V. Matijošaitis populiarumu aplenkė S. Skvernelį

  • Teksto dydis:

Kauno meras Visvaldas Matijošaitis tapo antru populiariausiu politiku šalyje, aplenkęs premjerą Saulių Skvernelį, rodo šeštadienį dienraščio „Lietuvos rytas“ paskelbta naujausia „Vilmorus“ apklausa.

„Antroje vietoje Visvaldas Matijošaitis - čia tokia naujovė ir netikėtumas. Jis aplenkė Saulių Skvernelį, kurio reitingas nuo pavasario mažėjo, bet dabar sustojo ir stabilizavosi“, - BNS sakė „Vilmorus“ vadovas Vladas Gaidys.

Anot jo, tikėtasi, kad V. Matijošaičio reitingui pakenks Kauno savivaldybės ginčas su kai kuriais miesto gyventojais dėl medžių iškirtimo, bet taip neatsitiko.

„Turiu prisipažinti, kad galvojau, jog jo reitingai sumažės su tais medžių kirtimais, bet jie į blogą neišėjo. Matyt V. Matrijošaičio matomumą padidino“, - tvirtino V. Gaidys.

Liepą V. Matijošaičio reitingas buvo 43,9 proc., o rugsėjį jis padidėjo iki 50,8 proc. Premjero S. Skvernelio reitingas per du mėnesius augo 1,6 proc. iki 49,5 proc. Stabiliai pirmoje vietoje išsilaikančią prezidentę Dalią Grybauskaitę rugsėjį palankiai vertino 60 proc. gyventojų - per du mėnesius šis rodiklis krito 4,4 proc.

„Vilmorus“ apklausa atlikta rugsėjo 8-17 dienomis.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Irena

Irena portretas
Apie Matjošaitį blogai čia rašo Kupčinsko šutvė ir jis pats nieko Kaunui gero nepadares,o tik wc auksinius statęs!!!!!!!!!!

ne stebuklas

ne stebuklas portretas
kokie gali but durnelio reitingai...

NUOMONĖ

NUOMONĖ portretas
Apie žmogų pasako jo atlikti darbai. Matjošaitis savo gerais darbais įrodė Kauniečiams , kad jo žodžiai pasakyti prieš rinkimus nesiskiria nuo darbų .Būtų mūsų šalies piliečiams džiugu , kad ir Skvernelį lydėtų sėkmė , įgyvendinant duotus pažadus rinkėjams .
VISI KOMENTARAI 54

Galerijos

Daugiau straipsnių