V. Uspaskichas užsimena apie Darbo partijos jungimąsi su „tvarkiečiais“

  • Teksto dydis:

Darbo partijos įkūrėjas Viktoras Uspaskichas šeštadienį per suvažiavimą Kėdainiuose užsiminė apie galimą jungimąsi su „Tvarka ir teisingumu“, sakydamas, kad susijungimas „prasideda“.

„Gerbiamieji, prasideda jungimasis po truputėlį. Prasideda, einasi. (...) Petrai, mes lauksime ir tavęs, tu man patinki“, - šeštadienį sakė V.Uspaskichas, kreipdamasis „tvarkietį“ Petrą Gražulį, atvykusį pasveikinti „darbiečių“.

Politiko teigimu, Darbo partija bei partija „Tvarka ir teisingumas“ yra giminingos. Pasak V.Uspaskicho, „tvarkiečių“ rinkėjai yra giminingi „darbiečių“ elektoratui.

„Tikrai neverta jų (rinkėjų) draskyti, juos reikia apjungti“, - sakė europarlamentaras.

„Mums reikalingas šitas elektoratas, mums reikalingas atsinaujinimas, mums reikia papildomų žmonių, mums reikia daug didesnio palaikymo ir visa kita“, - pridūrė jis.

Darbo partija bei „Tvarka ir teisingumas“ derėtis dėl jungimosi buvo pradėję 2013 metais. Tačiau nesusitarus, kas turėtų vadovauti susijungusiai organizacijai, konsultacijos nutrūko.

Abi šios partijos dabar priklauso valdančiajai centro kairės koalicijai.



NAUJAUSI KOMENTARAI

pilietis

pilietis portretas
Ponas V.USPASKICH'ai.Visu pirma JUMS reikia 4-rius metus,kaip VAGIUI apjungti LUKISKIU KALEJIMO GYVENTOJUS.Turekit sazines,jeigu suprantate,kas tai yra. HENRIKUI DAKTARUI gi sunku tempti tu LUKISKIU GYVENTOJAMS vadovavima.
VISI KOMENTARAI 1

Galerijos

Daugiau straipsnių