A. Veryga atskleidė, kurioje apygardoje planuoja kandidatuoti per Seimo rinkimus

Sveikatos apsaugos ministras Aurelijus Veryga artėjančiuose Seimo rinkimuose teigia planuojantis kandidatuoti Kaune, Panemunės vienmandatėje apygardoje, su Lietuvos valstiečių ir žaliųjų partija.

„Kauno skyrius yra apsisprendęs ir pasiūlęs, kai tai būtų Kaunas, Panemunės vienmandatė, kur aš ir praeituose rinkimuose kandidatavau, tai greičiausiai, kad taip ir bus“, –  teigė į LVŽS tarybos posėdį atvykęs A. Veryga.

Sveikatos apsaugos ministras tikina jokių pageidavimų dėl vietos partijos rinkimų sąraše nereiškęs. Pasak politiko, tai bus partijos sprendimas.

„Aš tikrai pageidavimų jokių nereiškiu, kaip apsispręs kolegos, taip ir bus“, – pridūrė jis.

LVŽS penktadienį Naisiuose susirinko į tarybos posėdį. Anot LVŽS lyderio Ramūno Karbauskio, posėdyje bus aptarta situacija valstybėje bei pasirengimas artėjantiems Seimo rinkimams.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Toma

Toma portretas
Labai džiaugiuosi, kad kandidatuos dar antrai kadencijai. Puikiai suvaldyta pandemija. Vyksta vaistų išrašymo reformos, daug vaistų įtraukta į kompensuojamųjų vaistų sąrašą, senjorams vaistais kompensuojami. Skiepai padaryti ne privalomi, o tik rekomenduojami. Padidino medikų algoms finansavimą. O jau visa kita priklauso nuo vadovų arba pačių gydytojų bei gyventojų. Kiek atsakingai žiūrime į pandemiją, kaip vadovai kelią algas, kaip gydytojai saugosi gydydami kitus.

Anonimas

Anonimas portretas
kad visi butu kaip valstieciai tai tikrai pradetume gyventi geriau nei tie vagys konservai su liberalais

Polina

 Polina portretas
Neduok dieve!Ko lenda,jam taip norisi viska suniokoti..sujaukti Subjauroti..
VISI KOMENTARAI 77

Galerijos

Daugiau straipsnių