V. Ušackas: nematau, kad Rusija keltų tiesioginę karinę grėsmę Baltijos šalims

Grįžti į straipsnį

brisius

brisius portretas
visada loja ant savu ,kaip 'dedule' ir niekas nesupranta kad jis uz seimininka.

visi

visi portretas
sie kom.. tai socmafijos kgb...istiniai kliediesiai norint neprileisti padoraus ir protingo zmogaus prie valdzios tai ir paciu konservu nuopelnas norint ikisti magnolijos numyletine ta kutvela pensininku siauba ne neindeksavo iki siol ir toliau tyci/ojasi is senjoru ko daugiau noret is uzkietejusiu senmergiu......

Algys

Algys portretas
Jam Rusijoje dirbant akis samagonu isplyke kad nieko nemato,kas salia darosi,kaip Rusija issi&isin€ja gales Baskirijos prezidentu buti,ar ciukcems vadovauti,tik ne Lietuvai!

M

M portretas
Mato tik tie kas daugiausia prisivogė va tuos tai puola

Zelemunčikas

Zelemunčikas portretas
Įsivaizduoji,jis nemato?Kurgi jis matys,jeigu gyvena praeito amžiaus sovietiniame ,,rojuje'' ir nemoka naudotis internetu.Iškasena tu,rusai prieš Baltijos šalis jau kariauja vieną iš hibridinių karų-kibernetinį.Net čia-komentaruose chlopūškėmis pliaukši.

Ušackai

Ušackai   portretas
Pirmiau išsigydyk, tik paskui svajok apie prezidento kėdę. …………Na, už šitą regėjimo invalidą tikrai nebalsuosiu.

Senas Kremliaus pirdžius Kęstas pragydo

Senas Kremliaus pirdžius Kęstas pragydo portretas
Tai vargšas nusenęs žmogelis – okupacijos laikų liekana. Visą laiką sąžiningai tarnavo sovietų represinėse struktūrose. Negailėdamas jėgų kovojo su Sovietų Sąjungos priešais, naikino ir trėmė visus, netikinčius šviesiu komunizmo rytojumi. Vykdė ir viršijo Komunistų partijos iškeltus penkmečio planus. Visas sovietines šventes šventė negailėdamas sveikatos. Nenuostabu, kad žmogelis prieš laiką susidėvėjo ir psichiškai, ir fiziškai. Dabar prisiduria pragyvenimui, rašydamas komentarus, liaupsinančius fašistinę Kremliaus milijardierių kliką ir keikiančius Lietuvą. Nebesupranta žmogelis apie ką straipsnyje rašoma, todėl jo komentarai ne į temą. Kadangi apmokama pagal žodžių kiekį komentare, visada gale prirašo. Nuorodas ir platesnį aptarimą galima rasti, guglinant žodžius apie mokslą-studijas-ekonomiką.

Kęstas

Kęstas portretas
Ušackas: teiginys, kad Rusija tuoj puls Lietuvą yra kvailas. "„Ar jūs tikrai tikite, kad Rusija užpultų NATO valstybę šiuo metu? Tai kam mes tada esame NATO? Kodėl mes įstojome į NATO? Nes mes tikime kolektyvinės gynybos garantijomis. Bet turime daryti viską, kad nebūtų sukurtos prielaidos čia įvykti kariniam konfliktui“, – I. Šimonytei atkirto V. Ušackas." Kyla logiškas klausimas, kodėl mes skolinamės, kad skirti ginkluotei daugiau, negu tam reikalauja NATO? Kam įvedėme atgyvenusią visuotinę karo prievolę? Kodėl Lietuvoje karo kurstymas pavirto patikimu politikų bilietu į politikų rojų? Nuorodas ir platesnį aptarimą galima rasti, guglinant žodžius apie mokslą-studijas-ekonomiką.

geriau fasistas,

geriau fasistas, portretas
Nei komunistas.Tie savu,CCCP pilieciu 30 000 000 iszude

lkauniete

lkauniete portretas
...Nieko doro ----nei jis ,nei ji!! Abu verti OOOOOOO,

Anonimas

Anonimas portretas
Tikra tiesa tokia.Ukrainoj ne rusai puola bet patys ukrainieciai tarpusavyje kariauja.Vieni nori su rusais draugaut ir turet rusiska pasa o kiti gyvent atskirai.

Taigi2

Taigi2 portretas
Tu sulyginai salis parsidaveles ir Lietuva kuri yra EU ir NATO. As suprantu kad tau labsberginis sudas smegenis aptemdes, bet atskirti reiketu. Nepuls ta rusija tikrai, nors tiketi ir pasitiketi ja nereiketu, bet tikrai nepuls tik aisku jei patys lensberginiai neprisivirs koses kokios

TAIGI

TAIGI portretas
KAD PUTINAS "NEPUOLA" MATOM IŠ PADNIESTRĖS,GRUZIJOS,UKRAINOS,TAI AR TIKRAI GALIM JUO TIKĖTI? NETIKIU NĖ VIENU PUTINO"GERU" NORU.

kokiais debilais

kokiais debilais portretas
Seimas laiko Lietuvos piliecius,jei referendumo salygas kaitalioja pagal savo norus.Referendumas del EU vyko 2 dienas,su alaus ir milteliu,,paketais,,dabar vel dvi dienos.Kas per cirkai,kas per manipuliacijos?

TUO IR DEDU AMEN

TUO IR DEDU AMEN portretas
Nei aklas, nei durnas, nei (netyčia ar pasamdytas) tikintis fašistais prezidentas man nereikalingas. Ačiū aš jau tvirtai apsprendžiau.

simtmecius

simtmecius portretas
Rusija uzpuldineja savo kaimynus-tai faktas,ir nereikia cia laizytis pries ja.O debilams-ne Lietuva okupavo Rusija,ir ne lietuviai deportavo rusus i asigali.uz koncervus,kolukiecius,komunistus-nebalsuosiu.,o daugiau ir ner uz ka.

pawoju mato

pawoju mato  portretas
tik liancerginiai twartinukai

Kirvis

Kirvis portretas
O, komentaruose Isijunge kgb rezervas... :D

abu sie konserviukai yra lansbirkines

abu  sie  konserviukai yra  lansbirkines   portretas
konservatkgbesniku mankurtu koloborantu vygdytos ir vygdomos parsidaveliskos politikos -aukos , jie jau niekur negali nei savistoviai eit nei ka nors sprest daryt kur eit, pentagonas lieps keikt rusa--keiks ..lieps sikna laizyt -laizys.... Jokios karines gresmes is rusijos puses nebuvo visus tuos 28 ,,,nepriklausomybes,,, metus kuria konservat kgbesnikai su polit kaliniais tremtiniais prasiko keli metai po jos atgavimo , po to klyke stauge ir riaumojo ant rusu , pentagono uzsakymu ,kaip kad tai daro dabar xoxolu banderos darkydami ukraina...

sanciu,,kibiras,,

sanciu,,kibiras,, portretas
O ne usackiukas draskesi del IA uzdarymo,meluodamas,kad tokia EU salyga,kaip paaiskejo,jokio reikalavimo nebuvo,nebutu ir Astravos atomines,o elektos kaina kiek kartu butu mazesne?

kaip

kaip portretas
matom tai kom 1 prie 1 bet ta 2 puse pripumpuota neapykantos blaiviai mastantiems nes eiliniai rusai patys vargsta o valdantieji ne durniai nes patys sedi /politiniam labirinte/ ir butu idijotai kelti itampa del baltijos saliu taip kad Usackas teisus ir politiskai toliaregis su patirtim uztat siai socmafijai neprietelius tai matosi is kom pasisakymu ir sis vyras idealus butu prezidentas bet si mafija neriasi is kailio su visa ziniasklaida jo nedaleisti o geriau siulyti kutvelas lesenmerges ar komfilosofus/ ir kt kuriuos butu lengva valdyt tai pagal kgb scenariju ir daroma. lieka tik pamastyti kas ji siunte Maskvon juk magnolija ir viskas tampa aisku reiskia netinka o kaip su burauskaite irgi kazkas pan.......

pritariu

pritariu portretas
Zombius rapolus rooosao pooola, pooola ir pooola , net kasparov sakė, kad 2016 liepą tikrai , tikrai užpuls ,o LT "patriotai" jam pritarinėjo, o dar "Zapad" pratybos ,o dar desantas Juodkrantėje :)))

Rapolas

Rapolas portretas
Stai stai ir atsiveria tikrasis veidelis zmogaus, kuris niekada nebus Lietuvos prezidentu.

nuomonė

nuomonė portretas
šlykštus kremliaus ruporas.Jo pavardė viską pasako kodėl jam rusai nekelia grėsmės.

Zelemunčikas

Zelemunčikas portretas
Ušackiui reikia prievarta patikrinti ar jis abiem akim mato.Įtariu,kad jis žvairas arba mato tik kairiąja(rusiška) akimi.

Anonimas

Anonimas portretas
Tu nematai ir teisingai.Bet sita Jukneviciene su seimu mato ir skelbia pacios kara.

Leonas

Leonas portretas
Šaunuolis..

Galerijos

Daugiau straipsnių