Ministro reakcija į nuteistųjų išgertuves Kybartuose: atsakingi gailesčio nesulauks

Reaguodamas į Kybartų pataisos namų nuteistųjų socialiniuose tinkluose transliuotas išgertuves, teisingumo ministras Elvinas Jankevičius sako, kad jau pirmadienį labai griežtai įvertins aplaidų atsakingų asmenų elgesį.

Ministras pabrėžia, kad dėl šios situacijos kalti pareigūnai gailesčio nesulauks.

E. Jankevičius pasityčiojimu pavadino tai, kad du nuteistieji socialiniuose tinkluose transliavo, kaip gėrė naminę degtinę, ir aiškino, kiek kalintiems Kybartų pataisos namuose kainuoja uždraustos medžiagos – „samagonas“ ir narkotikai.

„Vertinu tai kaip pasityčiojimą ir labai aplaidų Kybartų pataisos namų atsakingų asmenų elgesį. Nelabai suprantu, kaip gali neveikti ryšio blokavimo sistema“, – Eltai sekmadienį sakė E. Jankevičius ir pridūrė, kad jau pirmadienį vyks į Kybartų pataisos namus aiškintis situacijos.

Vertinu tai kaip pasityčiojimą ir labai aplaidų Kybartų pataisos namų atsakingų asmenų elgesį.

„Keičiu savo planus, pirmadienį po pietų su Kalėjimo departamento direktoriumi ten nuvažiuosime, aiškinsimės situaciją. Nesuprantu, ką veikia imuniteto valdyba ir kriminalinė žvalgyba šiuo atveju“, – sakė ministras, pridurdamas, kad sprendžiant kilusią problemą imsis griežčiausių priemonių.

„Dabar, kai kalėjimų sistema tvarkosi ir toks įvykis yra paprasčiausias pasityčiojimas iš visos sistemos“, – apibendrino E. Jankevičius ir pabrėžė, kad plačiau situaciją pakomentuos pirmadienį.

Šeštadienį du pusnuogiai Kybartų pataisos namų nuteistieji socialiniuose tinkluose tiesiogiai transliavo išgertuves. Stebėjusiųjų transliaciją kaliniai prašė atsiųsti papildymus telefono kortelėms.

Internetas, telefonai, alkoholis įkalinimo įstaigose yra nelegalūs. 



NAUJAUSI KOMENTARAI

Ona

Ona portretas
Imunitetas ir žvalgyba pareigūnus skundžia :( tai daug svarbesnis darbas....

...

... portretas
Paprastai tokiais atvejais ministrai atsistatydina... (bet kai 'stoguotojas' vyriausybei komanduoja, tai...)

oj

oj portretas
anekdotas visiskai...visais laikais taip buvo..visi turi internetus ir gauna ko nori ....ir nereikia apsimest kad niekas nezinojo.Apsizioplino vaikinai pasirode viesumoje,bet kad tai vyksta,tai tikrai nera naujiena.Dirbanciuju saskaita sedi,valgo ir geria..... ir dar blokavimo sistemos pastatytos uz musu pinigus,kurios tikrai neaisku kodel neveikia.
VISI KOMENTARAI 18

Galerijos

Daugiau straipsnių