V. Pranckietis: referendumas dėl pilietybės galėtų vykti su prezidento rinkimais

Grįžti į straipsnį

kaunietė

kaunietė portretas
Ponas Pranckieti, Lietuvos Konstitucijos ignoravimu, neatsiklausus savo piliečių, jūs rašotės sau pažymį kitai kadencijai. Pažymys bus toks, kad į jokią valdžią Lietuvoje daugiau nepateksite ir grįšite namo iš kur atvykote. Nereikia mums kurčios ir aklos valdžios. Patarimas: dar ne vėlu pasitaisyti - jokio spaudimo dėl dvigubos pilietybės, jokio pataikavimo lenkams dėl įrašo lenkų pasuose lenkiškomis raidėmis.

Lietuvis

Lietuvis portretas
Nu iš kur šitas kvailys su savo kvailoms mintims lenda? Agronomas ciuc į būdą!

Ūūūū

Ūūūū portretas
Bet tas Pranskietis gudrutis padaryti balsavimus su prezidento po to netyčia sumaišyti ir išrinkti savo prezidentą be tautos euras įvestas be tautos valios o kaip pateko tas dundukas i seima ir taip pat be tautos valios

...

... portretas
Taip, "rengiantis referendumui, svarbu imtis aktyvių veiksmų visuomenei aiškinant apie jo svarbą ir tokiu būdu mobilizuojant žmones dalyvauti ir išsakyti savo nuomonę", bet - KAM valstybei tos 'žiurkės', kodėl turim jas globot, AR ne savo noru jos svetimiems prisiekia? Nes - kalbam TIK apie ES ir NATO 'dvigubystes', BET - KODĖL nereikalaujam kad tose šalyse MŪSŲ Pilietis nebūtų diskriminuojamas? (o kalbos apie dvigubas pilietybes PREZIUMUOJA kad tose šalyse mūsų piliečiai patiria neadekvačius persekiojimus). O ir - JEI ten mūsų piliečiai negerbiami, tai REIKIA rašyt notas, REIKALAUT gerbt mūsų piliečių teises, o ne pasuot ir nuolankiai leist savo piliečiams ir toliau Lietuvą išdavinėt, svetimiems prisiekt. Beje, euro įvedimas Lietuvoje - ANTIKONSTITUCINIS.

TADAS

TADAS portretas
KAI DEL EURO IVEDIMO,TAI REFERENDUMO NEREIKEJO,TAUTA BUVO APSPJAUTA IR NUSTUMTA I SONA,DABAR DEL KAZKOKIOS NESAMONES ,METYS PINIGUS.PABEGO AR ISVAZIAVO DEL SOTESNIO KASNIO,VADINASI JAM TA PYLETYBE NEREIKALINGA.JAM REIKIA PINIGU,IR KAS SUGEBES NUMESTI DIDESNI KASNI ,TO IR TURES PILIETYBE.

Galerijos

Daugiau straipsnių