V. Adamkus: profesoriui visi linkime kuo geriausios sveikatos

Prezidentas Valdas Adamkus apgailestauja, kad Lietuvos Aukščiausiosios Tarybos-Atkuriamojo Seimo pirmininkas prof. Vytautas Landsbergis negalės dalyvauti Vasario 16-osios renginiuose.

„Manau, kad istoriniu požiūriu tai yra tikrai nelaimingas sutapimas. V. Landsbergis mūsų Lietuvos laisvės atgavimui po 50 metų okupacijos suvaidino vieną reikšmingiausių vaidmenų. Jam priklauso mūsų pagarba, padėka, ir aš manau, kad visa Lietuvos visuomenė šiandien jam linki kuo geriausios sveikatos“, - ketvirtadienį atvykęs į iškilmingą minėjimą Seime žurnalistams sakė V. Adamkus.

Minint Lietuvos 100-metį jis linkėjo Lietuvos žmonėms vieningumo, optimizmo.

„Linkiu vieningumo, to nuolatinio optimizmo, nusistatymo ginti demokratinius pricipus ir svarbiausia - apginti Lietuvos žmonių norą geresniam gyvenimui, pakelti Lietuvos gyvenimo lygį iki tų aukštumų, kur gyvena visos kitos laisvos nepriklausomos valstybės“, - sakė V. Adamkus.

Kaip jau skelbta, Lietuvos Aukščiausiosios Tarybos-Atkuriamojo Seimo pirmininkui prof. Vytautui Landsbergiui dėl gripo komplikacijų teks praleisti suplanuotus Vasario 16-osios renginius, tai Eltai partvirtino jo sūnus Vytautas V. Landsbergis.

V. Landsbergis tradiciškai Vasario 16-ąją sakydavo kalbą iš Vilniuje esančių Signatarų namų balkono.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Danutė

Danutė portretas
Profesoriui sveikatos ir stiprybės, o tie, kurie kandžiojatės blogiausiais linkėjimais žiūrėkit, kad jūsū nieks neatsimins po mirties. Profesorius bus įrašytas į Lietuvos istoriją , kaip atkurtos Lietuvos vedlys. Nesuvokiat, kad atvėrė duris visiems į užsienį, kad vaikai gali geriau gyventi

:(:(:(

:(:(:( portretas
Labai daug senių silpnapročių, nes tokius komentarus gali rašyti tik durni. Kurie savo šiknoj visą gyvenimą prasikrapštė, o kai ką nors išgirsta apie išmintingus ir protingus žmones širsta ir rašo vėjus. Sveikatos profesoriui ir dar daug gyvenimo metų.

Algys

Algys portretas
Lansbergis net dvesdamas nervuoja Lietuva!
VISI KOMENTARAI 14

Galerijos

Daugiau straipsnių