Ž. Pavilionis traukiasi iš pirminių konservatorių prezidento rinkimų

Grįžti į straipsnį

iki

iki portretas
ko nusirito konservai, kad sugeba tik tokius nevykusius rasti, ir tai puikiausiai supranta net tie, kurie jam sako: "Eik, eik".

Labai

Labai portretas
gerai Povilionis padarė. Nors gėdos išvengs. Jam šansų nebuvo,kaip ir G.Nausėdai paskelbus savo komandą. Iš kur ir surenka tokius? Geriau būtų nesiskelbęs kas jo komandoje. Matau jau dabar ateitį,jei Nausėda taptų prezidentu. Bet kiekvienas tinginys nori būt seimūnu. Atvirai pasakius šiurpas nukratė. Kaip komandos nariams ir negėda lysti,kur neturi žalio suvokimo politikoje. Jau turim aibę tokių tešlagalvių. Na ir ką iš jų pasiūlymų? Šnipštas tiktai. Kvailystės. Tokiems reiktų lysti po lapais ir kavotis,o neviešint idiotinius savo ale įstatymus. Žinote man ne tik nejauku,bet ir už juos kiekvieną asmeniškai darosi gėda. Nu baisu kažkas.

va kur

va kur portretas
mamyte patare nes pats sunelis nebut sugalvoje gaila tecio nors vienas buvo seimoje su protu

ZALGRYBIS

ZALGRYBIS portretas
TAIP LIEPE MAMYTE ASRYNE MARYJA POVIELIONIENE NES JIS SU GEJAIS BENDRAUJA

Rega

Rega portretas
Dabar galiu tvirtinti-Pavilionis tikrai vertas didelės pagarbos.Nesitikėjau...

...

... portretas
Geriau iš toliau į zombių pjautynes žiūrėt.

NA NA

NA NA  portretas
neturi žmogelis pinigų , kvailinti žmonėms , o be to, landsberginių gaujos nariams šansų nėra ,tapti Lietuvos prezidentu ,______užtenka ,jiems atstovavo Grybauskaitė ,laikas Lietuvos žmonėms išsirinkti sau prezidentą ,o ne atskirai politinei gaujai kaip landsberginių kgbistų ,,,,,,,sėkmės ,

šaunuolis

šaunuolis portretas
gerbiu

Galerijos

Daugiau straipsnių