V. Bakas: norime parodyti visuomenei šešėlinį politikos procesą

Grįžti į straipsnį

Jonė

Jonė portretas
Nuvylė pono Bako vadovaujama komisija,kuri taiko dvigubus standartus.

aaa

aaa portretas
Parodysit tiek,kiek Tulpe leis...

...

... portretas
"Taip pat komiteto vadovas paaiškino, kodėl nekviečiamas liudyti konservatorių lyderis Gabrielius Landsbergis" - negi reikia suprast kad 'broileris' bus teisiamas?

I

I portretas
Nerodyt, o naikint!

Kęstas

Kęstas portretas
Mockaus istorija tęsiasi. Kokie nevykusių Lietuvos verslininkų pasiteisinimai, kodėl neįmanoma gyventi Lietuvoje? "Matote, su atlyginimais viskas trunka ilgiau. Nes dalis įmonių vis dar dirba išskirtinai tik Lietuvos arba Baltijos šalių rinkoje. Dėl ko jų produkcijos kainos yra žemesnės nei konkurentų vakarų Europoje." Realiai, turtingieji "vokiečiai ar britai daug ką perka pigiau už mus. Mažieji estai - irgi." Taigi, teiginys, kad kainos Lietuvoje yra visada mažesnės, negu vakarų Europoje, yra melas.

Kęstas

Kęstas portretas
"O net ir tie, kurie dirba su vakarais, dar vis mėgsta dempinguotis ir pardavinėti pigiau vien tam, kad galėtų gauti bent dalelę didelės rinkos." Nevykėliai Lietuvos verslininkai pardavinėja vakaruose pigiau Lietuvos sunaikinimo sąskaita, atimdami galimybę lietuviams išgyventi Lietuvoje. Valstybė turi išstumti tokius nesąžiningus ir Lietuvai kenksmingus verslininkus iš Lietuvos į Afriką, konkuruodama su jais už darbo jėgą Lietuvoje. Nuorodas ir platesnį aptarimą galima rasti, guglinant žodžius apie mokslą-studijas-ekonomiką.

Ačiū Dievui

Ačiū Dievui portretas
kad šitam valstybininkui atsisuko protelis į normalią vietą.Užsiėmė tikrais darbais.O tai anksčiau nieko daugiau nebuvo galima girdėt tik ,,rusai puola..".Sakau, gal ta amžina konservų rusofobija yra užkrečiama ir neišgydoma?Bet Bako atvejis rodo kad ne.

Galerijos

Daugiau straipsnių