Vokietijos ekspertas: INF sutarties stabdymas kelia grėsmę Lietuvai

Grįžti į straipsnį

Žilvinas Ručys

Žilvinas Ručys portretas
Pasakykite tam vokiečiui : Lietuvai nebaisu . Ruskiai niekada nepuls ant tų šalių kurios stiprios pvz nato . O puldinėdavo ant tų iš kurių gaus lagaminą su auksu ( pvz Sirija) , už tai kad naudos šalies karinius resursus asmeniniais tikslais ir už tai jiems niekas negresia . Jau šiai dienai putiną turėjo pripažinti teroristinės organizacijos vadovu , bet visi jam spaudžia ranką . Taip kad lai vokietukas nemyža į batą , ruskiai nepuls . O va aplink Rusiją esančioms šalims galėtu parūpinti raketų kurių nuotolis 1000 km , po kokia 50 , galima ir melagingų ( netikrų , bet kad nežinotu ) , tai priverstu putiną peršikti ir stipriai išlaidauti gynybai.

jankiai

jankiai portretas
apstatė ruskius savo bazėmis, privežė raketų ir dar rėkia, kad tie puola

Anonimas

Anonimas portretas
Negi Lietuvos islaisvinimas yra gresme? Gresme tai okupuotai Vokietijai kurioje yra Amerikos branduoliniai ginklai. Tai gal tas ,,ekspertas,, gal narkotiku apsiedes kad nemato kas Vokietijoje darosi. Tikriausia gerai moka uz MELA.

Anonimas

Anonimas portretas
Nesupratimas supancios aplinkos ir gresmiu - dimensija ;)

Rusofobija - liga

Rusofobija - liga portretas
Melas ir paistalai skirti JAV pakalikams Lietuvoje. Darbar jie privalės dar garsiau kriuksėti kad "rusai puola"

Anonimas

Anonimas portretas
Ka cia tas vokietis sako ? Rusija jau dabar turi tokias raketas, del to ir buvo nutraukta sutartis. Trumpas ta ir sako. Nesupratau kuo jis gasdina?

taip

taip portretas
zirinovskio /zydelio/ grasinimai turi pagrindo issipildymui ir kas 1 pradejo ta isterija kas ka puola tai jie ir privalo baigti ir atitraukti ta zudymo masina kol patys nenukentejo o gal jiems vistiek juk bunkeriu prisistate ir dar nutare kad ne daugiau 500 mil tai kitus ir naikina visais budais.....

Galerijos

Daugiau straipsnių