Žmonės mano, kad naujasis prezidentas turėtų susitikti su V. Putinu

  • Teksto dydis:

Daugiau kaip pusė šalies gyventojų mano, kad naujasis Lietuvos prezidentas turėtų susitikti su Rusijos vadovu Vladimiru Putinu, rodo pirmadienį paskelbti apklausos rezultatai.

Naujienų portalo delfi.lt užsakytoje „Spinter tyrimų“ apklausoje teirautasi nuomonės, ar išrinktas Lietuvos prezidentas turėtų susitikti su Rusijos vadovu, ir pateikiami galimi atsakymų variantai.

Aštuoni procentai respondentų pasirinko atsakymą „Taip, turėtų kryptingai siekti susitikimo savo iniciatyva“. 36 proc. apklaustųjų nurodė, kad „taip, pasitaikius progai turėtų stengtis tai padaryti“. 20 proc. respondentų pasirinko variantą „taip, bet tik sulaukus Rusijos kvietimo be jokių išankstinių sąlygų“.

19 proc. respondentų nurodė atsakymą „ne“, o dar 15 proc. nežinojo arba neatsakė.

Apklausoje dalyvavo gyventojai nuo 18 iki 75 metų. Apklausa atlikta standartizuoto interviu metodu. 60 proc. apklausos atlikta tiesioginės paklausos būdu akis-į-akį, o 40 proc. internetu.



NAUJAUSI KOMENTARAI

>Kęstas

>Kęstas portretas
Tu teisus, ekonominę grėsmę štatams daugiausia kelia Kinija... BET tai jiems tą grėsmę kelia, o visiems kitiems [ MUMS YPAČ ] didžiausia karinė grėsmė nuo neprognozuojamų kremlinių. IR TAI TIESA, kurią pagaliau suprasti pradėjo ir Europa...

O ką vadinate žmonėmis

O ką vadinate žmonėmis portretas
koloradinius vatnikus?:)))

Kęstas

Kęstas portretas
Dabar Kinija, o ne Rusija yra Vakarų pasaulio dėmesio centre. "Įtakingas JAV senatorius Warneris teigia, kad dabar JAV valdžios tikslas - informuoti bendroves, investuotojus ir universitetus apie būdus, kuriais Kinija naudojasi, siekdama pakenkti JAV konkurencingumui, saugumui ir įtakai. Kitas JAV senatorius Rubio teigia, kad Kinijos vyriausybė ir komunistų partija „didžiausią ilgalaikę ekonominę ir saugumo grėsmę“ sudaro Jungtinėms Valstijoms, todėl svarbu, kad įmonės, universitetai ir prekybos organizacijos visiškai suprastų šią grėsmę.
VISI KOMENTARAI 41

Galerijos

Daugiau straipsnių