefuoja,spardosi ir inkscia tie Naisiu kolozo klupciukai.Salin rankas nuo Lietuvos. As UZ...piketuotojus.

tai dabar

tai dabar portretas
samokslininkus reikia teisti ,kaip Turkijoje .jei Landzbergo nepasodins reiskia kalbejo Skvernelis netiesa .

...

... portretas
Che - Dėdulė TAIP įtikėjo į Tapkino mitingą (negi ir vėl savo 'savanorius' pakels?), kad jau pirmadienį numatė neeilinį Seimo posėdį broilerinei diktatūrai įtvirtinti.

Cha cha cha

Cha cha  cha  portretas
Bravo, Skverneli. Taip ir toliau varyk. Dar vienas planas ir tu, Kremliui padedant, be jokios konkurencijos, jau po pirmo turo, tapsi visų subingalvių Prezidentu.c

Anonimas

Anonimas portretas
konservatoriai turejo but valdzioje bet liaudis isrinko valstiecius.visa laika buvo trukdoma dirbt per ziniasklaida.seime taip pat nebuvo gero elgesio.gaila man valstieciu kuriems opozicija trukde dirbt.visa kadencija

Skvernui

Skvernui portretas
su galva aiskiai negerai ir Pizius cia nepades.

Chi chi

Chi chi portretas
iš konservų tvartelio jau baigia pabėgti net aklos-kurčios bobutės o jie vistiek liberalinės linijos laikosi, gandrams duobę kasa ir kėdę Švarkelio vyriausybei pjauna. Debyyyylai:DDDD))

itariu

itariu portretas
Premjere didziules jums stiprybes o sio maisto uzverbuotam vykdytojui gal deretu pasitikrinti sveikatos bukle nes is jo veiksmu matosi kad yra kazkokiu nukrypimu.

Gandras

Gandras portretas
O ta plana gandrai atnešė

Anonimas

Anonimas portretas
Visiem senai aisku nuo pirmos dienos kai gandrai atejo i valdzi konservatoriai neleidzia dirbt tas akivaizdziai matosi bet gagejo kitaip organizuot ne taip kvailai Navicki pasisamde su tom kelim bobom o tas ir puciasi mat fizrukas su bitem todel tas stiklainis ir stovi ministerjoj su medum

Aндреий Тaпин (Andreij Tapin)

Aндреий Тaпин (Andreij Tapin) portretas
My pobedim.

Premjeras

Premjeras portretas
pasakė tai, ką tauta seniai žino, mato ir jam sufleruoja. Ir gerai, kad pasalūniški kėslai buvo oficialiai įvardinti, dabar jau kremliaus konservai negalės apsimesti, kad jie nežino, kad mes žinome niekingas jų užmačias. O anūkui reiktų įsilašinti jo mėgstamų rusiškų veterinarinių lašiukų nuo vištakumo ir perversminio smegenų uždegimo.

Sąžinė

Sąžinė portretas
Gėda tai motinai,kuri pagimdė tokį tapkiną ir kitai,kur

Pagarba redakcijai

Pagarba redakcijai portretas
Pagarba Kauno dienos informatoriams, kurie tagus "Saulius Skvernelis" parašė didžiosiomis raidėmis, o "andrius tapinas" mažosiomis. Tapkimas tikrai nevertas būti rašomas didžiosiomis raidėmis.

Gentviliukas

Gentviliukas  portretas
Tėvai,nenusipezėk! Masiulis dar ne viską apie tave pasakė.

Romas

Romas portretas
A. Tapinai, čia yra paranoja? OK. Tada gal žmonėms paaiškinsi kaip suprasti tave ir tavo nuolatinį elgesį? Atrodo esi tik šiek tiek gabus žurnalėnas ir kartas nuo karto, piktnaudžiaudamas savo tarnybine padėtimi LRT imi organizuoti mini pučus - šauki visą Lietuvą gelbėti konservatorių? O gal aš klystu? Gal tu taip elgeisi ir kai konservatoriai "valdė" Lietuvą. Bet ne, esi tik kubilinis klonas, kuris jau perspjovė savo pirmtaką A.Ramanauską.

TOKIO DEBILO KAIPO SKVERNELIS SENAI NEBUVO

TOKIO DEBILO KAIPO SKVERNELIS SENAI NEBUVO portretas
KA VALSTIECIU TROLIAI LOPAI ? SU MUILU I SIKNA LENDAT SAVO KARABASUI AR BE?

tegyvuoja Lietuva terbų

tegyvuoja Lietuva terbų portretas
Čia jau Vova Putinas per Paksą įvykdė Stribo teisinės pagalbos prašymą ir ne kitaip. :) Kita vertus, labai nesinorėtų psichopatiško konservų chunveibino Dovydo Skarolskio šlapių fantazijų išsipildymo, jei ta grupuotė kada nors vėl užsijotų prie lovio. Tokie personažai, kartu su apsiašarojusiu Anūkėliu priešaky, parodo, kad ir toje gaujoje toli gražu ne viskas tvarkoje. Apie kokius atsasaldermokratus, kartu su dukteriniais projektais, tokiais kaip "Dujotekanos" liurbosrąlai, klaiku ir pagalvoti. Kaip ir apie visokius tapšnojančius su tomaševskininkais ir agurkinius. Vienu žodžiu, nieko gero visiškai.

lizinginiam švarkeliui pasimaišė protelis

lizinginiam švarkeliui pasimaišė protelis portretas
jį palaiko tik beraščiai kremliaus troliai.

Tautos stebetojas

Tautos stebetojas portretas
Nejau Skvernelis turi leidima ginklui?

jo

jo portretas
Dar ne visi debilai emigravo...

Anonimas

Anonimas portretas
kas yra tapkinas KGB AGINTINIS KGBistas jis kitaip elgtis nemoka visa Lietuva yra KGB voratinkliu .

Anonimas

Anonimas portretas
TAPINAS NORI I SEIMA PAN KAIP VENSKIENE

Deja

Deja portretas
Ne paranoja, tapkinai, nes konservantų svajonė, kurią jie kasnakt sapnuoja, premjero soste Gabrieliux. Ir jie žemę gražus, bet savo sieks.

jo

jo portretas
konservai su magnolija daugiau nieko nesugeba tik intrigas ir karą skelbti ,praskolint šaly ir nuskurdint žmonės jie ant to čempionai

zelemunčikas

zelemunčikas portretas
Baisus planas .Is ju galima tykėtis jiems valdzios truksta

Argi neaišku

Argi neaišku portretas
kad griovėjai ne tik konservatoriai bet ir kitos partijos pavydinčios valstiečiams populiarumo ir ,,griežiančios ant jų dantį"? Tikslas - sugriauti valdymą nežiūrint į padarinius. Iššaukti socialinę katastrofą.Tiems sudams iš skarbonkių ir dėžučių niekad nerūpėjo, kad vienu ar kitu atveju nukentės eiliniai,socialiai silpniausi ir taip sunkiai pragyvenantys žmonės. Pasiilgo laikų kai kaip ir už buvusius ,,žvėriukus"- vagnorkes nieko negalima buvo nupirkti? O lietuviai pusmečiais negaudavo nei algų, nei pensijų, nei kitų išmokų. Užtai verslas ir vagys tiesiog klestėjo. Tuo metu į valdžią atsisėdę nevykėliai varydami šalį į juodą nusigyvenimą darė ką norėjo ir ką sugeneruodavo jų nesveika fantazija,

Aišku

Aišku portretas
Konservatoriai labai išsigando,kad aukšti Skvernelio reitingai rodo,kad jis gali tapti prezidentu,todėl jie bando visokiais būdais kompromituoti Skvernelį.

Anonimas

Anonimas portretas
Tai Amerikos ambasados planai. Drumstam vandenyje geriau gaudosi zuveles.

lt

lt portretas
Ramybės visiems - nekelkime chaoso: to ištroškę konservatoriai, patys sukėlę žmonių nepasitenkinimą dėl mažų atlyginimų. Praskolino Lietuvą, pasiskolino laivą už kosminius pinigus, dėl ko tauta jų nebeišrinko ir niekada nebeišrinks. Tegu nesvajoja, kad, apkaltinę Skvernelį, patys taps baltesni. Vyriausybė daro, ką gali, nes tenka mokėti konservatorių skolas. Žmonės nėra kvaili, jau sugeba atskirti pelus nuo grūdų. Tie mitingai tik parodo "konservų" tikrąjį veidą. Nesuvokiama, kad drįsta prisidengti Kristaus vardu. Tai pasityčiojimas iš krikščioniškų vertybių. Šėtono sėbrai.

Valdemaras

Valdemaras portretas
Ko lapinui tapinui ir konservatoriams neorganizuoti mitingų,perversmų,todel kad juos finansuoja MG baltik,vilniaus prekyba ir kt niekšeliai.Buvo paviešinta praejusio mitingo metu ,kad tapineliui mokama už 1val 1000 eurų

zelemunčikas

zelemunčikas portretas
Rajoninio įgaliotinio lygio milicnykėlio sąmokslo teorija.

Mokytojas

Mokytojas portretas
turintis pilna kruvi - gauna normalia alga.tokios algos nori ir streikuojantys ,stokojantys pamoku. Amerike po kelis darbus dirba zmones ,kad isgyventu. Skvernelis turetu isakyti isvaikyti streikuojancius,kaip prancuzus dubasina valdzia, o kurstytojus kansar vatorius- prie gedos stulpo statyti!

Generalinis

Generalinis portretas
Premjeras neryztingas- turetu bananais o ne saldainiais vaisinti streikuojancius! Pensininkui ,turinciam dideli darbo staza ,tik sita karbauskine valdzia pakele pensija! Kubylius atimti tesugebejo- kubyyyyylius.

o valdžia pas mus

o valdžia pas mus portretas
tai kas, gal galima patikslinti?

senolis

senolis portretas
Laikas kaip sakė mano senelis-geriausias vaistas, nu kitaip ir būti negalėjo, kad ankščiau ar vėliau, tarp valdančiųjų ir opozicijos kils tikras karas aš nei minutei neabejojau, juk broileris su savo svita, nustumtas nuo didžiojo lovio jau šešeri metai, tai tikrai ilgas ir labai liūdnas žmonių partijos etapas, o ir patriarchas pastumtas į šoną su savo strategija ir taktika, čia dar valstiečiai suorganizavo seimo tyrimo komisiją apie blogus darbus, valdant žmoniųlberastų partijos ir jei tikėti premjero žodžiams,kai kuriems sėdintiems Seimo salėje ir ne tik jau senai laikas ne Seimo salėje sėdėti, o belangėje. Čia jau mesti kaltinimai ir jaučiasi kam. Veiksmas prasideda kaip ringe,,kova betaisyklių”, na aišku kas vystysi toliau, lanbergiukas nenores visų žmonių partijos vardu nusileisti, o premjeras ne išbaigščiųjų, už nugaros ne tik supelijusios kulkos ir bananai, bet ir vandens patrankos su dviem vidaus pulkais, kokią taktiką pasirinks, besiblaškantis, bet kovingai nusiteikęs premjera

STIPRYBES.

STIPRYBES. portretas
Didziules jums stiprybes ir sekmes Premjere as manau kad sis maistas tai Ilgai ir kruopsciai Konservu ruoztas rezultatas ir surade tinkama lengvo mastymo zmogeli provokacijos vykdymui navicka,, rasau pavarde is mazosios raides nes pagal jo veiksmus negaliu rasyti is didziosios raides '' isprovokave Pedagogus sukele valstybeje chaosa stengiasi bet kokiais budais pakenkti ir ardyti jusu stabiliai saziningai ir ismintingai dirbancios vyrisausybes darbui.Premjere tauta su Jumis ir tikiu kad ir daugima tautos linki jums didziules stiprybes ir istvermes kad atlaikytumete si BARBARISKA konservu suorganizuota maista.STIPRYBES

onute

onute portretas
S kvernelis paviesino ka zmones senai kalba kad konservai ruosia perversma jau antra karta su tuo tapkinu bet tikrai zmones nedaleis

zelemunčikas

zelemunčikas portretas
Dubleriui.Valstiečių paršai prie valdžios lovio pripuolę niam,niam.

Hm

Hm portretas
Skvernelis su streikais nesusitvarko, bet tai labai gerai sugeba Kubilius. Prisiminkime mitingą prie Seimo rūmų. Liepė policijai atidengti ugnį į mitinguotojus iš pasenusių, suakmenėjusių guminių kulkų ir iškart išspręsta problema. Kas ligoninėje,kas areštinėje,o paskui dar ilgi bylinėjimosi metai ir priešo įvaizdis biografijoje. Tad balsuokime už konservaliberastus,jie moka spręsti tokias problemas.

Anonimas

Anonimas portretas
Nieko nuostabaus nes konservatoriai ir jų patrijarkas dėdulė tik vieninteliai už LIETUVĄ, visi kiti tik šunauja kremliniai vatnykai koloradai ir t. t. Bet kodėl tiek daug neigiamų LAISVOS LIETUVOS PILIEČIŲ prieš konservus o ypač prieš LANDSBERGIŲ gaują? Bet kodėl senasis marksistinis komunistas dėdulė turi teisę vienintelis spęsti Lietuvos likimą?

Inai

Inai portretas
Ina, jūs šiek tiek nelogiška šiandien. Protingas žmogus kaip tik supras. O, jus, panašu, veikia Daningo-Kriugerio efektas.

Ina

Ina portretas
Protingas žmogus tikrai nesupras ko siekia Tapinas organizuodamas mitingą,ir ką konservatoriai darytų,jei būtų valdantieji.Kovoti su korupcija ,žmonės gali kiekvieną dieną.Neduoti kyšių,mokėti mokesčius,prasyti perkant čekio.Netoleruoti korupcijos,mokytojai turi pirmiausia.

Apgailestavimas

Apgailestavimas portretas
O fizionomija tikro Ivanuškos duračioko.

Susirūpinimas

Susirūpinimas portretas
Ko gero,ne vien Skvernelį veikia paranoja.Parodykit bent vieną žaliąjį parlamentarą,kuris labai protingai mąstytų.Matyt,paranoja yra užkrečiama liga.

Reikėtų gydytis

Reikėtų gydytis portretas
Būtų Valinskas valdžioje,suprasčiau-čia jo puikus humoras,o dabar-neaišku,ar Skvernelis iš įpratimo vadovauti milicijai,kur tikriausiai viršininkams draudžiama prieštarauti,ar tikrai jau jam su sveikata ne kas.Neįmanoma įsivaizduoti,kad jis nesuvoktų,jog opozicija ir yra tam,kad oponuotų.

Konservatoriams

Konservatoriams portretas
Visiški BATAI!!!!!

Mentelis

Mentelis portretas
itarus Skwernelis serga paranoja,nes mato tik priesus.Konservatorius remia issilavine ispruse inteligentisku zmones,- - tai bolseviku priesai.Negi i Sibyriu juos,a Skverneli?

zelemunčikas

zelemunčikas portretas
Koncervai valdzios istroške viskas man man

Vladas

Vladas portretas
Landzberginiai, kaip ir violetiniai patvoriniai ,užkrėsti savo vadukų idėjomis ir jų žirnio didumo smegenėlės, niekaip nesugeba mastyti kitaip.

planu

planu portretas
visi turi,vieni bendradarbiauja su rytais,kiti nuosekliai ir kenksmingai Lietuvai ir Tautai vykdo vakaru paliepimus, ir tie ir tie bendradarbiauja.

Anonimas

Anonimas portretas
Sekmadienį mitingas su plytom ir kokteiliais, pirmadienyje visuotinis streikas, antradienyje prašymas Putkinui padėt įvest tvarką pas fašistus. Taip svajoja kaip kurie konservuoti. Juose dar Leninas gyvas, iš jų galima tikėtis visko.

Lietuviškas centas

Lietuviškas centas portretas
Jei turi įrodymus, kad nori nuversti, tai siusk milicininkus ir arestuok, ko lauki!

zelemunčikas

zelemunčikas portretas
Ir visur reiškiasi kolchozo durnelis su trąšų sauja kšenėje ir ,,Valstiečių kaikraščiu'' rankoje,pasakodamas bobom,,kaip su gazpromo dujų šlangu jis ėmė Vilnių''.

petras

petras portretas
Sekmes vyriausybiai, ir butinai viesinti visus korupcijos veikejus kurie per 30 metu nuvare lietuvos zmones i skurda ir dabar dar tebesedi seimia.Taippat linkiu kuo greiciau priimti istatyma, ir priversti prokuratura dirbti visuomeniai ,kad uz korupcinius darbelius ir kitas mahinacijas butu teisemi visi prisideja prie to...

Anonimas

Anonimas portretas
Na,taip atrodo,kad teisus Skvernelis,juk landsbergininkai netvere savo kailyje,ir prezidente buvo ju puseje.O ta Tapina reikejo jau anksciau demaskuoti. Skvernelis dare klaida,kad nebuvo lojalus savo tautai,taigi ir gavosi griutis ,na aisku su tokiu Karbauskiu sudetinga dirbti.

zelemunčikas

zelemunčikas portretas
LNK personalas vien veryginiai paranojikai,ieškantys ir ,,randantys''sąmokslų teorijas.Kažin ar prieš rinkimus ši liga užkrečiama.

Tikrai nesiseka.

Tikrai nesiseka. portretas
Na jau sis premjeras,,,seniai buciau atsistatydines,nes jei gerbciau save ir tauta ! O apie Kulturos seimuna,tai nera zodziu,galvojo cia jo Naisiai ta Lietuva ! Juk zmones dar sovietu ideja tebegyvena . Jokio supratymo demokratijoje,silpni,tiesiog per silpni jie butu vadovauti ir kolukiams,nes neturi smegenu.Sorry,cia irgi mano nuomone.

danil

danil portretas
.. kodėl mums taip nesiseka ... - turim patį kvailiausią ministrą-pimininką per visą Lietuvos gyvavimo istoriją. Tai mano subjektyvi nuomonė, jos niekam neperšu, bet gal kas mano panašiai ?

...

... portretas
Ach: ""Tai desperacija. Premjeras nebesusitvarko nei su savo komanda, nei su išoriniais faktoriais, nei su streikais. Tada reikia atrasti sąmokslininkus, perversmininkus. Man panašu į policinę valstybę arba Lotynų Ameriką", – teigia E. Gentvilas" - tai juk DAR vienas pripažinimas apie rengiamą sąmokslą - dėl visko kaltint esamą valdžią savo pačių nuodėmes jiems permetant.

Dar tokiu nebuvo!

Dar tokiu nebuvo! portretas
Juk tai po rinkimu viskas prasidejo ! Mergos,knygos,masinos,zemes,dvarai dar trasos ir tt.Si vyriausybe tik riejosi ir kersijo ! Jokio zalio supratymo apie Demokratija nei Karbovsiui nei premjerui ! Dirbo ne Lietuvai,o rytams.Karbovkis ka pasakydavo privalejo buti ivykdyta,o ne bus atkersita.Neturi abu nei proto nei supratymo ,cia ne Naisiu kolchozas,cia Valstybe valdyti reikia mokslo ziniu ir diplomatijos,pagarbos visiems. Lauk is Valstybes valdymo,daug yra protingu,inteligentu,kurie dirbs tik Lietuvai !

Nerijus

Nerijus portretas
Samokslo teorija. Kas Lietuvoje ateina- buna viena kadencija. Nes kiti kisa pagalius I ratus ir sekanciais rinkimais ateina I valdziai. Patys koncervatoriai irgi ne gelytes. Kaip sakoma? Kas be nuodemes?

Anonimas

Anonimas portretas
Nesuprantama kodėl karbauskiniai nesutaria su lansberginiais ?...juk taip sutartinai naikina Lietuvą - balsuoja vienodai - iškirsti girias ir miškus, atimti vaikus iš normalių šeimų, o dabar ir juodžiais okupuoti mus.

Kubilius pats prisipažino

Kubilius pats prisipažino portretas
apie konservatorius ir Kremlių citata iš 15 min.: Ta pati Gazprom „Dujotekana“ daugiau nei dešimt metų dosniai rėmė konservatorius. Apie tai liudijo tuometis „Dujotekanos“ prezidentas Rimandas Stonys. 2006 m. bendrovės prezidentas R.Stonys viešai pareiškė rėmęs konservatorius ir tiesiogiai, ir per viešąsias įstaigas. „Pas mane buvo atėjęs A.Kubilius su A.Vidžiūnu. Pietavome, gėrėme vyną. Jie prašė pinigų. Tas mūsų pokalbis apie Tėvynės sąjungos finansavimą buvo ne pirmas. „Dujotekana“ šią partiją finansuoja, ko gero, jau daugiau nei dešimtmetį“, – dienraštis „Lietuvos žinios“ tuomet citavo R.Stonį. Viešumoje pasirodžius informacijai apie paramą tuometis TS-LKD pirmininkas Andrius Kubilius viešai pripažino, kad paramą gavo ne tik partija. Straipsnis 15 min. "Į kampą įvaryti liberalai konservatoriams priminė seną nuodėmę – paramą iš „Dujotekanos“ ....................

Anonimas

Anonimas portretas
koncervatnikai KGBistai su KGB magnolija ruosia perversma matyti prie pinigo yra nes milijardus isvoge is Lietuvos tai gal pinigai ir nuvers ne duok dieve koncervu..

Anonimas

Anonimas portretas
Veryga esi sveikatos ministras gerai apžiūrėk savo vadovą,nes pastaruoju metu turi daug problemų su smegenėlėmis.Ir išgalvok tokių nesamonių. Nori mus įbauginti ar ką Iki kokio lygio jis nukrito Ir dar ruošiasi tapti prezidentu.Neduok sviete dar tokios valdžios nebuvo nupezelių.

Aaaaaaa

Aaaaaaa portretas
Karini padeti jau sekmingai ivede Porosenko Ukrainos regionose kur nera palaikomas, kad neleisti savo konkurentams dalivauti rinkimose. Apie Porosenkos provokocija Azovo juroje jau tikriausiai girdejo dauguma. Gribovos rinkimai irgi jau ne uz kalnu. Kazkokia tai makaline ir musu valdzia rezgia. Ar vel Rusija bus kalta su Putinu Skvernovo manymu?

Konservai degradai

Konservai degradai portretas
Pabandykit i Kauna sugryzti nespesit pabegti iki tvartelio

Verygą į muilą

Verygą į muilą  portretas
Koks jis, po velnių, sveikatos ministras? Būdamas gydytojas psichiatras net savo viršininko premjero Skvernelio nesugeba pagydyti. Vargšas premjeras, greitai tramdomųjų marškinių reikės. Tas suskis Veryga sugeba tik senjorus į kapus varyti.

Anonimui

Anonimui portretas
Kiek tave stebiu, tau ko gero vieno šriubo trūksta

Wau

Wau portretas
Tegu pabando ta perversma.Sukils liaudis ir vel isriks zaliuosius.Konservatoriai nemato nieko tiktai save valdzioje,bet ar ju liaudis nori...?Gal viena karta pasibaigs tas suniskas lojimas ir besaikis puolimas kada jie antra karta pralaimes.

Kęstas

Kęstas portretas
Trys būdai gerai gyventi Lietuvoje: Pardavinėti Lietuvą oligarchams (Mockui, Numavičiui ir panašiems) už šimtus tūkstančių eurų grynais (autorius - Masiulis). Pardavinėti pensininkų pensijas pensijiniams fondams už dešimtis milijonų eurų banko pervedimu (autorius - Gabrielius Landsbergis). Lipti per langą į kaimynų namą ir reikalauti pinigų (autorius - konservatorių partija). Nors visi šie būdai praturtėti yra kriminalas, bet niekas už juos nesėdi. Lietuvoje taip galima. Nuorodas ir platesnį aptarimą galima rasti, guglinant žodžius apie mokslą-studijas-ekonomiką.

Nieko

Nieko  portretas
Dvi raides nx.

Mindaugas.

Mindaugas. portretas
Kaip ten bebutu, bet blogesnes valdzios dar nebuvo, net Valinskas su savo bajeriais buvo vertingesnis.Baisu kas darosi-viena reforma uz kita baisesme!

Vot teip

Vot teip  portretas
Nuo mokytojų streiko iki JTO sutarčių dėl migracijos. Z. Vaišvila. 2018 12 05

ka

ka portretas
kada tie vagys pagaliau sedes lukiskese? kubiliai ir visi kiti

DURNIUS

DURNIUS portretas
Tikras durnius...

priedo dar reiketu isviesint koservatoriu

priedo  dar  reiketu  isviesint  koservatoriu portretas
siusto provokatoriaus Paluckio su tikslu isdraskyt koolicija su valstieciu partija , nepavykus --nors isdraske socdemu partija, antra --konservatkgbesnikai sukure su atskilusia socdemu gauja --vaikiagrobiu gauja , kuri meta didely sesely ant valstieciu ir zaliuju partijos --nors tai yra isimtinai konservatdegeneratu darbo vaisiai.

Cirkininkas

Cirkininkas portretas
Skvernelis apsimeta kvaileliu ir pučia miglą. Visą tą jovalą verda Karabasas parsivežtame iš Rusijos katile.

Anonimas

Anonimas portretas
Akivaizdus sąmokslas užvaldyti valstybe kiekvienam aisku

Galerijos

Daugiau straipsnių