Telšiuose du rinkėjai atvežti kandidatės į merus sutuoktinio automobiliu

  • Teksto dydis:

Telšiuose į išankstinį balsavimą du rinkėjai buvo atvežti kandidatės į merus sutuoktinio automobiliu, skelbia policija.

Ketvirtadienį 19.52 val. Telšių apskrities vyriausiasis policijos komisariatas gavo pranešimą, kad Telšiuose, Žemaitės gatvėje, automobiliu „Grand Cherokee“, atvežti du vyrai, kurie gyvena skirtinguose kaimuose. Įtariama, kad asmenų balsai galėjo būti nupirkti.

Telšių rajono savivaldybės salėje vykstant išankstiniam balsavimui už Telšių rajono savivaldybės tarybos narius ir merą, apie 19.30 val. atvyko du vyrai. Jie balsavo ir paskui išėjo iš savivaldybės patalpų.

Rinkimus stebintiems „Baltųjų pirštinių“ nariams, minėti asmenys sukėlė įtarimą. Stebėtojai, pasekę asmenis, nustatė, kad vyrai Respublikos gatvėje esančioje automobilių stovėjimo aikštelėje įlipo į automobilį „Jeep Grand Cherokee“.

Kaip pranešė policija, patikrinus minėtą automobilį, nustatyta, jog jis priklauso vyrui, kurio žmona yra viena iš kandidačių į Telšių rajono savivaldybės merus.

Vyrai apklausti, pradėtas ikiteisminis tyrimas dėl trukdymo pasinaudoti rinkimų teise.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Pazystantis kiaules

Pazystantis kiaules portretas
Protu nesuvokiama,kaip isviso zmones prileidzia dalyvauti rinkimuose, zmones kurie ,paskelbe asmenini bankrota,jie savo gyvenimo nesusitvarko,ka kalbeti apie kitu zmoniu gerove.
VISI KOMENTARAI 1

Galerijos

Daugiau straipsnių