V. Pranckietis apie prezidento rinkimus: jei partija pasiūlys, svarstysiu

Grįžti į straipsnį

Cia viskas aisku

Cia viskas aisku portretas
Karbauskis savo uolu tarna siuncia i ta kede...jam nereiks galvot juk Karbis viska spres...bet ka toks snekes daleiskim susitikimuose su uzsienio prezidentais kai Karbio salia nebus....hi hi hi....

natalija

natalija portretas
Tikrai vertingesnis sakot svajoja zmogus apie ka svajoja tie du sitiek blogio pridirbe lietuvai kokias kiaules akis reik tureti po visko reklamuotis

onute

onute portretas
bet uz simonyte ir nauseda tikrai vertingesnis

Obettačiau

Obettačiau portretas
Kęstas ydaras.

tik taip

tik taip portretas
geriau vel eitu i zemes ukio mokslus kur nors zino kaip ir ka destyt

Kęstas

Kęstas portretas
Tik būkite drąsesni, valstiečiai. "Net Amerikoje 1970-taisiais prezidentas Richardas Nixonas apkaltino maisto parduotuves neleistinu pelnyjimusi žmonių sąskaita ir įvedė kainų kontrolę." Jei tai galima padaryti kapitalizmo tvirtovėje - Amerikoje - tai kodėl tai negalima padaryti Lietuvoje? Valstiečiai turėtų būti drąsesni ir įvesti kainų kontrolę Lietuvoje, kol mūsų kainos nesusivienodins su kainomis Lenkijoje. Nuorodas ir platesnį aptarimą galima rasti, guglinant žodžius apie mokslą-studijas-ekonomiką.

Tadas

Tadas portretas
Yra toks posakis ,kad svajoti niekam nedraudžiama.

vvv fon l

vvv fon l portretas
Nesistenk perdaug esi zinomas,kad praslystum.

visiškas

visiškas portretas
besmegenis, man jo jau darosi gaila..... dėve... dėve ... :(

kauniete

kauniete portretas
Pranskieti nekvailiok ir nelysk ten kur visai netinki

Niekam

 Niekam portretas
plačioje visuomeneje nežinomas agronomas profesorius sako: jei partija pasiulys svarstysiu. Kodel ne, viltis durniu motina, o durniu Lietuvoje nors vezimu vezk.

dr. Jonas Ramanauskas joramlt@yahoo.com

dr. Jonas Ramanauskas joramlt@yahoo.com portretas
Labai blogai. Per trumpą laiką valdžia jau žmogų sugadino. V.Pranckietis net nežino, kur yra Deimantė, tai kaip gali susigaudyti Valstybės valdyme?

Aš  portretas
Tikras lyderis, myznius. Graudu.

Neįsivaizduoju

Neįsivaizduoju portretas
Pranckiečio prezidentu. Jo minkštas charakeris. Jis gal ir neblogas žmogus,bet tikrai ne vadovas,ne galva šalies. Jis yra paklusnus vykdytojas ir ne daugiau.

kaip

kaip portretas
matosi zmogelis negali atsikratyti sovietnostalgijos ir tarnauja kazkokiai tai /partijaip tik nezinia kokiai ar /zaliai/ su draustiniu naikinimu ar valstietiskai/ kur paradui diriguoja /markizas/ tai zmogeli atsibusk is letarginio miego savo /zaliuju/ partijoji ir tarnauk zmonems be sponsoriu nes tie /sponsoriai/ turbut tave ir isodino i sia kede kuria nera noro palikt.......

O siaube!

O siaube! portretas
Kaip cia vienas teisingai pastebejo kad jis seime tvarkos neiveda o apie valstybes valdyma jau masto...juks Karbio kiaule is politikos !!!

Anonimas

Anonimas portretas
Aciu ....NEREIKIA !!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Zelemunčikas

Zelemunčikas portretas
Liaudies balsas.Mes sakome-Pranckietis,galvojame-Partija,Mes sakome-Partija,galvojame-Pranckietis.(gal Karbauskis?)

Zelemunčikas

Zelemunčikas portretas
Pranckietis ir partija vieningi.Uraaaą!!!

Apgailėtina

Apgailėtina portretas
Paprasčiausiai Pranskietis visai į lankas važiuoja.O,atrodo, buvo padorus žmogus.Bet,pasirodo,garbės troškimas nugali protą.Jau vien įlindimas į tą Karbauskio makalynę daug ką pasako.Jei pakankamai protingas būtų,eitų iš viso lauk iš tos raudonų gandrų peklos.Bet jau,matyt,žmogui susisuko galvelė.

Nustebino

Nustebino portretas
Tiesiog nebežinai,ką galvoti.Ar žmonės visai nebesugeba save vertinti,ar tiesiog kvailioja.Žmogus,nesusitvarkantis Seime,mąsto apie valstybės valdymą.Na, o gal...Mato,kad kvailiai renka negalvodami,tai ir tikisi kvailių palaikymo.O tokių juk netrūksta.Aišku,Pranskietis padoresnis ir patikimesnis už Juozaitį,bet prezidentais būti...geriau ne.Nei vienas,nei kitas.

man patinka:))

man patinka:)) portretas
"..jei partija pasiūlys.." Cia Kaip sovietu laikais- " partija skazala-nado! Komsomolas otvetil- Jest! Nado tak nado..:))) Viktoras Pranckietis (g. 1958 m. liepos 26 d. Ruteliuose, Kelmės rajone) – Lietuvos agronomas(?), profesorius(?), Kauno rajono politikas(?)...:)))

Na jau

Na jau portretas
Pranskietis tikrai 100 kartų vertesnis nei Juozaitis

pasvajojo

pasvajojo portretas
kolchozo paklodė. ;DDDDD

Galerijos

Daugiau straipsnių