Ūkio ministru laikinai bus V. Šapoka

Socialdemokratų partijos deleguotam Mindaugui Sinkevičiui paliekant ūkio ministro postą, laikinai į šias pareigas turėtų būti paskirtas finansų ministras Vilius Šapoka, sako premjeras.

„Finansų ministras greičiausiai,“ - antradienį Seime žurnalistams tvirtino Saulius Skvernelis.

Paklaustas apie kandidatus į ūkio ministrus, S. Skvernelis teigė jų dar neturįs: „Neturiu.“

Kaip galimas kandidatas minimas Seimo Ekonomikos komiteto vadovas, „valstiečių“ frakcijos seniūno pavaduotojas Virginijus Sinkevičius.

M. Sinkevičius postą paliks spalio 13 dieną.

Socialdemokratų partijos tarybai nusprendus trauktis iš valdančiosios koalicijos su „valstiečiais“, M. Sinkevičius pareiškė, jog trauksis iš posto ir įteikė atsistatydinimo pareiškimą. 



NAUJAUSI KOMENTARAI

vabalas,

vabalas, portretas
Tiesa užtekėjo saule nusileido jūroj, aš visa galis busiu dvejų ponu tarnas viska galiu ,taip kaip teko matyti kino filmo juosta šuriko nuotykiai su artistais blaivyklos išėjimo po naktynio seanso nuotykiai, kas eis dirbti statybom, tyla aš ,staršina sako gerai vėl klausia kas eis dirbti krovėjo aš ,vėl kitu tyla stovinčių tinginių bet vienas aš eisiu vėl klausia kas eis į mėsos kombinatą vėl aš ,taip tas isiūto ir atidavė pona aš šurikui statybose o toliau visas darbas matėsi komedijos saulei nusileidus .,., kiek šitas ponas nudirbo ir nauja strategijos biudžeta skaitė šiandien puse dienos laimino liaudį savo fokuso marokuso aladino paleidimo iš žibinto, ura jau turėsime kitu metu dar nebuvusio ir neregėto biudžeto 2018 metams va taip bus naujas komedijos seansas ,ir kokios bus kainos matyusime juk reiks skirti du procentus gyvos mases nuo kiekvieno šitam fokusui, džiaugsmo valandelė balandos gadinei,.,

Su švente

Su švente portretas
Kas ryte greičiausiai užsivelka baltą chalatą - tas tą dieną ir būna daktaras
VISI KOMENTARAI 2

Galerijos

Daugiau straipsnių