A. Veryga atgailauja: visų labai atsiprašau, man tai bus pamoka

Grįžti į straipsnį

šulcas

šulcas portretas
na ką gi dabar lauksim Verygos atsiprašymo už tai,kad visus lietuvius išvadino alkoholikais

alfune

alfune portretas
kuo skiriasi protingas ? protingas zino tik kaika o kvailys viska

Geras bajeris

Geras bajeris portretas
A, tai čia maždaug gavosi, kad Landsbergis anksčiau gėrė, o kai Gorbis nebeleido, tai ans Sąjūdį įkūrė ir nuvertė tarybų valdžią.... :D Geras bajeris.

indomu

indomu portretas
ar jis tą knygiūkštę skaitė? :))

Stanislovas

Stanislovas portretas
Aš manau ,kad alkoholio naudojimas galėtu sumažėti jei mūsų tauta būtu aprūpinta darbu. Žmonės be darbo savo gyvenimo sunkumus panardina alkoholio ir narkotikų liune. Seimas yra labai daug išleidęs įvairiausių įstatymų, bet kai kurie iš jų tik daugiau kenkia nei sustabdo įvairius nusikaltimus ypač vaikams,tėvams,jaunimui. Labai blogai kai seime tarp pozicijos ir opozicijos vyksta nesuderėjimai,vieni kitus niekina,žemia ir vampiruoja. Tai tokioje aplinkoje ar kas nors gali sukūrti gerą tautai tinkamą įstatymą. Aš manau, kad seime vyksta rungtinės vienos ar kitos partijos įrodymui ateityje rinkėjams savo pranašumą.

Klausimas

Klausimas portretas
Jei jis toks " lengvabudis" paprasytas pasiraso ant bet ko, tai gal jis gali buti " naudojamas" ir kitiems daug rimtesniems darbams atlikti nei pratarmiu abejotinoms knygoms rasymui? O gal kas nors jo paprase ir kai kuriu jo partijos programos daliu nuostatas surasyti? Na, o jei kas paeis po to ne taip - ilgai nemastes atsiprasys ir viskas bus kaip iki siol - gerai.

vieni

vieni portretas
del ivaizdzio /atgailauja/ o kiti kaip /sv. Gabrielius pasuoja pries slibina t. y. soc...demonus nes tai kaip sachmatai kad butu matas reikia aukoti karaliene bet daR NEPRIBRENDO LAIKAS...

Šis

Šis portretas
Asilas turi atsoistatydinti

A

A portretas
Nesuprantu dėl ko jis turėtų atsiprašinėti. Manu turėtų jo atsiprašinėti tie kurie jį nuolat puldinėja.

...

... portretas
Ką gi, jau pradėjai... tai ir dėl visa kito laikas pradėt atsiprašinėt.

Jonas

 Jonas portretas
Kas pasake,kad jis turi atsiprasyti.klausimas,del ko atsiprasyti ir ka atsiprasyti.juk viskas del degtines,tai iseina taip,kad kazkam kliudo,o tas kazkas nori kad musu tauta nusigertu.gal sakysit,kad ne taip.

Taigi

Taigi portretas
Mandagus žmogus, atsiprašė, nors nieko blogo ir nepadarė, na, parašė pratarmę, kaip ten bebūtų, o kova už blaivybę labai svarbu ir visais laikais. Ir nėra ko kelti audrų stiklinėje. Kažin ar Masiulis atsiprašė, kažkodėl negirdėti?

Anonimas

Anonimas portretas
Ką tai reiškiia, Api tokius žmones sakoma, kad kojos greitesnės už protą. Tai ir laksto ten ir agal nieko nepadarydamas. pridibs dar darbelių.

Galerijos

Daugiau straipsnių