A. Veryga: saugi riba, kai per metus suvartojama iki 7 litrų alkoholio

Grįžti į straipsnį

vidas.

vidas. portretas
veryga yra psihiskai nesveikas!

A

A portretas
Sėkmės Verygai jo nedėkingame darbe.

absurdas

absurdas portretas
mūsų šeimoje ir be tų kvailų draudimų alkoholis nepriimtinas. tad kodėl man primygtinai peršami 7( SEPTYNI) litrai alkoholio? Kodėl alkoholo kiekis skaičiuojamas ir nepilnamečiams? Alkoholis leistinas nuo 18 metų. o į statistiką itraukti ir 15 metų (PENKIOLIKMEČIAI) paaugliai.

Aha

Aha portretas
Dar alaus vonias paminėti užmiršau... vos neužmiršau. Į vieną vonią reikia supilti mažiausiai litrą alaus (ir ne kokio spirituoto bizalo, kuris kažkodėl iki šiol neuždraustas, nors kaip tik tokį reikėtų uždrausti be jokių kalbų, o tikro, geriausia naminio), dar geriau tris. Paskaičiavus, kiek per metus išeina, retežio ("верига" lietuviškai reiškia "retežį") statistika gal ir panašesnė į teisybę darosi. Gal, sakau, žmogus voniom geria?

Aha

Aha portretas
O tas alkoholis, kuris perkamas vaistinių augalų šaknims, lapams, žievei ir t.t. užpilti, kai užpiltinės vartojamos ne į vidų, bet išoriškai (plaukams, sąnariams, odai), irgi apskaitomas kaipo išgertas? Mūsų namuose tam reikia bent poros litrų per metus, užtat vaistų iš vaistinių beveik neperkam. Ar tik ne dėl to veryga net pažaliavęs stengiasi alkoholį riboti, kad mokantys pasigaminti ir žinantys kaip naudoti vaistinius užpilus perka mažiau vaistų bei kosmetikos, tuo "kenkdami" farmacininkams? Tikrų alkoholikų anie taigi netramdo!

linas

linas portretas
o nors ir degtines i metus 7 litrus tai i diena 1 saukstas?

tai va

tai va portretas
kas nustate tas ribas?šis juokdarys?

Tai

Tai portretas
Alkoholis alkoholiui nelygu. 7 litrai degtinės(40*) laipsnių ir 7 litai vyno (~11*).Kai kas visai degtinės negeria,bet išgeria savaitgaliais po taurę vyno.Per metus tikrai daugiau nei 7 litrus išgeria.Tai jie jau alkoholikai???

Galerijos

Daugiau straipsnių