Trumpėja kandidatų į TS–LKD lyderius sąrašas

Trumpėja kandidatų į Tėvynės sąjungos – Lietuvos krikščionių demokratų (TS–LKD) partijos lyderius sąrašas – šeštadienį vykstančio partijos tarybos posėdžio metu savo kandidatūras atsiėmė trys kandidatai į pirmininkus.

Agnė Bilotaitė, Kazimieras Starkevičius ir Vytautas Juozapaitis pranešė atsiimantys savo kandidatūras ir išreiškė palaikymą kandidatei į pirmininkes Irenai Degutienei.

Partijos pirmininko pavaduotoja I.Degutienė partijos pirmininkės rinkimuose dalyvaus antrą kartą. Pirmąjį kartą ji rinkimus pralaimėjo dabartiniam partijos pirmininkui Andriui Kubiliui. Taip pat vienuose rinkimuose I.Degutienė kandidatūrą yra atsiėmusi.

Kadenciją baigiantis partijos lyderis A.Kubilius pranešė rinkimuose nedalyvausiantis ir parėmė europarlamentaro Gabrieliaus Landsbergio kandidatūrą, akcentuodamas, kad partijai reikalingos permainos.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Renė

Renė portretas
Labai puikus lyderis būtų.Manau,neapsigaus žmonės rinkdamiesi būtent jį.Ir protingas,ir išsiauklėjęs,ir sugebantis įtaigiai kalbėti,bendrauti su žmonėmis.Ne veltui jo taip bijosi kitos partijos,nes nelabai tokių jaunų žmonių turi.Ir...gražus.

Saule

Saule portretas
Degutiene per sena ir durna vadovauti tokiai garbningai partijai.

oioi

oioi portretas
nu tik ne gabriuko iškamša, dieduko pastatyta
VISI KOMENTARAI 4

Galerijos

Daugiau straipsnių