Violetinis blyksnis Seime atnešė milijoną

Grįžti į straipsnį

Kieno

Kieno  portretas
užsakymu paskvilis, iš autoriaus matosi.

Heil Wenzkiene !

Heil Wenzkiene ! portretas
Žavimės Kedyte ! Puikiai prasisuko , ant galvažudžio lavono sukūrė partijėlę Seiman patekti . Gudriai suorganizavo priešą ---- filų klaną , sakant . Primena draugą Leniną , tas priešu nustatė buržujus . Primena draugą Hitlerį , anas priešu apskelbė žydus . Ir šitaip sumobilizavo rinkėjus .

Prasivardžiavimai

Prasivardžiavimai portretas
niekada nebuvo gėri. Tai dažniausia. prasto intelekto žmonių burnojimo priemonė. Prasivardžiuoja tinginėliai mokinukai, „vyrai"-paaugliai. o kartais ir pradinės nebaigę seneliai. dabartiniuose „komentaruose" ypač daug tokių „krištoliukų".

to Zigmas dar..........\\\\\.../////

to Zigmas dar..........\\\\\...///// portretas
Ponas zigmeme,pagal tavo pezejima,atleisk man:tu esi ir pedas,ir pedrastas.|||||||||||||||||||||

XC

XC portretas
Su savo tuo violetiniu blyksniu. Gal paskaičiuokit, kiek pedofilijos blyksnis atnešė milijonų

Zigmas dar kartą

Zigmas dar kartą portretas
Jūs violetiniai fanatikai. Aš nesu joks pedofilas ir joks vaivorykštinis, kaip čia kai kurie paisto. Jūs pažiūėkit kas tas nesamones sukūrė ir kokie politikieriai šliaužioja paskui tą blondinę. Prasiplaukit savo violetines smegenėles su fairy ir nurimkit.

onute

onute portretas
NE VAIRAVO POLITIKAI O TIESIOG IR TARP POLITIKU YRA VYRU NEGALI BUTI VISI PEDOFILAI NIEKAS VIOLETINIAM NEVAIRAVO TAI TIESIO DORI LIETUVOS ŽMONES GELBEJO MERGAITE PAGARBA JUMS VIOLETINIAI JUS ŽMONES GARBINGI IR NEABEJINGI KAIP TAIP NIEKINAMI VAIKUČIAI

natalija

natalija portretas
Skaitau komentarus ir nesuprantu kalba turi buti apie dvi mergaites kurias prievartavo pedofilai tai gal ir pakalbekim tokio amžiaus vaikai tokiu istoriju neprikurs ir nepasakos apie dedes sysala su plemu kitai mergaitei išmatos nesilaike šita žinom teisme kalbejo ir žinom kad seni Kedžiai teiseju pavadinti pedofilais tai nerealu tai protu nesuvokiama nesamoneę faktas Venskiene dora sažininga teiseja nei iš šio nei iš to nuejo ieškoti pedofilu kam Stanke mergaites neaugino buvo atidavus slauga Neringai tai kaip išeina primokino mergaite ir eme ieškoti pedofilu protu nesuvokiama Nedurninkit pedofilu gimines žmoniu nes žmonem rupi mergaites tai gal pagaliau baikit durniu volioti žmones žino kiek privise pedofilu ir tikrai nei vienas žmogus čia nerašo tik pedofilu gimines ir pedofilai todel jie tik šmeižia žmones kurie gine mergaites o apie mergaites tylu nes faktas kad ne senelei ne neringa išgalvojo o išaiškino pedofilu lizda o giminele savo išgamu purva nori nuplau

onute

onute portretas
DU PEDOFILAI ZIGMAS IR SIGITAS ABU VAIKUČIU PRIEVARTAUTOJAI DU ŠLIKŠTYNES VELNIO APSESTI

natalija TO ZIGMAS

natalija  TO ZIGMAS portretas
ZIGMAI PANAŠU KADESI PEĘDOFILAS ARBA PEDU GIMINAITIS ŽINAI GERAI BUTU KAD VISUS TOKIUS KAIP TU AR TAVO GIMINAITIS IŠKASTRUOTU KAD NEKAIŠIOTU SAVO PRASMIRDUSIU SISALU VAIKUČIAM I BURNYTE IŠGAMOS

Tam Zigmas

Tam Zigmas portretas
Žinoma tu norėtu, kad nebūtu tos violetinės spalvos. Tiesiog tave siutina. Visai kas kita - vaivorykštinė, kurią tu dievini. Violetinė spalva įgauna, kaip simbolinė priešpriešai - išsigimėliams. Tad nenuostabu, kad visokio plauko LGBT nariai vis rėkia ir rodo neapykantą violetiniams.

Zigmas

Zigmas portretas
Turėtų susitarti visi televizijų kanalai, svetainės ir žiniasklaida nerašyti ir nerodyti tos blondinės Venskienės snukio, nerodyti visos tos violetinės šutvės paradų. Visus tuos nupezusius violetinius parsidavėlius politikierius ištremt į Garliavą, aptvert juos aukšta tvora ir nekreipt į juos jokio dėmesio. Nublanks savaime tas violetinis klykavimas. Viskas priklauso nuo mūsų pačių.

Sigitas

Sigitas portretas
Labai stebina toje psichiškai nesveikoje violetinėje istorijoje Matulevičiaus dalyvavimas ir toks aktyvus Venckienės palaikymas...apgailėtina,o atrodė protingas žmogus....Dėl Gylio nesistebiu,matomai apie jį sklandantys gandai buvo tikra tiesa..Kodėl jie malasi tokioje nešvarioje istorijoje,ką tas jiems duos ???.

Gal

Gal portretas
straipsnio autorė galėtų nušviesti kas numarino tiek liudininkų, kurie galėjo daug pasakyti šioje byloje?

na

na portretas
na nepasakyčiau, kad blyksnis...ar laimė milijonuose, kai tiek žmonių užmuštų...ar kažkokiom aplinkybėm paspringusių, prigėrusių, nušautų. Kiek ašarų ...tai iš pavadinimo galima pagalvoti, kad kažkam tai laimė?

Anonimas

Anonimas portretas
Teisingai,[taip buvo garl,iava]] ,,parveze pabaisa is amerikuossss,,su rankyte pakelta::"hai! tautieciai!! ,as jus isgelbesiu>>> tikras fas.gebelsas..teisti piktadare prakeikta [iszudytuju artimuju..]

Taip buvo Garl,iava.

Taip buvo Garl,iava. portretas
Rasote tik apie Venskiene ir jos sukurta klana.Rasote kaip jie veike kaip gali veikti.Kodel neskaiciau ne vieno rasinio kaip jauciasi nuzudytu zmoniu seimos nariai,tevai,seses broliai.Jum violetiniai tik Venskiene ,o kaip kiti nerupi.Juk ta afera buvo suorganizuota prisidengiant pedofilais.Nes pats Kedys buvo pedofilas.Buvo keli Garliavoj kur mergaites prievartavo.Vieni sedo,o Kedys galimai per sese issisuko.Buvo laida ir rode.Nes tik viena nepilnamete isdryso tevam pasakyti ka ptyreTai tevas ir sutvarke ta sutve.GTik liko Kedys be kameros.

Kažin

Kažin portretas
kiek "kainavo" šis straipsnis ir kiek kainuotų "atvirkštinis"....

Anonimas

Anonimas portretas
paziurejus zali pedofilai pliusiukus deda .net baisu kiek ju daug .

Manau

Manau portretas
Kazkas negerai su ta valstybine partiju ir partijeliu dotacija. Partijod savanaudai susikure toki istatyma siurbt sau biudzeto lesas. Normaliai kiekviena partija turi save issilaikyti is nario mokesciu o ne buti tranais

Cha cha cha

Cha cha  cha  portretas
Vudu žyniai giriasi galį atgaivinti lavonus. Tačiau atgaivinti lavonai žmonėmis netampa. Todėl gaivinamas „Drąsos kelio“ judėjimas turėtų vadintis „Zombių“ judėjimu.

klausyk

klausyk portretas
pidare anonime jusu vienetai ir ateina teismo diena kad patys kauksit kaip sakalai irkoks jusu grobuoniskas genas toks bus ir galas perskaitykit ir isiminkit ir Darjanos pranasyste kuri 1 jau pildosi ir nekaltu zmoniu prakeikimas uz skriaudas neispirks jusu karmos per daugeli amziu PATYKEKITE tai ivyks.........

Konservas Sedbaras

Konservas Sedbaras portretas
Per l.rytas ziurejau nauja laida oponentai ir ziurejau ka sneka Sedbaras,man labai nepatiko konservas,mano nuomone

H

H portretas
Tik ka žiūrėjau tv. laidą per LRTV. tokio vaikapysių riksmo senai neteko girdėti

Anonimas

Anonimas portretas
smaukikai , raminkitės...nusikaltėlę vis vien teis ir nuteis...o jūsų blevyzgos, kad visi kurie ne su jumis pegikai...ne naujiena...tad pasprinkite ir čiul..... toliau...

pilietis

pilietis portretas
Man visi išvardinti šiai partijai priklausę , o ir dabar juokinnantys žmones, veikėjaitikri komikai...Greičiau nuteistų, baigtų tą violetinį patvorinių balaganą. Na "ateiviais" tikintį kunigą nepažinojau, bet Gylys, Matulevičius, Sadūnaitė,...Nėra žodžių, nusivažiavo iki begalybės. Atrodo buvo protingi žmonės. . . Nežinau , kokia jiems musė cėcė ar venskė įgėlė, kad taip protelį susuko. Gal valdžios praradimas kai kam protą susuko, kitai , norisi kaip ir anksčiau , kada sovietmečiu kovojo ir visi gerbė, vėl norisi dėmesio, tik jau kitokio...Juokdarių, nevėkšlų kompanija..."Palaikantieji"...O ką jiems daryti ? Juk ir Matulevičius, ir Sadūnaitė, ir Kunigas apsikvailino ...ir negali gėdos patirti, atsitraukti, žiūrėti į gyvenimą blaivia galva , o ne fantazuoti ir visus kaltinti...

Vaidas

Vaidas portretas
Pasakyk kas moka autorei, pasakysiu kaip byla baigsis

Bleeet

Bleeet  portretas
Nu nėėėra lietuvoi normalios žiniasklaidos, nėra nei neužsakomos nepriklausomos televizijos, už radijo mikrofonų irgi žvengia kažkokie debilai. Viskas čia šališka, ir krypsta į ten kur pinigai , draugai, turtas, kyšiai, savi, žentai, švogeriai, pusseserės. Gerai tėvas mokė- pasitikėk tik pačiu savimi, nes čia konglomeratas.

vištos walmora\\\\\\///////

vištos walmora\\\\\\/////// portretas
Kas tikit,kad Venckiene kaltinama neteisetai,spaudžiam ŽALIA.|||||||||||||||

Anonimas

Anonimas portretas
Maniau,kad p.Lėka yra padoresnė žurnalistė.Šis straipsnis,akivaizdus užsakymo vykdymas,matomai,ponia irgi turi kažkokių tamsių dėmių,už kurias atidirbinėja. Kur dingo padorūs sąžiningi žurnalistai?Kauno dienoje ,gal liko du,trys,visi kiti...apgailėtini. Gėda, gėda. Atsisakysiu šio laikraščio prenumeratos.Kam skaityti bjaurastį?

nėra to blogo, kas neišeitų į gerą

nėra to blogo, kas neišeitų į gerą portretas
Tikriausiai Valdas Kledaras = Aušra Lėka? :) Bet ačiū už naujieną, kad V.Vasiliauskas tapo naujuoju "Respublikos" redaktoriumi. Nelabai mėgau Tomkų, todėl redaktoriumi tapus Vasiliauskui, o diena.lt publikuojant tokius užsakomuosius straipsnius, tikriausiai šitą portalą keisiu į "Respubliką", nors ir Vasiliauskas pastaruoju metu buvo "nusigrybavęs į lankas".

Anonimas

Anonimas portretas
VIoletinis blyksnis gali pasikartotijei teisėsauga taip elgsis ir toliau.Gali būti dublis nr 2.

ALGIS

ALGIS portretas
Gyly , pasižiūrėk tavo rankos , galva dreba , kaip epušės lapas , geriau negalvok apie politiką ,

landsbergio KLIKOS sovietinių ATPLAIŠŲ ž u r n a l i s t a i

landsbergio KLIKOS sovietinių ATPLAIŠŲ ž u r n a l i s t a i portretas
i d e o l o g i n i a i politologai VALATKA,JAKILAITIS,MILIŪTĖ,MAKARAITYTĖ, BORISAS,JASTREMSKIS, VALENTINAVIČIUS ,URBONAITĖ ir eilė kitų;--- d a u g e l į metų k l a i d i n o ir klaidina toliau VISUOMENĘ--m e n k i n d a m i kitus,- kad į paviršių VĖL IŠKELTI p a s m i r d u s i a s landsbergizmo KLIKOS sovietines ATPLAIŠAS/KGB/, kurie 26 metus ALINO s k u r d e gyvenančių žmonių gyvenimą. Dabartiniai teismai yra s u f o r m u o t i-sudaryti landsbergizmo KLIKOS-- tad apie JOKĮ teisingumą, manau, negalima ir kalbėti--tai r o d o ir faktas , kai buvo suimti AŠTUONI " teisingumą" vykdantys teisėjai.

taigi

taigi portretas
Įdomu, kokio dydžio premijas šį kartą išrašė žydrieji triušiai "nepriklausomai" komercinei žiniasklaidai?

Nikodemas

Nikodemas portretas
Niekas kitas taip neliūdina,kaip nepriklausomi teismai ir nepriklausoma žiniasklaida.Jie tarnauja oligar- chams t.y.mafijai ir vargas žmogeliui ieškoti tiesos teismuose be kyšio.

tai

tai portretas
Standartinis tautinio kg/b metodas, bandymas visuomenėje sukelti pavydo jausmą.

B. B. d.

B. B. d.  portretas
Py sdabolinis kratinys - Gaidyškas straipsnis.... Kas toky šūda gali skaityt. Domėtis????

www

www portretas
Pagrindinis klausimas žiniasklaidoje tik valdžia ir pinigai,o ką konservatoriai,liberalai,socdemai ir kiti bebrai be pinigų dirbo ir dirba? Niekas net nekalba ,kad gal moteris nori toliai paprasčiausiai gyventi su sūnumi,tėvais.Nesuprantu kuo Gylys,Matulevičius blogesni už Bernatonį,Bradauską ,Oleką , kitus kirkilininkus ,visų partijų senus bebrus?Arba Uspaskichą kuris ir toliau juokiasi iš Lietuvos Europarlamente. Niekas neatims iš bebrų valdžios jie turi žiniasklaidą,pinigus,tinklą visose valdiškose įstaigose,todėl dūmų uždangos daryti nereikia.

Anonimui Pydarui

Anonimui Pydarui portretas
Jei pydaras patikslintų, kokių konkrečiai gyvulių konstituciją turi omeny, tai gal ir galėčiau kažką apie tai pasakyti, Spėju, kad frazė gali būti susijusi su Gorge orwell "Gyvulių ūkiu", tačiau pačios frazės atsiradimas labai man įdomus. Spėju, kad tokią frazę gali sugavoti nebent koks nors besmegenis gyvulys. Matyt Google paieška jau tapo preinama netgi fermose.

Kaunietis

Kaunietis portretas
Reikia pripažinti ,kad Kedžio dėka į viešumą iškilo pedofilija ,vaikų tvirkinimas bažnyčių klerkų ir visur kitur.Jeigu ne jis, iki šiol nebūtų viešumoje.Taip kad ne viskas blogai.

Pilietis

Pilietis portretas
Kada Lietuvoje bus teismai ,visa teisėsauga ne kišeninė? Kiekvienas kas buvo susijęs su teismais ,teisingumu Lietuvoje žino, kad teisėsauga nedirbo,nedirba, jai neleidžia dirbti .O prieš rinkimus nereikėjo atgaivinti tai kas buvo seniai,todėl, kad žmonės tylėdami iš piktumo Seimui,visiem valstybės kėdėse sėdintiems gali balsuoti už violetinį judėjimą, kas tada....

-KATA

-KATA portretas
Pasirodo,kokie padorus ir garbingi zmones buvo "Drasos kelio" partijoje. Ar Lietuvai reikia protingu,garbingu ir padoriu zmoniu Valdzioje? Abejociau! Per visas ziniasklaidos priemones,tokie zmones yra menkinami,niekinami. Mat,su "neprotingais" yra lengviau susitarti tiems kas "valdo" Lietuva!

kaunas

kaunas portretas
padugnių gimtinė

mete

mete portretas
savo partija, neatsakingai paliko likimo valiai, kazin ar uz ja dar balsuociau.

tam --anonimuj pederastuj-- kiek tau pydareli buvo metu

tam  --anonimuj  pederastuj--  kiek tau pydareli  buvo metu  portretas
,,,kada mes gynem laisve , ,,,,,???sunkaus gimdymo auka perziurek tu dienu archivinius vaizdo yrasus, garso yrasus is lavonynes kur buvo vezami nusauti zmones ir patalogu komentarus is kur biuvo saudoma y tuos zmones ,po to rasyk komentarus ,o nekliedek bereikalo savo sudu isterliotu snukiu nesamones...

Leninas

Leninas portretas
kauno dienos žurnalistai šiandien pakartotų sovietmečio spektalį didžiausioje arenoje. Svarbiausias klausimas po aršių ginčų: kur slypi Laisvė - savo šešėlio baimėje ar mokėjime pasijuokti iš savęs. Gal pas tave tualete stovi racija ir tu, perdavinėji žinias apie mūsų Lietuvą prokuraturai

ABC

ABC portretas
"Tik nustoję meluoti sau ir kitiems pradėsime gyventi geriau" - ta pati Kauno diena rašo. :)

na

na portretas
kol mes ir toliau būsim akli, kurti, naivūs ir bailūs, tol visokios atmatos varys šalį į pražūtį. Nieko nėra baisiau, kai piliečiai nustoja tikėti Valstybės reikalingumu ir tiesos egzistavimu.

Čičio

Čičio portretas
Kaip šlykštu tokie straipsniai. Kiek konservatoriai nučiulpė valstybę, o kitos partijos. Tai judėjimas, kuris nušlavė konservus Kaune nuo pjedestalo ir daugiau jie čia niekad neužkops. Žmonės žuvo, o taip niekas neišaiškino jų mirčių, ne tokias žmogžudystes iššifruoja, o čia žiū - nieko, kas susiję su ta byla. Sutapimas, ar nenoras atskleisti?

cha.....

cha..... portretas
pedofilai su variugom pasiurpo ......o kas jeigu netycia.......manau dabar teisesmaukiniu mafija ,venskienes ben jau iki rinkimu tikrai is kalejimo nebeisleis....

tetą ptezidentus

tetą ptezidentus portretas
trispalvę į violetinę

dienos.lt

dienos.lt portretas
pozicija sio atvejo klausimu daugiau negu aiski.Apgailetina.

Safyras

Safyras portretas
Lietuvos žiniasklaida tiek jau nusirito, kad tą patį saldainį bando čiulpti iš naujo... Kai vietoj teatro spektaklių kuriami realybės šou, kai vietoj tikrų romanų, poezijos knygų peršamos žmonėms "žvaigždučių" gyvenimo aprašymai, tai žiniasklaida murkdosi tiek metų tame pačiame purve, vietoj to, kad gerai ne tik išpraustų kitus, bet ir pati išsipraustų, kol dar visas vanduo neužterštas atliekomis...

zenonas

zenonas portretas
Mano viltis buvo Janutienė, deja mano interviu iškarpė faktus apie nusikalstamos teisinės gaujos atstovą antstolį A.Selezniovą. Manęs nekvietė, pakvietė to išgamos kolegę, kuri konstatavo nesant faktų, nieko negalinti pakomentuoti, iš kur bus jeigu iškarpė? Janutienė nėrėsi iš kailio atsidėkodama kitai antstoliai. Kalbos eina apie šimtus tūkstančių litų. Ko negali maži pinigai, gali dideli? Mano tel. 8 662 33770.

Anonimui Pydarui

Anonimui Pydarui portretas
Kol mes tylime - visokie komunistai pasakoja, kaip tie, kas gynė Laisvę, patys naikino save. Šaudė į save nuo stogu, traiškė save tankais ir taip toliau.Kol mes tylime, tokie atmatos pila ant mūsų purvą.Mane užveikė seime ir vyriausybėje sėdintys durniai.

:]

:] portretas
Kiek neapykantos ir pjudymo vieno asmens atžvilgiu. Ir jokių atsakymų, arba tie atsakymai baltais siūlais siūti...

Galerijos

Daugiau straipsnių