Vienas iš naujo politinio sezono prioritetų – biudžetas

  • Teksto dydis:

Naujajame politiniame sezone svarbiausias uždavinys bus kitų metų valstybės biudžeto pritaikymas mokesčių, pensijų, švietimo reformoms. Be to, Vyriausybė pasiryžusi imtis ir kitų, daugiau nei 100, projektų, praneša LRT televizija.

„Aišku, vienas iš darbų, kuris laukia, – kitų metų biudžeto tvirtinimas, nebaigėme su sveikatos priežiūra, šešiomis struktūrinėmis reformomis. Ir eilinių darbų pakanka, ir strateginių“, – sakė ministras pirmininkas Saulius Skvernelis.

Socialinės apsaugos ir darbo ministras Linas Kukuraitis teigė, kad dėmesio pareikalaus pensijų, vaiko pinigų klausimai.

„Vaiko pinigų didinimo, taip pat „Sodros“ biudžeto klausimai, taip pat ir su pensijų reforma kažkokie teisės aktai reikalingi pakoreguoti, kad ji įsigyvendintų“, – kalbėjo ministras.

Savo ruožtu buvęs premjeras, konservatorius Andrius Kubilius teigia, kad didžiausias darbas bus esą valdžios sukurto chaoso tvarkymas.

Seimo rudens sesija, kurioje ir bus imtasi Vyriausybės projektų, prasidės rugsėjo 10 dieną.


Šiame straipsnyje: biudžetasSeimas

NAUJAUSI KOMENTARAI

...

... portretas
Pinigai JAV ginklų pardavėjams jau paskirti, dabar juos reikia kažkaip iš 'runkelių' išmušt - vienintelė šalis pasauly kuri su bet kuo nuolankiai sutinka.

dar

dar portretas
1 biurokratines /kartuves/ tautai briuselio ir /globeju/ pritarimu.....

Zelemunčikas

Zelemunčikas portretas
Pernai išsidalintus,per nuostabų vasaros sezoną,spėjo praūlioti,visokiais pseudoįstatyjais iš dirbančiūjų atimtus milijonus vėl pasiskirstys kiekvienam oagal ,,nuopelnus ir pireikius''.Vagyyys !
VISI KOMENTARAI 3

Galerijos

Daugiau straipsnių