Uosto vadovas – geidžiamas pretendentas

Grįžti į straipsnį

Kvinas

Kvinas portretas
Aš taip pat tik už A. Vaitkų! Nes miestui verkiant reikia stratego, žmogaus, kuris gebėtų ūkiškai tvarkytis, išjudint sąstingį. Dabartinis meras yra daugiau reprezentacinis. Miestas pradėjo prarast lyderio pozicijas. Reikia naujų vėjų!

F

F portretas
Trojos Arklys nuo Uosto. Nesikalba su zmonem, negirdi skundu del tarsos ir triuksmo, Klasco jam yra lavandu augintojai, sventa karve, pajuris jam kaip neisnaudotas plotas krovai. Tikras Klaipedos meras.

Nebalsuočiau už Vaitkų

Nebalsuočiau už Vaitkų  portretas
bet tikrai duagiau nėra už ką.Todėl visai nebalsuosiu.Eikit NX

Rinkėjas

Rinkėjas portretas
Balsuočiau tik už Vaitkų, nes daugiau nėra už ką!!!

Gintaras

Gintaras  portretas
O kiek šiemet buvo pykčio ir pilama purvo ant miesto bendruomenių atstovų, išdrįsusių viešai parodyti p.Vaitkui jo skubėjimo pasekmes ir darbo trūkumus. Jūs populistai ir neišmanėliai, jūs politinį kapitalą kraunatės, mes jus rinkimų tribūnose matysim. Na, ir kas toks ant rinkimų bačkos šiandien lipa? Iki paskutinės minutės "neapsisprendęs", kad rinkiminį piarą būt galima kuo ilgiau direkcijos užsakomais straipsniais apmokėti. Nekoks kvapelis, reiktų pripažinti...

Jis

Jis portretas
Mero poste nesisuka tokios sumos kaip uoste...

Klausimelis

Klausimelis portretas
O Vaitkus jau nebe socdemas? Tikriausiai kas valdzioje, toje ir partijoje....

uz mesiju

uz mesiju portretas
o kas uz jo ,idomus ir keisti kandidatai,net teisti...mesijas

Klaipėdietė

Klaipėdietė portretas
tada giliavandeniui visi vartai atidari

Ramus

Ramus portretas
Siandienai turbut geriausias butu kandidatas.

Viltis

Viltis portretas
Būtų gerai, kad p. Vaitkus kandidatuotų į merus, tai yra tikrai gabus vadybininkas, puikus žmogus. Miestui šiuo metu reikia tokio žmogaus - kad suvaldyti ES finansuojamus didžiulius projektus, reformuoti administraciją, įstaigų valdymą. Dabar daug neracionalių sprendimų priimama, populistinių. Visiems kitiems dabar pasiskelbusiems kandidatams iki jo yra toli kaip iki kitos galaktikos. Labai tikiuosi, kad jis kandidatuos į merus, nes kito verto kandidato kol kas nematau nė vieno.

Kodėl

Kodėl portretas
neleidžiate ,,laikinti"? Reguliuojate viešają nuomonę?

Protingas,

Protingas, portretas
įdomus žmogus.Tik kad sugadintas liberkonslibiniu pažiūrų ir visiškas asocialas

Romas

Romas portretas
Man kažkas panašaus į tai, kaip Nausėda stumamas į prezidentus, taip Vaitkus į merus. Nors nei vienas nei kitas didelio palaikimo neturi.

Bela

Bela portretas
Pritariu komentatoriui vardu Nuomonė.

Anonimas

Anonimas portretas
Galimai užsakytas straipsnis.

Labukas

Labukas portretas
Senai jis ta sutikima daves!

Nuomone

Nuomone portretas
Dirbtinai Jus rasote apie ji, paprastumo neturi jis,susireiksminino nemazai, ypatingai jei uostas kazka paremia atrodo jis kaip asmeniskai is savo pinigu remia,tiek demesio jam reik,o dar klausimas ka uostas jau dave miestui? Kur stadionas? Kur pilna zaidimu aiksteliu,parku, uzdaras futbolo maniezas? Kur miesto papuosimai Kaledoms? Kur keliai estakados tuneliai sutvarkyti? Tik skaitom uosto rekordai,o miestas nieko negauna ir dar jam kandidatuoti? Myletu Klaipeda seniai turejo svertu sutvarkyti Klaipeda

Galerijos

Daugiau straipsnių