V. Landsbergis: Lietuvoje daug stebuklų

Grįžti į straipsnį

vanga

vanga portretas
Vieni troliai komentuoja, ypac kurie turi pinigu ir myli matuska rasija...

Jeje

Jeje portretas
Jei ne Gorbis, tai ir dabar tupetumem toj Tarybų Sąjungoj. Santvarka( socialistinė ) yra labai gera (planinė ekonomika ),bet su, ,tingiais, baliauninkais ir abejingais vadovais -nieko nepajudinsi kad ir turtingiausioj ( gamtiniais ištekliais )valstybėj. Na, o lietuvaičiai valstybę kurti pradėjo nuo barų ir parduotuvėlių kūrimo. Na, taip -laisvė veikti -spekuliuoti. Vietoj to , kad modernizuoti fabrikus, gaminti naujoviškesnes prekes, imtasi ardyti, ardyti ir ardyti. ....

rupintojelis

rupintojelis portretas
didziausias musu stebuklas tata su anukeliu ir puse sandelio bei gera knyga durniu laivas nors mes visa salis stebuklu salis

taip

taip portretas
Lietuvoje daug stebuklu, bet didziausias - galimybe perkelti zeme...

ats.YES

ats.YES portretas
ginate Landsbergį ir tuo pačiu smerkiate:"matomai nesugebėjo nusipirkti teisybės" gryniausia tiesa. Tai įrodymas, kur Lietuvą veda Gryblandsberginė politika? Viskas per kyšius.

atsakymas YES

atsakymas YES portretas
paskolą galima pasiimti ir milijoną, tik turėk ką užstatyti.Prie ko čia žmonių algos. Žmogus paskolą grąžino, pardavęs butą. Mokėjo ir likusius procentėlius, jo sąskaitoje pinigėlių buvo. Kodėl antstolis neišskaičiavo ar neuždėjo arešto, o visiškai nuvertino ir atėmė įkeistą žemę? Dar pasakysit, kad tai ne nusikaltimas, o visų kaltinimas. Manau ne visų, o išsikerojusio teisinio nihilizmo. Manote kitaip?Jūsų problemos.

Faktas

Faktas portretas
Tereikia tik pasirodyti straipsniui su prof. Landsbergio pavardę ir pasipyla komentarai.Kokia mūsų buka liaudis ( narod ). Jiems tik pas Žirinovskį paguodos ieškoti.

YES

YES portretas
Lietuviškas mentalitetas. Jau ne pirmus metus valdo Butkevičius su socdemais, bet visada kaltas Landsbergis. Kubilius ištraukė Lietuvą iš krizės tai dar ir kaltas liko. Žmogus, komentatorius galėjęs pasiimti 100 000 litų paskolą vėlgi kaltina visus, matomai nesugebėjo nusipirkti savo teisybės. Tuo tarpu greta žmonės gyvena su 1000 litų pensija ar algomis ir jiems viskas gerai. todėl kelia nuostaba tokių žmonių kliedesiai.

NA NA

NA   NA portretas
stebuklas yra , kad iki dabar landsbergių dinastijai yra leidžiama atidaryti, savo pandos skrynią _______jų gaujai vadovaujant ,lietuva nugrimzdo į skurdo liūną ,lietuviai bėga iš tėvynės ,išvystyta konservatorių šešėlinė ekonomika ir ttt,va čia ir yra stebuklas ,laisvoje nepriklausomoje Lietuvoje ,Lietuvą valdo gauja ,prisidengę bažnytinėmis dogmomis ,,,,,sėkmės , lydekai paliepus man panorėjus ,anūkeli valdyk , dinastijos gaują ,,,,,,

Zenonas Priekuliškis

Zenonas Priekuliškis portretas
Buvau sąjūdžio iniciatyvinės grupės įgaliotinis. Daug tuo metu kentėjau nuo komunistų. Susigrąžinau senelių žemę. Prireikus paėmiau 100 000Lt paskolą, įkeičiau žemę fiziniam asmeniui. Pastoviai mokėjau nuošimčius. Įklimpau. Pardaviau butą. Dar neįsikišus antstoliams grąžinau pasiskolintą sumą. Liko mizerni kokie tai procenta, kuriuos geranoriškai kas mėnesį pervesdavau kreditorei. Netgi banke mano sąskaitoje buvo pinigų.Deja antstolis drg. (tovar išči) A.Selezniovas atėmė 9 ha žemės ir nuvertinęs atidavė aferistei. Už šią afiorą dar atsiskaitė iš manęs 7000Lt. Likau ir be buto ir be žemės, Vsio zakonno. Stribų valstybė.Mano tel.8 662 33770.

tam VK

 tam VK portretas
Taigi pasiraitok kelnes ir bėk. Kodėl kenti?

VK

VK portretas
Didžiausias stebuklas, kad Lietuvos žmonės geriau pabėga iš blogai valdomos ir skurdinamos šalies, o ne išvaiko revoliucijos būdu , partijas hidras.Klausimas, kiek dar kentėsime, kol mus valdys šitie "batkos"?

tata

tata portretas
jo,jo stebuklas po 25 metu-alkani,bet laisvi!

Nė neskaičiau

Nė neskaičiau portretas
Vienas stebuklas nuotraukoj po antrašte.

Galerijos

Daugiau straipsnių