Tarp populiariausių politikų įsitvirtino V. Matijošaitis

Grįžti į straipsnį

Anonimas

Anonimas portretas
Kauniečiai balsuos tik už buvusius milicininkus (ne paprastus, o Kadrų skyriaus viršininkus o gal dar žymesnius)....

putinas stipriausias ?

putinas stipriausias ? portretas
jo BBD ant visų didžiausias ? nusmurgusių vatnykų pagarba putinui, nes jis zonos verchas ;D

Pagarba stipriausiam

Pagarba stipriausiam portretas
Visvaldas yra Lietuvoje stipriausias. Pagarba.

Vat taip

Vat taip portretas
Niekada neprisimena savo sesers, kurią išstūmė iš tėvonijos ir pats tapo visavaldžiu.Nėr blogiau,kai prasčiokas tampa turtuoliu.

Jomaga

Jomaga portretas
Kokia tikroji jo tautybe, gal kas zinot?

omen

omen portretas
Grybės vardas skamba vietpj kieksmažodžio, kokie dar reitingai , iš kokio ligonio kaukplės iškrapštyti ?

:)

:) portretas
bet jus, landsbergininkai,. ir ligoniai :). ispylet tulzi? geriau pasiodare?

kelintas čia bandymas?

kelintas čia bandymas? portretas
paxiui- apkalta, uspaskych- teismas, romanovas- pabėgo, karabasas- per bobas....Kokia čia baigtis ?

to beretnykai

to beretnykai portretas
V. Matijošaitis turi būti amžinai dėkingas konservatoriams ir už juos balsavusiems. Jei ne jų valdymas- niekas tokio "politiko" ir nežinotų. Analogiškai tokie pat dėkingi turėtų būti ir karbauskininkai. Ačiū ponams politikams, buvusiems ir esamiems.

teisingumas nugalės

 teisingumas nugalės portretas
Keista, kad taip gausiai pasipila pavyduolių komentarai. Nugalės teisingumas, kuriam pavydas nebaisus. Akivaizdu, kad Visvaldas Matijošaitis yra visa galva aukštesnis ir tinkamesnis į prezidentus.

beretnykai

beretnykai portretas
kas jum trukdo vieningai nubalsuot uz kupcinsku dunduka?

kaunietė mano

kaunietė mano portretas
net neskaičiau straipsnio ,nes nusibodo tos liaupsės merui .Pirma ,tai jis joks politikas ,o antra ,tai verslininkas kuris į savo verslo darbuotojus žiūrėjo ir žiūri lyg į vergus .Noriu paklausti tų tautiečių ,kurie rašo jam pagiriamuosius komentarus ,ką jis jums tokio gero padarė , ar jums labai malonu dirbti už minimalią algą ir neturėti jokių galimybių dėl savo šviesesnės ateities ? SOTUS ALKANO NEATJAUČIA ir neatjaus ,tai sena liaudies išmintis .Ar nematome,kad ponas pinigus taško (kad ir kalėdinio Kauno išgražinimui net 0,5 mln ) savo įvaizdžiui pagerinti ,o ar eiliniui kauniečiui nuo to linksmiau ir geriau ? Už tokius pinigus ,kiek galėjo sunkiai gyvenančių žmonių sulaukti dėmesio šv.KALĖDŲ proga ,gauti kažkokias kalėdines lauktuves ,o dabar kas vyksta ,net Kauno eglutę perpuošė ,o apie fejerverkus net nenoriu rašyti ,tai tiesiog pinigų paleidimas dūmais į orą. Fejerverkai turėtų papuošti tik valstybinių švenčių renginius ,ne taip kaip dabar daroma ,bet kokia proga .

Jadze

Jadze portretas
Paskaicius kai kuriuos komentarus atrodo kad kaunieciams uz beribe meile merui jau gresia Stokholmo sindromas

lietuvoje

lietuvoje portretas
Auksciausia valdymo institucija yra SEIMAS[parlamentas]-isleidziantis visus istatymus kuriuos jus privalote vykdyt- LIETUVA_ YRA PARLAMENTINE RESPUBLIKA, USA, RUSIJA yra prezidentines salys

Nacionalistai

Nacionalistai portretas
Kauno meras populiarumu tikrai lenkia visos valstybes politikus savo neygalumu nurodyti net savo savivaldybes policijai gatvese suvaldyti jaunus vaikinus chuliganus miesto centre sumususius jauna mergaite iki kraujo praliejimo, o prezidentei ir premjerui sakome jeugu toleruosite smurta ir toleruosite valstybes tarnybose korupcija laikas bus pasitraukti

V.

V. portretas
Geras verslininkas nebūtinai geras politikas. Gėda butų kad Matijošaitis atstovautu Lietuvai. Prezidentas pirmiausia turi tureti vidines kultūros , inteligencijos... Ko, deja,... O nusipirkti žiniasklaida ir reitingus, gali... Gaila kad daugelis to nemato... nesupranta... Juk ir Karbauski išrinko...

:)

:) portretas
Kreivažandis jau susirakino?

lietuvaite

lietuvaite portretas
reikia tiketis ,kad Lietuvos pilieciai near tiek aplepausiai ,kad situos trumpaprocius galetu isrinkti I prezidentura. kitaip ---tik glusiai nebent balsuotu .o Grybauskaite butu malonu matyti atstovaujancia Lietuvai[puiki moteris,garbinga],o kodel ne?...otie vyriski tilvikai tai neten jiems vieta .Dar Shimonyte OKEY.

Niekas

Niekas portretas
Neprilygs dabartinei prezidentei, butu gerai, kad galetu dar pretenduoti, tai tikrai niekas daugiau neturetu sansu laimeti. Pagaliau, nejaugi sie "populiariausi" zmones patys apie save tokios geros nuomones, kad galetu kelti savo kandidaturas i toki auksta posta ir dar po D. Grybauskaites. Tai butu jau tikrai nejuokinga visos ES mastu. Nebent Nauseda arba Simonyte, nes cia juk ne verslas ir ne kolukis.

Pažiurėkit

Pažiurėkit portretas
į ką jis panašus. Pas jį nėra nei proto, nei grožio. Plikas kaip tilvykas, ir dar ausys atlėpusios kaip pas kriu kriu.

Lietuvoje

Lietuvoje portretas
Laikas būtų proto balso paklausyti,o ne Vilmorus ir kitų paistalų.Gana susireikšminusiems "dievukams" pirkti apklausų rezultatus ir užsakomuosius straipsnius.Atsipeikėkite,"įsimylėję" Kauno merą-jūs jam tik "patrankų mėsa" rinkimuose.

...

... portretas
"Atsargiai visi didįjį krabą keikiantys, baigsit kaip ir jo žmonikė, jo kilbukai jūsų komentarus fiksuoja!"

būkime už stipriausią

būkime už stipriausią portretas
Visvaldas yra pats stipriausias, o Grybauskaitė yra tik "... kaip politikos apžvalgininkė ar komentatorė".

Gidas

Gidas portretas
Nebalsuosiu už Matijošaiti prezidento rinkimuose,nes bijau,kad Kaunas praras tokį gera merą !!!!!

Lietuvoje bus gera gyventi

Lietuvoje bus gera gyventi portretas
Dievinu mūsų V. Matijošaitį. Tai pats sąžiningiausias, pats teisingiausias, pats skaidriausias, doriausias, sumaniausias, gražiausias Meras, kuris tikrai taps mūsų Prezidentu. Lietuva tada taps graži ir linksma, joje bus gera gyventi.

O

O portretas
Apsivemsiu...

Įdomu,

Įdomu,  portretas
Kur Vilmorus apklausas darė?Gal Matijošaičio kabinete?Lietuvoje populiariu politiku laikomas asmuo,kuris apie politiką nutuokia,kaip kiaulė apie debesis?Neišprusęs,politikos mokslų nekrimtęs,nesuvokiantis diplomatijos subtilybių,Vičiūnų lygio veikėjas,kuris bando Lietuvai prisuokti,kaip Kaunas "tvarkosi": o Kaune visos problemos maskuojamos po garsia isterika kertamais medžiais ir tvarkomom 2-3 gatvėm. Visa kita tik pagal asmeninę dievuko valią...Taip,kaip Vičiūnuose...Atsipeikėkit-iš Lietuvos juoksis visas pasaulis,jei,neduok Dieve,tokį į prezidentus išrinkus.Geriau instituciją panaikinti,nei tokį išrinkti.

Į prezidentus siulyčiau

Į prezidentus siulyčiau portretas
Gerb. Konservatorę INGRIDA ŠIMONYTE. O čia tai Prezidentė, ir protinga, ir graži, ir jauna, ir galvą turi, gerai masto, buvusi finansų ministrė.

Juokas ima

Juokas ima portretas
Antraštėj parašyta (tarp papuliariausių politikų ir krabas) . Koks iš jo politikas? Nei jis politikas, nei ka, jis dar net nesedėjes prie politiko. Daug vandenėlio nubėgs Nemunu pakol jis taps politiku. Argi mentas gali būti prezidentu? Plikas kaip tilvykas.

problema, gerb. landsbergininkai, tame

problema, gerb. landsbergininkai, tame portretas
kad skirtumas tarp konservmečio ir dabarties toks šiurpinančiai akivaizdus, kad jūsų dievukai, kad ir nešiojantys kilerio landsbergio pavardę, atrodo kaip visisški niekalai. Kaunas - Lietuvos centre, žmonės iš visos Lietuvos regi pokyčius, vertina darbus, o ne kalbas. Todėl Kauno meras ir toks populiarus. koks NIEKADA NEBUVO IR NEBUS joks landsbergininkas. Tad ar jūs čia pilate sau įprastą purvą, ar ne - skirtumo jokio. užuojauta jums, landsbergininkai, jūsų kortos - konteineryje

Anonimas

Anonimas portretas
kai paskaitai komentarus tai atrodo,kad tik meras viską daro blogai,nes visi buvę iki jo merai, ypač tas kiaulės snukis,darė Kaunui tik gerą tik kažkodėl to nesimatė,kol meru netapo Matijošaitis,ir dar negi Kaune visi kiti verslininkai moka dideles algas darbuotojams pasidomėkit kiek moka Maxima

Ale,ale

Ale,ale portretas
Kazin,kazin ?... Vargu,vargu?...Tegu tvarka, ir tikraja tvarka, daro saziningai, savajam Kaunui,o ne braunasi auksciau. Butu nuostabu,jei butu dora.

z

z portretas
greitu laiku , pamatysit jo tikrą veidą ir kaip jis kenkia Lietuvai ir Kauniečiams

Va taip

Va taip portretas
Jei turėčiau savo laikraštį - populiariausiu padaryčiau savo dieduką

viciunai

viciunai portretas
butu lietuvos nelaime kada neispruses zmogus pradetu valdyti lietuva tai jau tada visi zmones bekit is lietuvos nes sis zmogus sumaitos

O

O portretas
o gal čia normalu, kad turėsime prezidentą milijonierių, kuris turi didelį verslą Putino pašonėje? Čia juk Lietuvai jokios grėsmės nekelia, ar ne? Atvažiuos į Lietuvą Putinas, padės tvarką daryti merui.

ALE

ALE portretas
vien pustazandzio chebros pilni neapykantos MUSU MYLIMAM MERUI,kriuksejimai....JEI PA-NO-RES=tikrai BUS preeeeeeeezidentu!

Kremlinas?

Kremlinas? portretas
Kada STT, VSD ir kitos institucijos pradės domėtis šito verslininko veikla ir ryšiais Rusijoje? Jau kažkur žurnalistai rašė, kad viči įmonė aptarnauja patį kremlių, bet labai greit viskas nutilo. Kodėl? Ir kaip po šito Kauno diena dar gali stumti tokį veikėją į prezidentus?

Pensininkas

Pensininkas portretas
Meras turi gamyklą Kaune...na ne visai Kaune, o Kauno rajono LEZE...ir moka nekilnojamo turto mokestį ta gamyklą 0 (nulį), pelno mokesčių 6 metus atrodo visai nemoka LEZE, o vėliau sumažintą moka, o kas Kaune turi gamyklas, tai moka nekilnojamo turto mokestį apie 1% ir pilnai pelno mokestį. Gerai tvarkosi meras?.

Statistikas

Statistikas portretas
Aš, kaip visada, laukiu STT parengtų reingų lentelės...

tik

tik portretas
idomu kas nustate? juk gatvese betvarke sudarkyti privaziavimai ant pesciuju pereju uzdetos tvoros atseit /pagerino/ uz m.m pinigus o ziurima tik kur galima daugiau pinigu kaip vytis juk tai pinigu plovimas kaip ir A tualeto bet M tai ne motais nes /demokratijos/ nesustabdysi jei tokios galimybes o kontrole 0 /do lampocki/......

mūsų moterys

mūsų moterys portretas
Kai Kauno vyrai išvyksta uždarbiauti i užsienį irjų moterys vienos lieka namie, jos turi mylimo mero nuotrauką ir tada vel joms būna smagu.

Jurga

Jurga portretas
Grazeja Kaunas, tapdamas tikru europietisku miestu. Laimingi zmones, sugrizes is emigracijos jaunimas, pilnos gatves linksmu vaiku - tokia bus Lietuva, kai Matijosaitis bus prezidentu!

kauniečiai: Meras- Lietuvos Prezidentas

kauniečiai: Meras- Lietuvos Prezidentas portretas
Kaip smagu ir vėl girdėti apie mūsų Merą. Mūsų mintyse Meras jau yra įsivaizduojamas, kaip Lietuvos Prezidentas.

Kaunieciai

Kaunieciai portretas
Vaje,vaje - "doras zmogus". Gal likimas keis,gal bus doras? O prezidentas ???

Jeigu ne konservatoriai

Jeigu ne konservatoriai portretas
tai būtume neturėje lengvatos šildymui, butume mokėje ne 9% , bet 21% PVM už šildymą. Taip kad nelokit ant konservatorių , jie vieni iš geriausių. O savo krabą su vieningom kiaulėm pasilikit sau.

pilietis

pilietis portretas
Niekada nerinkite verslininku jo kavinese jaunimas dirba uz arbatpinigius ar tai normalu o taiku i prezidentus ziauru

Na..

Na.. portretas
Matjošaitis bent jau skirtingai nei Kupčinskas neima po 2 000Lt už tai kad renginyje apsilanko:DD)

Anonimas

Anonimas portretas
neisivaizduoju,kad jis galetu būti prezidentu,Kaune gatves islygino uz vargstanciu zmoniu pinigus,pabrangino pravaziavima autobusais......o kiek pinigu isleista visoms reklamoms ,kurio liaupsina sita ponaiti???...zmonems jis nieko gero nera padares.Butu didziausia klaida balsuoti uz toki zmogu!!!...

Na ir ką

Na ir ką portretas
Dar vienas runkelių prezidentas, valio, tik šitam apkaltą bus sunkiau įvaryti. Ir išvis, koks jis politikas, ar bent kas nors žino kokios jo politinės pažiūros?

Kauno bachuras

Kauno bachuras portretas
Bravo Merui!Ir toliau taip varyk-busi Nr.1,tik nebuk Prezidentu.Tu reikalingas cia,o w Wilnie tegul polakai su rusakais kaunasi del Posto...

nu

nu portretas
tik nekiškit savo krabo mum į prezidentus.....plyyyyyyyyyyyzzzzz

Kaunietis

Kaunietis portretas
Malonu vaikščioti po gražinamą Kauną, palaikome mūsų Merą. Pikta darosi, kaip konservatoriai keldami savo nosis žemina dorų žmogų, niekas neužmiršta.

Tegu įrodo krabas

Tegu įrodo krabas portretas
Kad eglutė kainavo 450.000 €. Čia dar netaip reikėtu pakrėst Kauno merą, kaip ir kitų miestų merus krečia, o jau Kauno paliktas ramybėj, neaišku kodėl, tegu jis įrodo kad tie jo konkorežiai ant eglės kainavo puse milijono eurų.

...

... portretas
Lietuvoje prasidėjo nauja paksiada - kaži kas gausis krabą iki pakso išpūtus? (panašus į jautį bijo būt nes Šustauskas gali iškept)

O! Dieve!

O! Dieve! portretas
Lipk nuo kryžiaus, leisk man pakabėt. Jokia mada nebalsuočiau už krabą, yra šimta kart geresnių politikų.

:)

:) portretas
kokios juokingos tos landsbergininku konvulsijos :)

Pievos

Pievos portretas
Gal nusipirko?

Anonimas

Anonimas portretas
Jei būtų tiesioginiai premjero rinkimai-aš balsuočiau už gerb.Matjošaitį

pilietis

pilietis portretas
Ne prezidento kandidatura,i o premjero. Prezidentu gali belekas, kad ir nauseda ar povilionis..o vat respublikoje svolocius tvarkyti tai jau sveikatos reikia turet.

jo

jo portretas
Lietuvos turtą pasigrobę verslininkai tegul paviešina kokį atlyginimą moka paprastiems darbininkams tas dydysis verslininkas

juk dabar lietuvoje like daug zmogiuku su tokiu mastymu

juk dabar lietuvoje like daug zmogiuku su tokiu mastymu portretas
sis jau prisivoge tai daugiau nevogs.

mes lietuviai unikalus

mes lietuviai unikalus portretas
kas mus labiau skurdina ta mes labiau mylime.

jei tai pokstas

jei tai pokstas portretas
tai labai nevykes pokstas.

Tas pats

Tas pats portretas
Neee jis tikrai niekur netinkamas,visų pirma reikia pusę Seimo pastatyti y darbo birža,antrą man Gitanas Nausėda viens iš rimtesnių kandidatų

BBD

BBD portretas
Nesugeba eglės Kaunui papuošt, nesugebės visos Lietuvos valdyt. Tie reitingai yra gauti už didelius pinigus. Bandoma liaudžiai įpiršti buvusi mentą, jei ne šitą, tuomet kitą.

Violeta

Violeta portretas
Daugiau negu šlykštu.......

Anonimas

Anonimas portretas
gal ir TA Vistele Myliute prijunkit prie populeriu.,kuri visalaika rodoma..Matijosaitis vadybininkas neblogas ir uz tai gauna pinigus plius informacija,o tai jau labai didelis plius kurkist pinigus. tai prezidentu tai gali but koks zveju ar firmos .Zemas lygis i toki posta.O jei nesugeba is pirmo karto su egle.

Shustauskis

Shustauskis portretas
buvo populiarus ,bet neatlaike aukstu poziciju,o gaila - pats tinkamiausias lt prezidentas butu.

todel ir isitvirtino...

todel ir isitvirtino... portretas
NEBUTU BBD

Mano nuomone.

Mano nuomone. portretas
Rasliavos uzsakytos.Koks jis politikas,jis verslininkas.Nereikia zmoniu klaidinti.Stai viskas perkama parduodama.Juk per TV snekejo seimunai,kiek kainuojanreklama.

Kaunas

Kaunas portretas
RJ kom.O juk ta tupykla state bubves komunistas Bronislovas Kucinskas no ne Kupcinskas.Bet teisininkai nerado irodimu,kodel jis ,,auksinis,,

nu kusinskai

nu kusinskai portretas
greit surink 100 nukvakusiu beretnyku, kad lotu koks blogas meras :)))

Kolega

Kolega portretas
NE politikas bet seimininkas verslininkas yra Matijosaitis

K.

K. portretas
Šalia auksinio šikinyko turime auksinę eglę. Ir visi labai patenkinti

RJ

RJ portretas
Is pasisakymu matyti, kad norime ankstesnes valdzios. Puiku, tik neaisku kur anksciau tie miesto pinigai keliavo. Oi, prisiminiau-i tupykla Senamiestyje. Gerbiamieji, rinkite vel tuos ankstesnius ir vel turesime tupyklu uz milijonus. Tai nors pilvui bus lengviau. Tik, kad duobiu bus daugiau.

gaidziukas

gaidziukas portretas
Tai kad gera pusmety tik reitingai,,kyla,,o darbu tai nesimato,ai,tiesa,egle-pliusas,ar minusas? jai Karmelava-pliusas,verslo atsigavimas-pliusas,tai ir ,,rusai nepuola,,-pliusas?

tomas

tomas portretas
Reikia laiku nustumti žmonelę nuo laiptų ir turtų pagalba tapsi geidžiamiausiu jaunikiu.

Justė

Justė portretas
Džiaugiamės, sveikiname ir palaikome!

kurioje vietoje dabar

kurioje vietoje dabar portretas
bankininkas,kasininke ir tt

Anonimas

Anonimas portretas
Zose Kremliaus projektas

Jo

Jo portretas
Partiete keičia milicininkas

cha cha cha

cha cha cha portretas
kas labiau palesins gaidį, to giesmes jis giedos. Kaip buvo skelbta, visi tyrimai rodo, kad pirštelis leidžiasi, tik gaidžio uodega kyla :)))))))

jonaas.

jonaas. portretas
Lituviai megsta kiauliena

Tai

Tai portretas
Tai gal reikėtų rašyti " labiausiai populiarinamas politikas", manau teisingiau būtų? Reklama, reklama, gal pavyks įteigti žmonėms?

kauniete

kauniete portretas
tik durniai ji gali palaikyti kirk jam kainuoja reklama geriau vargstantiems atiduotu tuos pinigus man tai jau darosi slikstu

Galerijos

Daugiau straipsnių