Ūkio ministras darbą baigs spalio 13 dieną

  • Teksto dydis:

Ūkio ministras Mindaugas Sinkevičius pareigas eis dar dvi savaites.

Prezidentūra ketvirtadienį pranešė, kad šalies vadovės Dalios Grybauskaitės dekretas dėl ministro atsistatydinimo įsigalios spalio 13 dieną.

Socialdemokratas M.Sinkevičius atsistatydinimo pareiškimą įteikė, kai Socialdemokratų partijos taryba nusprendė trauktis iš valdančiosios koalicijos su valstiečiais žaliaisiais.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Darius

Darius portretas
Kam tas piariškas sureikšminimas, paprastam piliečiui nuo to nei šilta nei šalta -ar jis bus atleitas 13ar15ar23dieną. Ką jis nuveikė Lietuvos labui...NIEKOOO. Taip kad kuo greičiau tuo geriau tegul mina ......

...

... portretas
Kandidatas į ministrus prisiekia "būt ištikimas Lietuvos Respublikai"... deja, šis žmogutis SPJAUNA į tą priesaiką ir lieka ištikimas partinės gaujos lyderiui; ar tokiam nepriklauso apkalta?

is

is portretas
veido galima pasakyti kad tai protingas zmogus ir saziningas nenorintis tureti rysiu su siais senais demoniskais /vaiduokliais/ pardavusiais sali uzsienio mafijai ir papildziusiais savo /aruodus/ kai puse salies buvo /savo/ noru isvyti sudarius tam salygas nes visos lesos buvo samoningai svaistomos kas daroma ir dabar su didesniu ciniskumu nes tai spec t. darbas griovimas nes seimas tai uzkoduota hipnotiskai avinu banda vykdanti/kazkieno/ nurodymus ir tas vyksta pagal soc... demonududele stai kodel dangstomi ju nusikaltimai o o dengiant savo sunybes jieskoma kaltu vasalu lygyje tai/liberalai D,D /teisingumo p/ taipsudarant dangstymo salygas o p urbsys dabar nezino kokia /korta/ siandien zaisti nes p. Gailius tai tikrai atsakingai garbingas zmogus kuri anksciau buvo bandoma pasalinti ir tie veiksmai dvelke prezidentura kaip ir ulbinaites atveis kuris buvo uzglaistytas o kur dar bascio ir puko veiksmai dangstomi tu paciu ss...demonu...
VISI KOMENTARAI 4

Galerijos

Daugiau straipsnių