Aplinkos apsaugos agentūros direktoriumi taps R. Špokas

  • Teksto dydis:

Konkursą Aplinkos apsaugos agentūros (AAA) direktoriaus pareigoms eiti laimėjo Rimgaudas Špokas.

Konkurse dalyvavo septyni pretendentai, pranešė Aplinkos ministerija.

Pastaruoju metu R. Špokas dirba privačiame sektoriuje. Anksčiau jis yra vadovavęs Valstybinei energetikos inspekcijai, o nuo 2004 m. šešerius metus dirbo Aplinkos ministerijos Komunalinio ūkio departamento direktoriumi.

AAA direktoriumi R. Špokas bus paskirtas po teisės aktų nustatytų procedūrų.

ELTA primena, kad prieš metus iš AAA direktoriaus pareigų savo noru pasitraukė Robertas Marteckas, nuo to laiko direktorės pareigas laikinai eina Aldona Margerienė, kuri iki tol buvo direktoriaus pavaduotoja.

Balandį skelbtas konkursas AAA direktoriaus pareigoms eiti baigėsi be rezultatų - nė vienam iš septynių dalyvavusių pretendentų nepavyko surinkti minimalaus septynių balų skaičiaus.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Tai dofkei

Tai dofkei portretas
Tikėtina kad nebus korumpuotas aferistas kaip buvo Rimantas Šerkšnas, nes tas tai visai neturėjo nei garbės nei sąžinės, pakuočių mafijos pakalikas. Dėkui dievui šio aferisto nebėra Agentūroje, jis dabar savo dalyvavimu dergia liberalų gretas. Tai geriau nei savo korumpuotu aferizmu diskredituotų aplinkosaugininkų vardą.

to dovfke

to dovfke portretas
Joks jis ne seniukas. Tik 57 -erių. Ką veiks? Palaikys kompaniją Marteckiui.

Dovfke

Dovfke portretas
Kad jis jau daug kartu dalyvavo ir niekur nepakliuvo. Ka dabar pasizadejo kad ses kysiu ir sukciavimo meistrui marteckiu is desines? Vargsas senukas nesuvokia kur veliasi
VISI KOMENTARAI 5

Galerijos

Daugiau straipsnių