2018-ieji paskelbti A. Ramanausko-Vanago, Sąjūdžio, Tėvo Stanislovo metais

Grįžti į straipsnį

Alis Petkus...

Alis Petkus... portretas
Amžina šlovė Lietuvos partizanams ir kitiems piliečiams, padėjusiems savo galvas už Lietuvos laisvę... jei nebūtų buvę miško brolių (kaip dar dabar pagarbiai Juos vadina rusai), tai į Lietuvą būtų privežę migrantų žymiai-žymiai daugiau negu jų buvo privežta į Latviją ir Estiją... ir piliečių sudėtis Respublikoje dabar būtų žymiai prastesnė... juk Rusijai reikėjo nutautinti ar bent sutramdyti Pabaltijo valstybių savarankiškumą, o ir laisva erdvė į Kaliningrado sritį buvo labai reikalinga...

Patriotas

Patriotas portretas
Lietuvos partizanai-geriausi tautos sunus! Na,o kad sunys loja, tai niekis.Karavanas zygiuoja pirmyn,o ne atgal.

rozenblyum

rozenblyum portretas
Kuo skiriasi partizanai ir žydų žudikai?Tie 200 000 žydų nužude ir šie 25 000 lietuvių

Mine

Mine portretas
Buvusių banditų niekas neprikels.

...

... portretas
KAS drįso pamiršt Dėdulę paminėt?..

manau ..reiketu paskelbt 2018 metus

manau  ..reiketu  paskelbt  2018  metus portretas
zuvusiu nuo banditu[partizanu] ir nkvedistu ranku ,aukoms atminti .... o ne garbint dabartines konservatkgebistines huntos ideologu liaupsemis ,buvusius pakrumiu partizanus ... spjaudant y akis ju nuzudytu auku palikuonims...

Aistė

Aistė portretas
,,Pasilikę jauni , dainose amžini, partizanai, sūneliai tėvynės". O kas belieka sovietnykams? Tik atrajoti atpildo žodžius rašančią istoriją.

katalike

katalike portretas
lyginti teva stanislova su ramanausku, jus ka tyciojates is tevo stanislovo, atsipeikekit.

Kauniete

Kauniete portretas
sajudzio balius

Jurgiuj

Jurgiuj portretas
Nepyk brolau..bet tu negalvoji ka rasai,nes Lietuvos propaganda normaliai plauna smegenys LT tautai..Rusai puola,rusai puola...o VALDZIA su Grybu,vagiai musu pinigus..ir mausto LT zmones...Paziurek filma apie Gryba Janutienes...pamatysi kokia ji sventa ir kaip ji nesiojo ,sliepe kompjuterius 1990m-))ir galvojo kad tik LT neuzokupuotu...-))Apie ka ji sneka?..jei ir taip SSSR kariomiene buvo Lietuvoje-)))..Turbut galvojo apie JAV-))kuri dabar yra mus uzokupave...Vergu tauta..

Bosas

Bosas portretas
Kazkokia keista politika...Iki 1945 m kai buvo Hitleris uzokupaves Lietuva,zude zydus,prievartavo vokeciu kareiviai liaudi..tai jis ramiausiai deste ir tylejo..kaip sakant palaike sita NACISTU rezima..ir buvo patenkintas..O po 1945m staiga praregejo ,kad ji ir Lietuva okupavo SSSR...ir iskart pradejo savo kova uz “laisva”Lietuva-)))..cia mazu maziausia juokinga...Kazkas cia ne taip!?Cia turbut siandienos rasoma “grazi”istorija vaikams..kaip lietuviai ne zude zydu,ne tarnavo SS...o tik zeme mylejo-)))

Jurgis

Jurgis portretas
Rusofasistu "komentatoriai" medinius rublius atidirbineja.

V.L

V.L portretas
Nu labai keista sio partizano apranga.As visuomet maniau kad partizanai rengesi taip kad niekas nesuprastu jog jis partizanas . o cia su visais apsikabinejimais uz penkiu kilometru butu suprasta kas jis toks.Ir is vis argi pas partizanus gali buti kazkokia uniforma????

aš portretas
na aš daleiskim sulyginimą tėvą Stanislovą ir Ramanauską, matau lyg pasityčiojimą iš doro tėvo Stanislovo gyvenimo su Ramanausku. Jus ką norit sakykit , bet Ramanauskas buvo miške ir jo tikėjimas buvo ginklas kuris nužudė ne vieną. rankos jo sukruvintos, ir jo garbinti nereikėtų ir dar lygiagrečiai pastatant tėvą Stanislovą, didesnės gėdos nėra, kaip pasityčioti iš tėvo Stanislovo dorumo.

Galerijos

Daugiau straipsnių