VTEK pradėjo tyrimą dėl G. Landsbergio nedeklaruotų akcijų

Grįžti į straipsnį

Taip

Taip portretas
Sirinskiene, gerai, kad pradėjote tirti vagis, kažkam labai nepatinka, jūsų turimas, liaudies patarlė sako: vagies kepurę dega...

Anonimas

Anonimas portretas
kAZIN,AR PASODINS TA FELDFEBELI? JUK DABAR SAVU NESODINA,NEBENT PO GEGUZES MEN, KITAIS METAIS

Poslinkiai

Poslinkiai portretas
vyksta.Ar galime kas prisiminti kad iki Širinskienės, seimo teisės ir teisėtvarkos komiteto pirmininkas Sabatauskas inicijavo koki parlamentinį tyrimą ar padarė pareiškimą dėl vienokių ar kitokių netinkamų teisės aktų, lobistų dėka prastumtų įstatymų ir pan?Aš neprisimenu.Aš netgi neprisimenu kas kaltas, kad laikas-nuo-laiko mūsų Valstybės valdyme, teisėtvarkos sistemoje "išplaukia į viršų"įstatymai kuriuos galima pavadinti arba nupirktais arba nevykusiais

Kirvis

Kirvis portretas
Visus i dienos sviesa! Ir tuos, ir anuos! Uzteks, 28 metus plese Lietuva ir jos zmones.

Trūksta atsakomybės

Trūksta atsakomybės  portretas
Už valstybinių struktūrų veltui sugaištą laiką, už bandymus įtraukti jas į tarppartines rietenas, už valstybinių struktrų dėl trukdymo neatliktą darbą ir keliamą sumaištį Valstybėje p.Širinskienė turi atsakyti savo kišene ir padengti visus dėl jos kenkėjiškų veiksmų patirtus nuostolius. .

Bruto Neto

Bruto Neto portretas
Aš manau,kad reikėtų pačią Širinskienę gerai papurtyti per visas struktūras, kad ji baigtų ieškoti sliekų ant asfalto per sausrą. Ji politiniais sumetimais rašo paskvilius apie savo partijos politinius konkurentus ir verčia valstybines struktūras, išlaikomas iš mano ir tavo mokesčių, užsiimti niekais - dalyvauti tarppartinėse rietenose. Mat jai parūpo iš kur jaunieji Landsbergiai gavo 750 tūkstančių! O kodėl jai nerūpi iš kur Karbauskis tapo žemvaldžiu Markizu Karabasu, kiek turi turto ir kiek moka mokesčių?

to >satyras

to >satyras portretas
tu, kryžiuočių išpera, atsimink idiote visam gyvenimui- ikikrikscioniskoj Lietuvoj/Sarmatijoj NEBUVO iškrypėliu, vagis ir panašius niekšus tuoj pat vietoj taip pamokydavo, kad apie tai pašlemėkai net nebeprisimindavo. Tai kryžiuočių atneštas “tikėjimas” pasėjo VELNIO sėkla Lietuvoj, pvz.; atsimink katalikų sventikus/pedofilus, taip pat vaikus- jų aukas.

Zelemunčikas

Zelemunčikas portretas
Nenusimanau,visvien domina.Ar dividendai gaunami už akcijas vadinami politiko pajamomis?

Žemyna

Žemyna portretas
Šiandien radijo klausytojas paprašė patarimo - kaip rasti turtingą žmoną? Ir jis nori žmonos, kaip AMB ar kaip GL įsitaisyti turtingą žmoną, kuri apmokės jam jo akcijas, jos darbavietė neš pasakiškus pelnus, turės mokyklų tinklą, viešbučių, restoranų, namų Kuršių nerijoje ir pan.

> Satyras

> Satyras portretas
Kad taip iš tavo lūpų tiesiai į Dievo ausį. Gaila gandragalviai Išganytoju netiki. Jiems labiau priimtinas dar nuo žmogbeždžionių laikų atėjęs pagoniškų dievų garbinimas. Pagoniški dievai atlaidžiau žiūri į vogimą, melavimą, paleistuvavimą, svetimo turto užvaldymą ir t.t. Tavo minima komandiruotė – gandragalvių pakiša lenkų frakcijos seniūnei už palaikymą. Kodėl jai neaplankyti savo tautiečius lenkus Australijoje, jei tas nieko nekainuoja? Už viską sumoka Valstybė, t.y. mes mokesčių mokėtojai. Tokia mūsų šalies realybė, kai valstybei diriguoja pilkasis kardinolas Karbauskis su savo „profesionalais“.

Safyras

Safyras portretas
Gal todėl dabartiniai turtuoliai ir nenori tuoktis , nes taip lengviau savo turtų nerodyti, o ir žmonai ar vaikams gali nubyrėti pyrago gabalas, kuris būna gerai paslėptas... Mokydami kitus, politikai patys turėtų būti pirmūnais visose savo darbo srityse, o ne kombinuoti kokias nors "komandiruotes", kuriose poilsio daugiau , o darbo rezultatų nematyti... O ir visus dokumentus turi pildyti taip, kad nebūtų prie ko prikibti, nes algas gauna pakankamai dideles ir turi visą armiją padėjėjų, kuriuos reikėtų rinktis pagal sugebėjimus ir išsilavinimo lygį, o ne pagal reikalingas pažintis...

Andrius

Andrius portretas
Sventuolis pasirodo irgi korumpuotas parazitas!

Makas

Makas portretas
Tai cia gal jau ne VTEK turetu pradeti tyrima?

...

... portretas
Broileriuk,kaip jauties kai dėdulė net šėtonui nebereikalingas?

Anonimas

Anonimas portretas
Senukas ožiukas apvogė Lietuva! tai ir anukelis nori pralobti obuolis nuo obels toli nenureda!!! Bet lazda turi du galus ateina konservatoriams Galas!

NA NA

NA NA  portretas
manau bus šimtemčio įvykis ,kai landsberginiai žydeliai, jų visa dinastija ,bus patraukta atsakomybėn ,už dėdulės landsbergio kgbisto teroristinę veiklą ,už istorijos klastojimą ,už Lietuvos nepriklausomybės pardavimą ,už Pociuno ir kitų sąžiningų žmonių sunaikinimą ,už kgbistų archyvų užslaptinimą ,ir ttt ,o anūkėlis pamestinukas tėra pieška , nuskriaustas visom prasmėm ,net ištekintas už senmergės žydelkaitės ,kuri eina tėvo pėdomis ir grobsto valstybės lėšas ir tt, sėkmės už tavo ir mano laisvą Lietuvą ,,,,

Anonimas

Anonimas portretas
patriarcha uzvers kanopas ant visu sventu

Anonimas

Anonimas portretas
Kada pasodins tuos landzbergius - lietuvos geda?

Cha cha cha

Cha cha  cha   portretas
Iš visų profesionalių gandragalvių kol kas dirba tik vienas Veryga. Po jo eilinio vaistų pabranginimo jau ne vienas sinjoras atgulė į kapus anksčiau laiko.

Kreipimasis į gandragalvius

Kreipimasis į gandragalvius portretas
Baikit š…. malti ir pradėkit dirbti.

Cha cha cha

Cha cha cha portretas
bravo....vel rubius uzdirbineji

Bravo, p.Putino subinlaižiai

Bravo, p.Putino subinlaižiai  portretas
Jūsų pagalba prisidirbusiems gandragalviams – neįkainojama. Tik jūsų koliojimosi ir keiksmažodžių dėka gandragalviai visai nenuskęsta ir laikosi paviršiuje, kaip tas š…. eketėje.

Gal

Gal portretas
cha cha cha reikėtų skaityti atidžiau,nes parašyta,kad akcijos deklaruotos metinėje deklaracijoje,o ne viešų ir privačių interesų deklaracijoje.O p.A.Širinskienei tik pagarba už sąžiningą darbą.

Cha cha cha

Cha cha cha portretas
vel uz rublius dirba

tam --cha cha cha ,,,eik tu asile y tvartely

tam --cha  cha  cha ,,,eik tu  asile  y tvartely portretas
zvengt ,nusibodai su savo konservatpederastiniais kliedesiais....pofik ar deklaravo anukelis tas akcijas ar ne , reikia isaiskint dar ir jo afersas su auksiniais saukstais su ,,NotaBene,,,o ten islys ir desimtys kitu aferu.... nugais patriarchas --anukeliuj misios ateis.... kartu su visais konservatlyberastiniais tvartelio gyvuleliais.....

Cha cha cha

Cha cha  cha   portretas
Gandragalviai, vedami keršto, paskutinius proto likučius išbarstė. Puikus to pavyzdys – p.Širinskienė. Straipsnio pavadinime teigia, kad VTEK pradėjo tyrimą dėl G.Landsbergio nedeklaruotų akcijų, o jau patį straipsnį pradeda priešingu teiginiu: “G.Landsbergis metinėse turto deklaracijose už 2016 ir 2017 metus nurodo turintis akcijų”. Tai, mieli Karbauskio tvarto gyvulėliai, apsispręskit vieną kartą – ar Landsbergis deklaravo turįs akcijų ar ne? Po šimts, baikit juokinti žmones ir pradėkit rimtai dirbti.

Anonimas

Anonimas portretas
JUS SUNAUJA ZIUREKIT KIEK KOMUNISTAI KOLUKIU PIRMININKAI KARBAUSKINIAI PRISIVOGE PABUCIOUKIT JUS TETEI I SUBINE..

Taip Naisiu ponas isake..

Taip Naisiu ponas isake.. portretas
Visas sis kerstas eina is Kremliaus.Juk Naisiu " ponas" skolingas uz trasas ir taip griauna visa Lietuva ! O jus bukaprociai,nieko nesuprantate.Juk brolelis Kremliavoj,tevelis Germanijoj ,tik vienas Napaleonas Lietuvoje ir dusina visus.Ar gi jus nesuprantate ,ka isdarineja sitas liliputkino klupciukas,o jis dar turi Nasiu Maryte ir sokdina . Kur tai matyta absoliuciai su niekuo nesiskaito ,koks elgesys to dvarponio,dar drysta kitus teisti.Lauk is seimo ir varyk pas savo brolali. Nes seimos neturi,kuri zmona gyventu kitoje salyje,kur vyras milijonus varto.Ir melas I krauts iaugo.ps.Gabrieliui Lansbergiui .PAGARBA !

saunuole

saunuole portretas
Sirinskiene

Anonimas

Anonimas portretas
Reikia koncervu is tvarto nebutu daugiau prezidento poste nes vel bus kaip buve nes dabar koncervai iskelia daug predidentu.

O aš manau ,kad

O aš manau ,kad  portretas
Kerštavimas yra tada , jei nebūtų abejonių dėl akcijų ir būtų pučiamas viešųjų ryšių burbulas. Dabar kaip suprantu tyrimas bus ? Tai kaip galima vadinti kerštavimu ? Priminkite ar širinskienė nors kartą kreipėsi į institucijas , o pgrindo nebuvo ?

Uz laisve

Uz laisve portretas
Jo, kai kam kova uz laisve ir nepriklausomybe atnesa nemazus pinigus, Lanzbergiu klanas eina teisingu keliu, svarbiausia garsiai rekti : Lietuva, Lietuva ..... Net ne abejoju, kad greit isgirsim, kad Sirinskiene - tai Kremliaus ranka

Šerkanas

Šerkanas portretas
Gerai, kad tirs, reikia tirti visus, bet Širinskienė akivaizdžiai demonstruoja, kad ji kerštauja už savo patroną Karbauskį, kuris negeba ir nenori visko deklaruotis.

tuoj tvartelio patriarhas nuleks y

tuoj  tvartelio  patriarhas  nuleks  y portretas
savo KGB-stukaciu staba ...ir is auksciausiu teisesaugos veikeju lupu isgirsim ,kad ,,,VSIO ZAKONNO,,, ir kad tam konstitucinis teismas ir konstitucija nepriestarauja....o grybauskaite --,,,cia nei prie ko,,, ir kad lesos gautos is kenguru salies nuo pusseserines Tatos mociutes, todel jokiu mokesciu moketi niekam nepriklauso

Anonimui

Anonimui portretas
Širinskienė puikiai atlieka seimo nario pareigas. Nežinote,kad žalieji valstiečiai siūlė mažinti seimo narių skaičių, tik opozicinės partijos,tame tarpe ir konervatorių, yra prieš ?

iš portretas
pradžių turi būti atliekami tyrimai ar teisėtai yra įsigyti darželiai, o paskiau tirti akcijas, tai yra mano nuomonė

OŽELIS

OŽELIS     portretas
tai žinoma kad nesumažės juk lansbergių skruzdelynui reikia dar pora vilų pastatyt o kur dar irengimai SNARGLYS NUO NOSIES NENUDŽIUVO O TOKIŲ SMUIKŲ GROJA TIK PAMANYKIT

Anonimas

Anonimas portretas
Kodel Sirinskiene seime.Mazinti seimunu skaiciu ir ponia turetu dirbti ar policijoj ar kitur sekliu.

Galerijos

Daugiau straipsnių