A. Veryga: receptinių vaistų pardavimo tvarkos turės būti laikomasi

Grįžti į straipsnį

> senele

> senele portretas
Is bendro vaizdo galima suprasti kas cia vyksta,turbut karas tarp ministro ir vaistininku,kerstavimas tokiu budu,kad nelabai iseina sumazinti vaistu kainu? O kaip tokia elimentari situacija,zmogus turi chroniska liga,kad ir kokia pvz. sienlige.Kreipiasi i gydytoja,jam yra paskiriami vaistai,israsomi receptai,.zmogus isigyja jam skirtu vaistu juos suvartoja, sveikata pagereja ir t.t.Pasibaigus vaistams,vietoje to,kad nuejus i vaistine ir nusipirkus tu paciu vaistu,vel reikes eiti i poliklinika,laukti eileje,trugdyti gydytoja del recepto.Ar ne bereikalingas laiko gaisimas ir gyvenimo apsunkinimas gaunasi ?

senelė

senelė portretas
VIS DĖLTO PANAŠU, KAD VERYGA TEISUS. IKI ŠIOL VAISTINĖS DARĖ SAVO BIZNĮ, O MUMS BUVO PATOGU NEITI PAS GYDYTOJUS - SUNKU PATEKTI, GAILA LAIKO, PATS ŽINAU KO MAN REIKIA IR PANAŠIAI. AŠ 1981 M. AMERIKOJE STEBĖJAUSI, KAD BE RECEPTO NEGALI PIRKTI KĄ NORI.oT DURNIAI BIUROKRATAI, MANIAU. MES VISOKIUS VAISTUS RYJAME BELE KĄ, KĄ TIK KAS PASAKĖ, KAD PADĖS.VAISTINĖMS REIKIA PARDUOTI, TAI IR PARDUODA , BELE TAU REIKIA.kAI PAGĄSDINO BAUDOMIS - NEBEPARDUODA NIEKO, O PASIRODO IŠ TIESŲ TURI PAREIGĄ PARDUOTI - TIK MAŽIAU IR SILPNIAU.TAI KAS BLOGIETIS? NACHALIŠKAS BIZNIS AR VERYGA?

...

... portretas
Laikas žmoneliams suvokt, kad bet koks vaistas tai NUODAS. Na bet tų nuodų gamintojai ('drugs' ir narkotikus reiškia!) gyvybiškai suinteresuoti kad mes be jų produkcijos nebegalėtume gyvent, tai ir stengias kad mes juos be saiko vartotume, bet kada, bet kur įsigyt galėtume. O juk žinom: "Kartą paragavęs negali sustot".

Anonimas

Anonimas portretas
Smukdo valstieciu partijos reitingus. Ne nuo to ministras pradejo. Reikia didinti medicines pagalbos prienamuma, o su savo receptais jis ja maziina. Sunku patekti pas gydytoja serganciam, o dabar dar ir pats vaistu nenusipirksi. Jis nuvertina zmogu ,kad visi durniai ir nieko nezino.

nesusipratimas

nesusipratimas portretas
jam kitu nuomone vienodai piesia nejau didis psichiatras kreips i kitu nuomone demesi nes ar gali didybes manijos apimtas dairytis i salis

Bjaurybė Veryga

Bjaurybė Veryga portretas
Turime naują tautos nelaimę. Gal be reikalo keikėm Šalaševičiūtę, dabar turime nuodingą grybą- pusgalvį Verygą.

Anonimas

Anonimas portretas
Veryga ir visi kiti karbauskininkai siekia kad kuo daugiau zmoniu iseitu

tadas

tadas portretas
uzsiciklino berniukas su prasisvieciancia plike. ne seimas, o vaiku darzelis.

Pensininke

Pensininke portretas
Kodėl už vaistus, kurie ir taip brangūs, reikia mokėti 21%pvm,kad galėtų ponai seimunai sau pasikelti atlyginimus po200 eurų. Kompensuojamiems vaistams kur priemoka nedidelė tai 5% pvm. Ir Sako Ponulis Veryga, kad vaistai atpigo. TAI ar vaistininkai kalti?

Anonimas

Anonimas portretas
blogas laikas buvo pasirinktas ruduo ligu sezonas.tegu pirma sutvarko sistema kad nereiktu laukt 2menesius pas specialistus.kad seimos daktares neturi laiko net paklausyt plauciu.jos visos turi kortele pildyt receptus rasyt.sergant registruoja dvigubai zmoniu.50zmoniu turi kasdien aptarnaut gydytoja.kada dar jai receptus rasyt nuo skausmo

Vien kvailybes

Vien kvailybes portretas
Komjaunuoliskas azartas,tvarka bus.Tik kam tokios ''tvarkos'' istikruju reikia,ar zmones uz tai padekos?:),pamatysim kitoje serijoje.:)

KLP

KLP portretas
Štai ministras kuris tikrai dirb

Anonimas

Anonimas portretas
TIE BPG POLIKLINIKOSE PRIPRATE KAVAS GERTI-DABAR PAJUS TIKRA DARBO SKONI IR JU VADOVAI IMANTYS KYSIUS UZ ISIDARBINIMA

jore

jore portretas
sekmes ministruistrui,zmones nesileiskite kvailinami farmacininku klano,o ir gydytojai jiems tarnauja.tiek vaistiniu ,o vaistai kazin ar tikri ir negalvokit kad nurijus tablete jau ir sveikas busi,reikia savo gyvenima keisti.O ir pens.didesne dalis eina pas gyd .del bendravimo demesio tai ir raso receptus.Ko daugiau vaistu ryjam to daugiau ligu turim.Dziaugiates vaikus isleide y uzsienius,bet est vienisi ir ieskom demesio ,o gaunam gal nuodu letai veikianciu.

beširdis......

beširdis...... portretas
Dar vienas "Kubilius..........nori susidoroti su pensininkais pirmiausiai........

Vilhelmina

Vilhelmina portretas
Laikykis ministre Vaistininku mafija galinga turtinga ir arsi,Sunku su ja kovoti net anukeis su komanda puola,AFERISTAI konservai iesko populiarumo visomis priemonemis,SKUNSAI,

Olita

Olita portretas
Pagaliau turime valdžią,kuri nevagia,nori kad būtų tvarka valstybėje.Kas darosi? Baisus puolimas A.Verygos.Šlykštu klausyti tų nuolatinių lojikų.Šitiek metų vogta ,pažiūrėkit į liberalus kokios irštvos išdraskyta.Kokius lizdus turėjo socdemai.Griūna bastionai.Matomai jau artėja prie konservatorių,tai reikia interpeliacijos Verygai.Tikslas vienas-destabilizuoti padėtį vyriausybėje,nušalinti pirmą kartą tautai dirbančią vyriausybę.Tie receptai tik žibutės,kuriuos įvedus tvarką normaliai naudosimės ir džiaugsimės.Didelė,giluminė krizė medicinoje,o kam ji palanki?Pacientams?Ne.Neburnokim,o palaikykim žmogų dedantį apinastrį nežabotai farmacijos mafijai.

o

o portretas
kam pirkt vaistus, jei jų nereikia?

Lyda Gudoniene

Lyda Gudoniene portretas
Iš visos širdies linkiu, kad p. A. Verygai suskaustų dantį penktadienio vakare, kai jau nebedirba jokia poliklinika. Šeštadienį nei sekmadienį jokia vaistinė jam neparduotų jokių nuskausminamųjų vaistų. Įdomu, kaip jis pasijustų tada...Tai to ir linkiu: aštraus dantų skausmo Jums, p. Veryga.

vip

vip portretas
nei vienas medikas dar nebadauja,gaudamas pakisas ir turi rasyti receptinius vaistus pagal istatyma, kaip visose vakaru salyse

TVARKA

TVARKA portretas
Puiku ,bet tada tvarka turi būti visur......ir poliklinikoje,ir pas specialistą ne po mėnesio , gal reikėtų siųsti kokius kontrolinius ligonius ar pcientus ,kaip ten su tvvarka įdomu?

Rinkėjai

Rinkėjai portretas
Tegul opozicija atsako į mūsų klausimus:- KADA BAIGSITE TRUKDYTI DIRBTI ŠIAI VYRIAUSYBEI?!!!!! REIKALAUJAME ĮSTATYMO,KAD PATYS RINKĖJAI GALĖTŲ TEIKTI INTERPELIACIJĄ IR ATŠAUKTI NE KURIUOS INTRIGANTUS IR POTENCIALIUS ILGALAIKIUS TRUKDYTOJUS.

Pacientai

Pacientai portretas
Sėkmės ministre.Šunys loja ,o karavanas eina.Tikime Jumis ir palaikome Jus.

NIJOLĖ

NIJOLĖ portretas
Baikit čia visi skiesti dėl receptinių vaistų .Vaistai ,kuriems atseit dabar reikalingi receptai visą laiką turėjo būti parduodami , tik su receptais.Deja ,kažkas galimai dirbo nelabai sąžiningai ir vaistus pardavinėjo be receptų .Labai primityviai aiškina viena poniutė ,kad visą laiką pirko be receptų ;salbutamolio purškalą , nuo skydliaukės vaistus ir dar kitus . Na kam pasakoti tokias pievas .Tokie vaistai skiriami , ne bet kam ir juos skiria tik gydytojas . Tai dabar pasimatė, kokia tvarka buvo vaistinėse ,kai vaistai buvo pardavinėjami iš kairės ir iš dešinės. Iš vis man atrodo ,kad lietuviai per daug naudoja chemijos . Jeigu geria kaimynė kažkokį vaistą ,tai ko negerti ir man. Tvarka parodė, kokia daugelį metų buvo betvarkė su receptiniais vaistais vaistinėse.

jonas

jonas portretas
Slykstu skaityti kai vadinama opozicija trukdo dirbti saziningai ir atsakingai dirbanciam ministrui.Dabartine opozicija tai konservatoriu dauguma ir ju kerstas kad neteko valstybes lovio ir mano manymu jie turejo naudos is esancios betvarkes vaistu rinkoje.Ministrui belieka palinketi didziules stiprybes.

Galerijos

Daugiau straipsnių