Užkliuvo neadekvatus M. Puidoko elgesys

  • Teksto dydis:

Mišrios Seimo narių grupės narys Justas Džiugelis dėl neleistino Seimo nario kauniečio Mindaugo Puidoko elgesio kreipėsi į Seimo Etikos ir procedūrų komisiją.

J.Džiugelis prašo įvertinti prieštaringai vertinamo Seimo nario M.Puidoko elgesį, kuris „akivaizdžiai prasilenkia su bet kokia politiko etika ir pažeidžia J.Džiugelio garbę bei orumą“.

Prašoma, kad Etikos ir procedūrų komisija įpareigotų M.Puidoką pašalinti iš savo socialinio tinklo paskyros įžeidžiantį įrašą ir neteisėtai slapta fotografuotą nuotrauką.

Rugsėjo 10 d. uždaro Seimo Valstiečių ir žaliųjų sąjungos (LVŽS) frakcijos posėdžio metu, J.Džiugelis išdėstė motyvus, kurie paskatino jį trauktis iš minėtos frakcijos.

„Kadangi J.Džiugeliui yra sunkiau kalbėti nepasirengus, juo labiau tokiu svarbiu klausimu, jis buvo iš anksto parengęs trumpą argumentų sąrašą ir pagal jį kalbėjo. J.Džiugelio judesiai yra riboti, jis negali gręžiotis atgal ir negali matyti, kas vyksta už jo nugaros. Tuo pasinaudojo Seimo narys M.Puidokas, kuris prisėlino ir per petį nufotografavo J.Džiugelio iš anksto pasirengtą kalbėjimo planą. Tada sąmoningai savo socialinio tinklo paskyroje paskelbė tuos asmeninio pobūdžio užrašus ir viešai išsityčiojo tokiu prierašu: „Vakar mano kolega kalbėjo iš paruoštuko Gabrieliaus žodžiais. Papildau „Skaldyk ir valdyk“ postą nuotrauka iš vakarykščio LVŽS frakcijos posėdžio“, – situaciją paaiškino Mišrios Seimo narių grupės seniūnas Bronislovas Matelis.

Pasak jo, kiekvieno uždaro posėdžio esmė yra jo turinio slaptumas. Tai įtvirtinta Seimo statute.

„J.Džiugelio šiame posėdyje naudoti užrašai netgi yra asmeninio pobūdžio, skirti konkrečiam tikslui, kad būtų lengviau reikšti mintis pasisakant“, – sakė B.Matelis.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Mociute

Mociute portretas
Kai valdziai nepatogus zmogus tai jau viskas kliuva ,ir sedi ne taip ir kalba ne taip ,ir neadekvatus ir t .t.Kaikur elgesys primena studentiska ,bet jis protingesnis uz kai kuriuos ir su laiku bus geras politikas.

Ona

Ona portretas
O po visų savo šlykščių"manevrų",Džiugelis dar turi garbę ir orumą?Manau,kad nereikia ieškoti to,ko nebeturi?

natalija

natalija portretas
ABU VIENODI ABU VIS LAIK VELESI I INTRIGAS SMEIZIA KITUS MANAU KAD CIA JU PIRMA IR PASKUTINE KADENSIJA SEIME REIKIA DIRBTI O NE SAVO AMBICIJAS REIKSTI UZSIIMTI APKALBOM TU VIRUKU LYGIS PER ZEMAS VALDYTI SALI
VISI KOMENTARAI 17

Galerijos

Daugiau straipsnių