„Valstiečiai“ kol kas prezidento rinkimuose mato tik S. Skvernelį

Lietuvos valstiečių ir žaliųjų sąjunga (LVŽS) rinkimuose į prezidentus remtų Saulių Skvernelį ir kol kas neturi kitų kandidatų, sako LVŽS atstovas ūkio ministras Virginijus Sinkevičius.

„Buvo partijos sąskrydis, žmonės turėjo galimybę pasikeisti nuomonėmis – be jokios abejonės, viduje jaučiasi, kad didelė parama yra dabartiniam premjerui. Bet, pirmiausia, premjeras turėtų apsispręsti ir paskelbti apie savo sprendimą. Partijos viduje daugiau kažkokių kandidatų aš bent jau negirdžiu save identifikavusių“, – „Žinių radijui“ trečiadienį sakė V. Sinkevičius.

LVŽS Vilniaus skyriaus pirmininkas teigė, kad partija galėtų svarstyti rengti išankstinius kandidatų rinkimus, jei skyriai jų iškeltų daugiau.

„Jei turėsime kelis kandidatus – kodėl gi ne. Bet aš įtariu, kad jei skyriai ir teiks, teiks praktiškai vieną, ar jei teiks kelis, kiti nenorės“, – neabejojo politikas. 

Jis sako, kad kandidatą tvirtinti turėtų partijos suvažiavimas, jo data dar nėra paskelbta.

Birželį atlikto bendrovės „Spinter tyrimai“ naujausio visuomenės nuomonės tyrimo duomenimis, prezidento rinkimuose S. Skvernelis liktų ketvirtoje vietoje – už jį balsuotų 6,3 proc. respondentų.

Pirmoje vietoje būtų ekonomistas Gitanas Nausėda, antroje – Kauno meras, visuomeninio judėjimo „Vieningas Kaunas“ įkūrėjas ir verslininkas Visvaldas Matijošaitis, trečioje – Lietuvos krikščionių demokratų (TS-LKD) narys, buvęs diplomatas Vygaudas Ušackas.

Prezidento rinkimai vyks kitų metų gegužę.



NAUJAUSI KOMENTARAI

nu

nu  portretas
durniau nesugalvosi,tikras durniu laivas.

Stasys

Stasys portretas
O as matau prezidentu gerb Gitana Nauseda arba V Usacka ,abu yra rimti ir ismanantys vyrai, o tai valdo sali zmones ,neturintys jokio supratimo apie valstybe , ir neziurint visu liaupsinimu apie kylancia ekono ika ,skurstame vis labiau.

otto

otto portretas
Joo, galės su Trampu, angliškai pakalbėti...
VISI KOMENTARAI 16

Galerijos

Daugiau straipsnių