V. Pranckietis: tai yra asmeninis R. Karbauskio ir G. Kildišienės reikalas

Grįžti į straipsnį

politika turgaus lygyje, gaila

politika turgaus lygyje, gaila portretas
asmenini gyvenima politiku pri valu palikti ramybeje... manau demesi reikia skirti i ju dabrus Lietuvoje gyvenantiems, nauda Lietuvos valstybei aplamai.... koks skirtumas kas su kokiais kailiniais ar su kuo artimi santykiai.. ir kt. asmeniskumas turi buti uzdrausta viesinti... Kazkam nepatinka vyro ir moters bendravimas, kazkam vienalyciu, kazkam senmergiu, senberniu ( pastarieji aplamai neaisku gyvenimu asmeninio buda veda... ) Tad daugiau demesio i realius darbus o ne I asmeniskumus... va taip

netikiu

netikiu portretas
o jus nepagalvojote, kad ta kildisiene yra dar viena zaliaake, siusta kaip kurmis i aukstyn kylancia partija, juk istorija zino ne viena atveji, kad norint su kuo susidoroti, apsmeizti, stumiama moteriske. Jau ne vienas buvo apdeges sparnus per tokias agentes, tai pats sukciausias ir lengviausias zingsnis, zinant kas moka tas intrigas suzaist

Senukai

Senukai portretas
Taip,Kildisienes ir Karbauskio istorija atnese DIDELES ZALOS seimui. Ir cia nera asmenine istorija !!! Seime, Lietuvos labui, privalo dirbti DORI, SAZININGI (nemelagiai,neistvirkaujantys,nevagiantys-net nebandantys vogti) ZMONES. Ir nera reikalo ju dangstyti,ginti,liaupsinti. Duok Dieve,jiems atsitoketi ir saziningai dirbti,gyventi,pasenti.

Anonimas

Anonimas portretas
palikite siuos zmones ramybeje .cia ju asmeninis reikalas.

Marija B.

Marija B. portretas
Teisingai pasakė gerb.. Pranckietis...O nuo tų primityvių žurnalistų kabinėjimosi jau koktu darosi...

alda

alda portretas
Teisingai seimo pirmininkas pasake,ju asmenninis reikalas,kad politikas,tai nebegali tureti asmeniniu reikalu.

Ką čia ww paistai

Ką čia ww paistai portretas
pasiskaityk savo 4 sakinį,rašytojėli! Vat tokie ir renka tokiuos atsilupusius,paskui teisina,dar kaip susišviečia ir pradeda keikt. Labai norėtum,kad tavo vyrą/žmoną( nesvarbu kokie ten jų santykiai,bet neišsiskyrę) nuolatos lydėtų meilužė,kuri dosniai papurto piniginę,kuriuos nuolat lydi skandalai,kurie krinta viso pasaulio akyse,gal yra net stipriai šantažuojamas,kažkuo priklausomas. Kodėl šitaip ištyžt prieš bemokslę,neturtingą,neįtakingą vištelę! Čia yra kažkas kažkur giliau pakasta. Kaip gali Pranckietis dar pateisint. Juk nieks neteisintų:nei mokykla,nei universitetas,nei darbovietė,nei bažnyčia,nei padori visuomenė.

ww

ww portretas
Cia jau gaunasi Karbauskio persekiojimas. Tie zurnalistai neturi daugiau ka veikti,kaip tik persekioti Karbauski? Pilnai pritariu Pranskiecio nuomonei,kad cia yra asmeninis Kildisienes ir Karbauskio reikalas. Nejaugi Karbauskis taip ir bus visa laika nebaudziamai persekiojamas? Kodel pazeidziamos jo teises bendrauti su kuo nori? Gal jam reiketu kreiptis i teisma del persekiojimo? Na,zinote,darosi koktu,kai purvasklaida laksto paskui zmogu su mikrofonais ir daro is jo kazkoki nusikalteli. Ar nepersistenge musu 4-oji valdzia? Gal laikas jiems uzdeti apynasri, kad suprastu, jog kiekvienas zmogus,ar politikas ar siaip pilietis,turi teise i asmenini gyvenima? Garbes zurnalistams tai tikrai neprideda. Bjauru!

nejaugi?

nejaugi? portretas
na, perfrazavus- galima nusipirkti karaliaus rūmus, bet karaliumi dėl to netapsi, SEIMO PIRMININKAS painioja , neteisingai interpretuodamas dėstytojo ir studentes santykius ir tai, kai dėstytojas vedęs universitetai reaguoja kitaip, ar ne taip, profesoriau? Todėl esant dar ir partijos, kuri deklaruoja ne tik profesionales , bet ir dvasines vertybes, pirmininko pavaduotoju tokiais išsireiškimais ginti partijos pirmininką neleistina

Algis

Algis portretas
Tegul Karbauskis eina su savo Kuldisiene is politicos ir rasineja knygas ar ka nori veikia, bet jei sedi seime tai visgi nera asmeniniai reikalai.

rinkejas

rinkejas  portretas
Balsavau už valstiecius, bet sukjlydau. Dabat tik pamaciau Karbauskio aferas, ka jis duoda partijai. Jo toks elgesys zudo pacioa partija, jos autroriteta. Ateis tas laikas kai partija skils del jo elgesio ir nuoklatinio melavimno. Politrika turi buti svari, O asmeninis gyvenimas nemaisonas su politioka ir buvusia jo daruge. Atrodo kad p[artijai ateina kai reitibnagfi labai zlugs ir bus partija paciame gale.

Aelitai

Aelitai portretas
kurioj vieton tas jo padorumas?

jonas

jonas portretas
..teisingai zmogus pasake:bulvarinio lygio klausimai ir rasinejimai!!!Ar nera lietuviams svarbiu dalyku???paziurekit geriau patys i save:i kokio lygio nusirito lietuva???kiek gelbetoju praejo,tu paciu,kurie sedi seime desimtmeciais???cia paskutinis sansas lietuvai:valstieciai!!!jei jie nieko nepakeis,galit trinti lietuva is zemelapio:vadinsis svogeriu krastas lietuva...krastas o ne salis!!!

Ar

Ar  portretas
p.Pranckietis dar nesuvokia,kad čia ne vien asmeninės problemos,kurios numatytos avansu ir persipinusios visokiom versijom apie žūtbūt Kildišienę prastumti į Europos parlamentą. Ar jau visai ten seimo šutvei,tame tarpe ir Pranckiečiui gėda prisipažinti,kad kur pirštą kišt per pusmetį,ten MĖŠLAS!!! Kam tą mergelką grūdžia uź mūsų elgetėlių pinigėlius. Ar jam svarbus žmogus,žinoma ne. Seime sėdint delegavo į JAV,tokią vištelę,nu nėr ką sakyt. Kam ta knyga rašyta? Tik ne šiaip sau. Kaip nors priminti,kad tipo nesvetima politika,kad domisi,dirba . Bet kokiam reikia glūšui būt, juk tų moterų ir gražių,ir protingų pilna. O čia... kuo papirko??? Tegu birbina sau kamputy užsidaręs,susimoka ir niekam čia neįdomu,bet ne- reikia žmonių durninimo,skandalų,reikia jai išskirtinai padėt visų mūsų sąskaita. Ir gerai kol nieko neatsitiko Pranckieti,nes tada bus vėlu. Šaunu,kad žmonėms ne tas pats,nes mes visi mulkinami esame. Gal spėjame be jūsų pagalbos užbėgt įvykiams už akių,nes seimo nėra.

taip

taip portretas
soc...demonai/mafija/susidoroja su kiekvienu kas stoja jiems skersai kelio ir pabrangimas prekiu ir visos kitos sunybes kaip vaiku musimas auksiniai saukstai dvarai viesbuciai ir 1000000 jaunimo palikusiu teviske tai ju ir jiems tarnaujantuems darbas ir jau atvirai ir ciniskai su niekuo nesiskaito nes turi briuselio parama kuri valdo ko gero masonai......

Aelita

Aelita portretas
V.Pranckietis - puikus žmogus ir padorus politikas. Jo atsakymai bulvarinei spaudai labai taiklūs ir teisingi. Baikim knaisiotis po svetimus apatinius, jeigu tai tik dviejų žmonių asmeninis reikalas. Jau darosi nuobodu ir įkyru tas įžūlus žurnalistų " tas pats per tą patį". Nejaugi neturit rimtesnių temų?

viskam turi būti ribos

viskam turi būti ribos portretas
Ne,tai ne asmeninis reikalas,tol kol Karbauskis sėdi seimo nario kėdėje ir dar priklauso valdančiajai partijai.Tegu padeda mandatą ir daro ką nori ir su kuo nori.Maža to kad prisimelavo,tai dar be moralės.

tam ,,,,ALE,,,

tam  ,,,,ALE,,, portretas
LITCHUJANIJOS POLITIKAMS IR POLITIKEMS jau 27 metai toj vietoj kur buvo morale --senai plaukais apzele... taip kad nereikia moralizuot ,paciam bunant degeneratu.....

Ale

Ale portretas
Keisti Seimo pirmininko atsakymai. Moralė politikui yra labai svarbu, švari ji ar ne.

tam ,,,is kur pas konservus tiek pinigu,,, ...

tam  ,,,is  kur  pas  konservus  tiek pinigu,,, ... portretas
tu 27 metus vogtum ir pas tave pinigu butu iki kaklo , siaip tai jiems dar Briuseliniai genderlopai is eurosojuzo siuncia ....

mikas

mikas portretas
NA PAGALIAU nors vienas tam seime ir prezidenturoj yra protingas ..TEISINGAI PASAKE --tai ju asmeninis reikalas....

...

... portretas
Iš kur pas 'konservus' TIEK pinigų tokiai antivalstietiškai psichozei sukelt?

Jonas

Jonas portretas
Cia pati pigiausia versija,pasamdai chiebra,o sie ispucia viska iki begalybes,juk seimo seniu kiek su meiluzemis,kruvos,geda ir ziureti,ir nieko,o cia tai net neuztiko ,kad butu vienudu kur nors,nieko nemate varo kiek eina,kad tik galetu santazuoti Karbauska.kokia geda.

POLITIKAS

POLITIKAS portretas
Turi būti pavyzdžiu visuomenei. O šiuo atveju tai tik prastas valstietis ir jauna valstietė

rammas

rammas portretas
bėda, net meilužės pa...t ramiai neduoda

Galerijos

Daugiau straipsnių