Trijų Baltijos šalių tikra sėkmės istorija

Grįžti į straipsnį

Kęstas

Kęstas portretas
Ar galime apsaugoti mūsų pinigus? Branduolinės žiemos niekas neišgyvens. Todėl karas tarp branduolinio NATO ir branduolinių Rusijos/Kinijos yra neįmanomas. Lietuvos elitas renka mūsų pinigus, kad pasiruoštų tokiam būtent, neįmanomam, karui. Kodėl? Lietuvos elitas siekia iš mūsų išvilioti pinigus, sekdamas pasakas, kurdamas karo isteriją tik tam. Jie perka daiktus ir paslaugas, kurių mums niekada neprireiks. Gauname logišką išvadą, kad kiekvienas kandidatas į Lietuvos prezidento postą, išskyrus Eduardą Vaitkų, ruošiasi karui, kurio, kaip jie žino, niekada nebus. Jie bando mus apgauti, kad galėtume išsiskirti su mūsų pinigais. Ar bent pabandysime apsaugoti mūsų turtą? (Apie mokslą-studijas-ekonomiką)

Cha cha cha

Cha cha cha portretas
> Neteisingas klaidinantis straipsnio pavadimas ............................ Ale ir teisingai tu įvertinai likusius Lietuvoje sovietinius kolonistus.

Sekme

Sekme portretas
Ikeos rinka atsivėrė , turtai

klumpė

klumpė portretas
Sekme? Trecdalis liaudies paspruko... Irgi sekme. Be to esame buferine zona. Baisu

Cha cha

Cha cha portretas
O rusynas liko šiknoje

Stebėtojas

Stebėtojas portretas
Pagaliau vatnikai turi kur tulžį išlieti. Matyt, nieko daugiau ir nebeturi. Tik kodėl jie visi neišvažiuoja į tas rojaus šalis, jei Lietuvoje taip jau blogai :)))

žurnalistas nuo proto nušoko?

žurnalistas nuo proto nušoko? portretas
Prie ko čia "trijų"? Nei Latvija, nei Estija niekada nenorėjo turėti jokių reikalų su Lietuva, per Indipendens aferą taip ir tėškė - aferoje nedalyvausim.

žurnalistas nuo proto nušoko?

žurnalistas nuo proto nušoko? portretas
Prie ko čia "trijų"? Nei Latvija, nei Estija niekada nenorėjo turėti jokių sandėrių, per Indipendens aferą taipir tėškė - aferoje nedalyvausim.

Neteisingas klaidinantis straipsnio pavadimas

Neteisingas klaidinantis straipsnio pavadimas portretas
Sėkmingai buvo plėtojama Estijos, Latvijos gyventojų ekonomika, mokslas, pramonė, kiti sektoriai. Lietuva patyrė nuosmukį. Ir tas nuosmukis visose srityse. Dėl smukusios moralės, prisivogtų viešųjų pinigų, sukčiavimo šita visa apsivogusiųjų ir prie lovio pabuvusiųjų gerovė baigsis kaip visada. Neteks visko. Ir jei sunkiųjų nekvalifikuotų darbų nedirbs, pavyzdžiui, nesutiks eiti dezinfekuoti virusais užterštų patalpų ar rūšiuoti sąvartyno šiukšlių, deportuos ar sudarys sąlygas lėtai numirti be teisės į kapo vietą Lietuvoje.

>rusai švenčia...

>rusai švenčia... portretas
o tu varguoli, vargsti čia palinkęs prie klaviatūros, maigai, kremtiesi. Tai susirink daiktelius ir, nusipirkęs bilietą į vieną pusę, prisijunk nesikankinęs čia

rusai švencia geguzės 1-ją

rusai švencia geguzės 1-ją portretas
nuostabi šarvuociu paroda,32-vi rušys.Visi nuleistais vamzdziais,pokloniajatsia.Tarp ju ir superiai vokiškas Leopard ir pendosijos Abrams.Lanko ne tik vietiniai,bet ir uzsienio turistai,gėrisi.

ai

ai portretas
nera didesniu antzmogiu nei lanspirdziai ai simoniu arklys

kaunietei beraštei prišiktkelnei

kaunietei beraštei prišiktkelnei portretas
Išsikratyk pampersus, net kablelių,taškų nededi,atsilikėlė,tu sėdėjai ir sėdėsi prie konteinerio,nes gerti nereikia,ir turėsi, pasileidusi,nusmurgusi, amžinai čia viduriuojanti,pasivadink dar ONUTE,SENJORE ir kitais antžmogių vardais...

to tam..

to tam.. portretas
Aš nesikalbu su kremliniais-putininiais,kas prašė tavęs rašinėt, per žema man tau atsakinėti, siusk ir pasiusk-negaila.

gaila,kad anksčiau netapomi laisvi

gaila,kad anksčiau netapomi laisvi portretas
Kokie juokingi čia 5 kolonos tovariščiai, kaip jie pyksta nuo 1990, jaunima s jau džiaugiasi visas, keliauja,mokosi,dirba, turtingėjame kasdien,skurdas mažėja, kas netingi,dirba,užsidirba sočiai, problemėlių visada bus, tai neturi didelės reikšmės, sugriovėm SSRS, žengėm į ES,NATO,kas gali būti geriau, atvykę užsieniečiai gėrisi Lietuva,jos pasiekimais,kiti sako,per 60 nepaisekę tiek,kiek me s per 30 metų.

tam ''Lietuva džiaugiasi,su švente,mielieji''

tam ''Lietuva džiaugiasi,su švente,mielieji'' portretas
Šaunuolis, tu tikras KOMSOMOLCAS! Geriau net Brežniavas neparašytų...

Lietuva džiaugiasi,su švente,mielieji

Lietuva džiaugiasi,su švente,mielieji portretas
Lietuva Lietuva Būk per amžius tokia Turtinga ,graži išpuošta ir meili Gyvenam mes puikiai sočiai,laimingai kad tik taip toliau geriau ir geriau paloję šunyčiai nueis vėl išgerti vėl putinui odę jie nori suskelti o mums dzin dzilin jų paistalai mes rinksim Nausėdą-lai lai lai lai

LR. pilietis, Gyvojo Rožinio narys

LR. pilietis, Gyvojo Rožinio narys portretas
Artėja 12 valanda. Visi Lietuvos darbininkai- mažutėliai kviečiami į darbą už sielų gyvybę ir Lietuvos okupacijos panaikinimą, Didžiosios Babelės- Amerikos pančių sutraukymą, Lietuvos išvadavimą ir išsaugojimą. Švenčiausiosios ir Nekalčiausiosios Jėzaus Širdies Rožančius, 2010 04 27 Jėzaus apreikštas. (Google).

Cha

Cha  portretas
Skurdas ir vargas kacapams idioto valdomiems, Lietuvoje vargas tik tinginiams ir girtuokliams .

Sėkmės istorija? Ir kur ta ''sėkmė"?

Sėkmės istorija? Ir kur ta ''sėkmė"? portretas
Socialinė atskirtis metams bėgant tik didėja, skurstančiųjų skaičius nuolatos tik didėja... Sėkmė aplankė tik tuos, kurie įstojus į ES gavo galimybę legaliai pabėgti į kitas ES šalis ir ten susikurti savo gyvenimą iš naujo. Visiems kitiems čia likusiems - tik skurdas ir vargas!

Taigi

Taigi portretas
Kad ir kiek išdavikų paleckių palikuonys, kremliaus chalopo brazovskio, ruskių kniaginios prunskevnos politbandžių ir torpedų šunauja besistengė kenkti, bet Tauta atsikratė ordos. Matom rusofašistijos ir raudonsnukių pakurkšnučių agoniją. Ar ne skardžiai-balsiai lenciūginiai ?
Anonimas portretas
Visus penktos kolonos išgamas kacapai priglobs, nes taip ir pastipsit su gvazdikais letenose osvabaditelių nesulaukę.

Tomas

Tomas portretas
Už ruskius okupantus baisesni vietiniai, 75 metams įslaptinti okupantai...

Ačiū

Ačiū  portretas
Lietuvos žmonėms kad atsikratėm okupantų, dabar kursime savo gyvenimus
Anonimas portretas
Tokie įdomūs sutapimai. Vienas stojimas į sąjungą buvo per prievartą ir smurtą, į kitą sąjungą- savo noru. Sovietų sąjungoje buvo ir kitų tautų, dabar irgi esame ir sąjungoje su kitomis šalimis. Sovietų sąjungoje buvo galima laisvai keliauti tik sąjungos viduje, dabar laisvai keliauti EU viduje. Kad būtų laisva bendra prekyba ir atsiskaitymas, prie sovietų sąjungos įvedė rublį, dabar dėl to pačio įsivedėm bendrą valiutą eurą. Prie sovietų mums vadovavo ir kvotas skirdavo iš Maskvos, dabar- iš Briuselio. Prie sovietų nedraugiškos mums ir ne demokratinės valstybės buvo iš vakarų, dabar- iš rytų. Tik va komunistų valdžioje kaip buvo prie sovietų, taip liko ir dabar pas mus valdžioje.

QWX

QWX portretas
Tokia sėkmės istorija, kad Kaune nuo 2010 metų taip ir nesugebėta Garšvės g. gyventojus švariu geriamu vandeniu ir nuotekų šalinimo sistemoms aprūpinti, tokia sėkmės istorija, kad išvogtos projekto Nr. 05.3.2-VIPA-T-024-01-0020 „Nuotekų surinkimo tinklų plėtra Kauno mieste" lėšos. Sėkmės istorija ne kam kitam, o niekšams, savo sklypukuose kasinėjantiems stiklainius ....

Kai tokia

Kai tokia portretas
"sekme",tai ar begali buti nesekme!??
Anonimas portretas
Jei šūdinos vatos putas leidžia,vadinas viskas puiku.

Pilieti

Pilieti portretas
Tavo smegeninė okupuota

Pilietis

Pilietis portretas
Tikrai kad sekme: iš vienos okupacijos i kita

As

As portretas
Su geguzes 1 d brangieji !!!

Visais

Visais  portretas
Laikais nestabilios psichikos žmonės taip darė daro ir darys kol nebus Gitanos sukurta gerovė

>realus

>realus portretas
tas tavo laimingiausias jaunimas nuo tiltu i vandeni sokineja

David

David portretas
Tai nėra blogai ištrūkus iš sovietinio kalėjimo

David Graeber

David Graeber portretas
Tarp kitko - 2022 m. Lietuvoje gimė mažiausiai per visą statistinę istoriją vaikų - apie 22.000, o mirė tais metais apie 43.000 gyventojų. Baisūs skaičiai. Tai kur tie "laimėjimai" ? Baikit propagandą varyti.

Pasivadinusiai

Pasivadinusiai portretas
Atmatai kauniete eik lupas prisipust mažiau supuvę dantys matysis

Liet.

Liet. portretas
Kompanija Astra Zenika ,viešai pripažino,kad vakcinos nuo covid-19 ,gali sukelti trombozė su trambocitopenijos sidromu

Lietuva už ger Vaitku

Lietuva  už ger Vaitku portretas
AŠ MANAU KAD PO KARO MES STOSIM TEISĖTAI I ES JEIGU JANKIAI NESUGRIAUS EUROPOS SAJUNGOS NES MATOSI KAD TO SIEKIA NOREJO UKRAINA BAZĖM APSTATYTI UŽSIĖMĖ AFEROM IŠNAIKINO UKRUS BET ŽEMIU TIKRAI NEGAUS TAI DABAR I LIETUVA LENDA NACIUKAI BET MES NORIM TAIKOS KA IR PADARYSIM PER RINKIMUS

Europa

Europa portretas
Europos Sąjunga ir NATO- geriausia, kas galėjo nutikti Lietuvai šį šimtmetį. Tik nevykėliai, kuriems nepasisekė gyventi, gali tai neigti.

David Graeber

David Graeber portretas
Lazda visada turi du galus, o kai kada ir tris. Nieko nekalbama apie tokius "laimėjimus", kaip 1 mln. jaunų emigravusių žmonių iš Lietuvos ir dešimtys milijardų eurų valstybės skolos. Juk 1990 m. skolos buvo lygios 0 eur. Jei iš esmės pasižiūri, tai viskas kas pastatyta - pastatyta iš skolintų pinigų ir dar nemažai pravalgyta ir po to nuleista į klozetą. O kur dar fizinių ir juridinių asmenų skolos ?! Taip, kad visi priklausomi nuo bankų. O kam priklauso bankai, kas yra didžiausias privatus Lietuvos miškų savininkas ? "IKEA". Taigi reikia matyti visumą, o ne propagandą varyti. Žmonės nėra tokie kvaili ir naivūs.

Nevisai blaivininkas

Nevisai blaivininkas portretas
Če kiekvieno pasirinkimas, per prievartą nieks i gerklę nepila

to OB

to  OB portretas
Žinai žioply OB lietuvei myli savo tėvyne ir nori kad komunizmas ir komunistai ir tie kas scwabistais patapo išsineždintu iš seimo Mes mylim savo lietuva ir norime tiesos o neaferistu vagiu propagandos per kuriuos greit visa lietuva rusiškai kalbėsTaip kad tu šudeli apie meile tėvynei dar nieko nenutuoki tik amsi kaip vilkas i mėnuli

BLAIVININKAS

BLAIVININKAS portretas
Valdžia valstybę alkoholiu naikina taip, kad tapome senstančia ir nykstančia tauta net Taikos metu ir tai vadina sėkmės istorija... Gėda.

Jonai

Jonai portretas
Su psichine negalia galima susitvarkyt jei parako turi

.

. portretas
o kur nesekmes istorija? palyginus su ukraina, tai gal ir sekmes. bet kur dar didesne sikna negu cia , tai net nezinau. pasigirt tikrai nera kuo. tiek, kad pripranti ir gyveni. kokioj olandijoj ar danijoj, kai paklausia is kur tu, pasakai, kad is lt, tai jie tokie nu nu.... rytu europietis, galvoja, is sekmes istorijos salies

ReAlus

ReAlus portretas
Kaip vatnikai benirštų Lietuva yra tarp turtingiausių šalkų, o jaunimas yra laimingiausias pasaulyje. Putler xuilo!

JONAS

JONAS portretas
Kad ikišo tai gerai bet kad kišti nereikėjo visi europoje būrėsi kųrėsi Mūsu landzberginiai labai skubėjo nes užgrobes šali KGB landzbergas skubėjo kad tik užsitvirtinti nes tauta jo prezidentu nenorėjo ir nerinko todėl tas parazitas igrudo mus be jokiu tautai teisiu egzistuoti vienas su savo šaika pasitvarkė Taip kad šitas reikalas smirda išdavyste senas kupriau ir visai tavo šaikai o kiek pinigėliu tada gave KGBistai išsidalino kiek butu tremtiniam konservai išpardavėir viena kart ištyrti kur mūsu pinigai musu auksas Ir teisus yra ger Vaitkus kad turim teisėtai su referendumu su tautos valia su savo teisėm įstoti Kur lietuvos pinigai senis tai jau turbut ant lentos rinkimu laukia bet kubilas jukniavičienė brazauskas adamkus grybė DAR GYVA VISA VAGIU GVARDIJA O EJO TADA IŠ EUROPOS MILIJARDAI kaip zelei kur tie pinigai jug 30 metu keisdamiesi prie vairo tai konservai tai socdemai valdė ir vogė ir visi patapo milijonieriai Dabar jie karu nori viska paslėpti

Dabar

Dabar portretas
Puikus metas žmonėms kurti gėrį, po okupacijos kai kurie veikėjai pasinaudoję laikina suirute prisivogė, bet tai neatnešė jiem laimės, pinigai palengvina buitį ir tik tiek, už labai didelius pinigus gali nusipirkt dauk ką išskyrus sveikatą, tiesiog dirbkit sau ramiai ir kompetetingai ir nebus problemų

Trijų Baltijos šalių tikra sėkmės istorija:

Trijų Baltijos šalių tikra sėkmės istorija: portretas
"Laisvė", zuikis sau pasakė, kai medžiotojai jį kepė.

Rimantas

Rimantas portretas
Gal gana verkti gyvenam labai gerai ,jau ne prie maskoliu valdžios .

To megalima skelbti…

To megalima skelbti… portretas
Nu jei ne BK, tai Administracinio kodekso straipsnis turėtų būti iškaltas tau ant kaktos. Negi policija praleis tokius komentatorius?

Siūlau tokį šios publikacijos pavadinimą

Siūlau tokį šios publikacijos pavadinimą portretas
Lietuvos pravalas Latvijos ir Estijos sėkmės akivaizdoje

kauniete

kauniete portretas
Pamenu po karo nei keliu nei tiltu tik su valtele per nemuna persikeldavome Bet rusai labai greit atstatė lietuva miestai augo kaipant mieliu Žiūrėjau kaip dabar gražiai mariumpolis atstatytas rusu mokyklos darželiai aikštelės Krymas tiesiog nuostabus keliai vakare viskas apšviesta pažiūrėkit you-tube lietuvos idijotukai Putinas iš pabaltijo išvedė karius o amerikonai niekaip iš vokietijos neišsineždinaPo karo taip jau yra o jankiai vokietija ir ka vokiečiai kenčia jie taip ir liko okupuoti JAV paklauskit bet koks vokietis jums pasakys kad jankiai neišsineždina nuo ju žemės

OB

OB portretas
Iš kur tie vatnikai su vatutinomis tiek neapykantos Lietuvsi turi. Kažkokia nepagydoma patologija.

Bet turi būti riba tokiems kliedesiais viešai

Bet turi būti riba tokiems kliedesiais viešai portretas
Kaip galima skelbti tokias nesąmones? Sėkmė Lietuvoje. Oho. Vet juk ir gerovės neužmirškite. Suskaičiuokite kiek yra pedofilo A.Knystauto, Paukštelis anūko, Egidijaus Virbašiaus, Teatro ir muzikos akademijos ilgamečio etatinių oedofilo, Smolskaus, žydo, išprotėjusio ir manousio, kad gražu kaip jis būdamas riebi kiaulė ant scenos pučia birbynę, pedofilų iš Seimo nukankintas vaikus pridėkite, vaikų savižudybių skaičių šių metų pavasarį paskelbkite. Štai, ir turėsite tą sėkmės Lietuvoje tikrą paveikslą.

Sekme atejo

Sekme atejo portretas
Lenzberginiams kurie gali sau leisti pralosti 40 milijonu € kazino ir laisvai vaikscioti laisveje

to A

to  A portretas
TU VĖPLIUK KAS TAVO MAMYTE AR NE SU MĖLYNA ŽIBUOKLE PAGARBA LANDZBIRBINIUI ATIDAVINEJA ŽINAI TEP MES LABAI MYLIM OKUPANTUS O TU TEP IŠ KUR ŽINAI APIE GARANTIJAS IR ALGAS IR KODĖL MUS TURI GYDITI DURNIUK AR ŽINAI KIEK METUOSE MĖNESIU AR TEKO LANKYTI MOKYKLA AR MAMYTĖ KRUOPU PILNAI GAUNA TAVE PALESINTI

Dezinformacije

Dezinformacije portretas
O jūs žinot kad esat atsilikę šviesmečiais

Negalima skelbti tokios dezinformacijos

Negalima skelbti tokios dezinformacijos portretas
Lietuva yra visiškoje nuosmukio būsenoje. Užsienio valstybės kratosi Lietuvos, neinvestuoja, nes daro tyrimus, vertinimus, prognozes. Degradacija visose srityse. Nuo kultūros, mokslo, švietimo ir pramonės, energetikos, žemės ūkio ir sveikatos oriežiūros ir korupcijos jurisdikcijoje, medicinoje, kitur. Žmonės ligoti, negabųs, bjaurūs išoriškai. Įleido didelę krūvą išsigimusių žydų iš Ukrainos, jie Lietuvoje dauginasi. Iš vieno išsigimusio žydo įvažiavusio 2022 dabar užveisti jau trys jo išsigimę idiotai bjaurūs vaikai. Visi išlaikomi iš mokesčių mokėtojų pinigų. Liko laukti smogikų, įvažiuojančių pribaigti tuos žydus, kadangi jie ne tik Lietuvoje parazituoja, jie ir Ukrainoje, Izraelyje, kitur užsigrobęsvetimo turto čia įvažiavo kaip ir Abramovičiaus išsigimę idiotai vaikai, kuriuos užmuš Lietuvoj. Lietuviam bus realybės šou. Pamatysim kaip skurdžiai pyderus žydus ir jų vaikus.

taip p

taip p portretas
nuotolynis cenzas jau ciniskai kraustos is proto nuo paveldeto gobsumo velniskas noras viska griaut //////

Kur

Kur portretas
Ruskas mongoloidas įkėlė kanopą visur skurdas ir neišsivystymas, alkoholizmas ir narkomanija, aplaidus požiūris į darbą ir t.t.

tik

tik portretas
gal kom rasantys su klaidom vatnykai netapatinkit su rusais kurie patys kencia nuo tokiu pridurku tempianciu junga satanystam ir is baimes skalina kad /okey/ kol /seimininkas duoda is kitu atimta ar dar leidzia patiems pagroobt ir dar sulipdyt byla is oro kuriame savu musiu neliko o nuo karinio /atsilymo neva karves bezda ir jos /sventos/ kaip bites reik naikint kokiu idijotu reik but kad visa tai nutyletum ir nesuprastum kas vyksta ir i reigano zodzius patys prisikvietem tai patys ir valykites p=0

Tam Sūduvi

Tam Sūduvi portretas
Per rusų okupaciją atsilikom nuo civilizuotų Europos valstybių šimtmečių, tai per 34 ,,nepriklausomybės,, metus atsilikome dar dviem šimtmečiais.

Jo

Jo portretas
Sėkmė. Žydai įropojo 200 tūkst po 2022 vasario iš Ukrainos. Dabar didelė sėkmė. Parazitai gyvena už dyką ir veisia išsigimusius žydus Lietuvoje, kad landsbergių išsigimusių vaikų idiotizmas mažiau matytųsi tokių pat idiotų kontekste. Štai, tokia ta sėkmė. Ir vėl stebėsime žydų pogromus.

Sūduvi

Sūduvi portretas
Atsilikom šimtmečiais po rusų okupacijos nuo civilizuotos Europos kuri nieko nedarė kol mus rūrino per visus galus

Lietuvoje sėkmė ir vėl BRANGSTA

Lietuvoje sėkmė ir vėl BRANGSTA   portretas
`

Sūduvis

Sūduvis portretas
O gal kas nors galite paaiškinti kodėl Lietuva buvusi viena iš pažangiausių tarpukario, tarybinės rusų okupacijos, laikotarpiu, per tuos nepriklausomybės metus , kurių buvo tik trečdalis, didžiųjų ,,patriotų,, dėka ją labai staigiai prarado, kodėl Lietuvoje nėra lietuviškų bankų, kodėl beveik nėra lietuviško kapitalo pramonės, kodėl Lietuvoje barbariškai, tenkinant užsieniečių užgaidas, naikinami miškai, kodėl vieni pasinaudoję, vadžiažmogų godumu atkatams, pralobo, o tie kuriuos tėvai ir seneliai išmokė gyventi iš darbo visiškai nuskurdo, kodėl Lietuvoje sužlugdytas švietimas, medicininis aptarnavimas, prieinamas tik turtingiesiems, kodėl sužlugdytas viešasis transportas prekyba, ypač kaimiškose vietovėse ir dar tūkstantis kodėl bloginantis lietuvos eilinių piliečių buitį ir gyvenimą???

Jonas

Jonas portretas
gal apie tą "sėkmę" šizas rašė?

Luetuvoje sėkmė ir vėl baigsis

Luetuvoje sėkmė ir vėl baigsis portretas
Žydų gailėtis nereikia. Nusipelnė. Išgalabys kaip defektyvius gyvulius subėgusius į Lietuvą.

taip

taip portretas
tai /sekme/ globalistsm /satanystam/ kurie su visa nusikalteliu /vertybine/ wsaika/ apgavo ir toliau vyksta jau ciniskas diktatas naikinant zmones pagal svab programa kuri nuo paciopaciausio su kanopomis zppp=0

tam 'Nėra jokios sėkmės Lietuvoje, bet

tam 'Nėra jokios sėkmės Lietuvoje, bet portretas
Neišgėrai tablečių?

Nėra jokios sėkmės Lietuvoje, bet

Nėra jokios sėkmės Lietuvoje, bet portretas
Estai, latviai, taip, jie šaunuoliai. O Luetuva nusmuko iki tiek, kad įsileido virš 200 tūkstančių Ukrainos pyderų, žydų, pigių šliundrų ir net visišką beprotę iš Baltarusijos cichanovskają, kuri net nefirbusi nė dienos jokio darbo Baltarusijije, buvusi viso labo pigios karčiamos laikytojo, irgi, beje nušokusio nuo proto, sutuoktinė nusikliedėjo iki tiek, kad jai ėmė kilti haliucinacijos, jog ji yra Baltarusijos prezidentė, na ta, tokia bjauri juoda su mopso veidu ur išmatų spalvos akimis, kur baltarusiai ją išmetė iš valstybės nuvežę iki sienos su Luetuva ir išstūmė į mūsų teritoriją. Ir tokias išlaiko už mokesčių mokėtojų pinigus Lietuvoje. Išsigimėles žydes, jų vaikus, parazitus žydus. Ir reketuoja nuolat duoti vis pinigų ginkluotės ir žydo pyfero Zelenskio orgijoms bei pasivažinėjimai pas kitus pyderus žydus į kitas šalis. Tai ir visa sėkmė. Bus Luetuva ir vėl skerdykla, kurioje savo galą gaus žydės ir jų išsigimę vaikai, anūkai.

>Pk

>Pk portretas
Jeigu ne 1990 metai, tai šiuo metu tik Visagine gyventų 300 tūkst. rusų kolonistų. Apie tai svajoji?

Sunku mums. Mes tikrai NIEKADA nesuprasim Gėju...

Sunku mums. Mes tikrai NIEKADA nesuprasim Gėju... portretas
...

Uzknisa

Uzknisa portretas
tas propagandoninis melas!

> A, girdi atmata. Gal tu GĖJUS ???

> A, girdi atmata. Gal tu GĖJUS ??? portretas
)

Sunku

Sunku  portretas
Jums sovietinei žmogos nes dauk ko nesuprantat

>tam pk

>tam pk portretas
O kodėl šiandien, praėjus 34 metams "nepriklausomybės", patys lietuviai net pradėto statyti stadiono nesugeba užbaigti? Kodėl kas penktas gyvena žemiau skurdo ribos? Iš kur atsirado bomžos prie šiukšlių konteinerių, o milijonierių padaugėjo?...

A

A portretas
Kas atsitiko tep mylit okupantus bet nevažiuojet pas juos dirbti ane, algos kaip išmaldos, socialinių garantijų jokių, tai kad snukius užčiaupkit atmatos jūsų mažai ir niekas jūsų negydys

tam pk

tam pk portretas
O lietuviai ką veikė? Bambas išvertę teliką žiūrėjo, kai jiems ruskiai visą tą "gėrį" kūrė? Proto dvasna tu.

Girdi >Pk, Tu Kvaiša kokiu reta

Girdi  >Pk, Tu  Kvaiša kokiu reta portretas
...o dabartiniai nežino ką su tuo daryti ? Musu Debilai subankrotino veikiančias gamyklas ir išpardave jas i užsienai. Štai ką padare Tavo civilizuoti nepuvėkai. Tokiu DEBILU kaip Tu dar paieškoti reiktu ...

>Pk

>Pk portretas
O kas jų prašė kokio bybio okupavo tie driskei jau byra jų statybos o dabartiniai nežino ką su tuo "gėriu" daryt, gyventum dabar kaip žmogus vakarų civilizacijos, puvėke tu ruskas

Pk

Pk portretas
Rusai per 50 metų Lietuvoje statė namus , ligonines poliklinikas ,tiesė elektros linijas , geležinkelius vandentiekius net atominė elektrinė stovėjo.Ką Lietuviai per 30 nuveikė?? Praskolino 40 milijardų.Milijonas žmonių pabėgo į užsienį, kas ketvirtas prie bado.Kur čia ta lyderystė??? Nebent vagims gerai.

DIDELIS KLAUSIMAS....

DIDELIS KLAUSIMAS.... portretas
Ar tai tikrai yra sėkmės istorija? Ar tikrai trys Baltijos šalys šiandien laimingesnės, saugesnės? Jau nekalbu apie savarankiškumą, priklausomybę, teisingumą. Laisve ir nepriklausomybe net nekvepėjo. Pragyvenau amžių ir nežinojau - kas yra narkotikai, vienalytės santuokos. Nuo 1945 metų statėmės, kūrėmės, kopėme aukštyn. Po 1990 metų KŪLIAIS RITAMĖS ŽEMYN....

Galerijos

Daugiau straipsnių