Valdantieji siūlo nuleisti kartelę referendumui dėl pilietybės

Grįžti į straipsnį

Tam as

Tam as  portretas
Pasiruošę ginti, nes Lietuvele gins EU, Nato, o jose kareivėliai yra iš visos Europos vakarinės dalies. Netgi negras gins tą lietuvišką žemės ploteli. ... Proteliai jūs, proteliai ....

As

As portretas
O tie “dvigubi piliečiai” pasirengę tarnauti Lietuvos kariuomenėje, ginti ją karo atveju??????

...

... portretas
JOKIŲ dvigubų pilietybių, Lietuvai 'žiurkės' NEREIKALINGOS!

Žiūrint

Žiūrint portretas
provincijoje vien senukai beveik teliko. Jaunimas kaip žiurkės iš skęstančio laivo bėga. Norit nusikratyti saitų su emigravusiais, tai palaukit dar penkis, dešimt metų. Tie kas išvyko apie 90% nebegrįš. Ar šiandien daug kas kalba apie išvykusius į Argentiną ? O tenai nusidangino nė vienas tūkstantis. Iš straipsnio susidaro nuomonė, kad didžiausios vertybės - žmogaus - tautiečio, kaip ir piliečio Lietuvos valstybei nereikia. Negi tikrai manot, kad užsienyje uždirbtus pinigus ir kapitalą vadinami emigrantai nuolat pumpuos į gimtinę. Na o užsienio šalys be galo džiaugiasi jais, gyventojų prieaugliu, nes jaunas žmogus tai didžiausia vertybė, o čia dar diskutuoja, kaip jais nusikratyti.

o

o portretas
kokia teise turejo /magnolija/ suteikti pilietybe 10 zydeliu ir ko gero jav zydeliams panorejus o nuo lituvio sportininko atimta tai moralinis genocidas tautos atzvilgiu kaip ir garliavos sturmas .....

Algis

Algis portretas
Kuo geresni lietuviai isvyke is Lietuvos pries 1990 uz kitus lietuvius? Absurdas aplamai neduot pilietybes vieniem bet duot kitiems kurie nemoka net lietuviskai kalbet. Per maza tauta kad taip issidirbinet. Nykstanti tauta ir labai speriai.

Robertas

Robertas  portretas
Na ir kam man ta pilietybė 30 metų givenu už Lietuvos. Neturiu Lietuvos pilietybės bet turiu du gražius vaikus ir žmona lietuvė. Ką man Lietiva pasiūlys geriau nei aš dabar turiu.

Ne tik teisės, bet ir pareigos

Ne tik teisės, bet ir pareigos portretas
Nustatyti pareigą pilietybę turinčiam žmogui prisidėti materialiai prie Lietuvos išlaikymo-nebeliks tų norinčių dvigubos pilietybės.

Nezabitauskas

Nezabitauskas portretas
Viena, dvi... O kur polėkis, kur fantazija? Kodėl ne grupinė pilietybė?

Galerijos

Daugiau straipsnių