Atleistas Pravieniškių pataisos namų-atvirosios kolonijos direktorius V. Ceslevičius

  • Teksto dydis:

Teisingumo ministrė Milda Vainiutė atleido Pravieniškių pataisos namų-atvirosios kolonijos direktorių Virginijų Ceslevičių.

Jis prašymą dėl atleidimo iš darbo įteikė antradienį, pranešė ministerija.

Pravieniškių pataisos namų-atvirosios kolonijos direktorius atsižvelgus į Teisingumo ministerijoje gautą informaciją nuo lapkričio 8-osios mėnesiui buvo nušalintas nuo pareigų.

Šioje įstaigoje atliktas auditas atkleidė, kad per sutartis su įvairiomis bendrovėmis galėjo būti padaryta daugiau nei 700 tūkst. eurų žalos valstybei.

Dėl nustatytų pažeidimų Teisingumo ministerija kreipėsi į Generalinę prokuratūrą.

Pasak ministerijos, pataisos įstaiga, pavyzdžiui, mokėjo už nepagrįstai didelių atliekų kiekių išvežimą, ilgą laiką tai darė už maitinimo paslaugas teikiančią bendrovę. Taip pat įstaiga sukritikuota už tai, kad nepagrįstai sumažino parduotuvės patalpų nuomos kainą, ilgą laiką neskaičiavo nuompinigių už įrengimus, kuriais naudojosi maistą nuteistiesiems gaminanti bendrovė, ir kitus pažeidimus.

Pravieniškių pataisos namams-atvirajai kolonijai V. Ceslevičius vadovavo nuo 2011 metų gruodžio.



NAUJAUSI KOMENTARAI

MINDE

MINDE portretas
KODEL JIS NEPASODINYAS

Zinau

Zinau portretas
Tikiuos Kubiliu is antros atviros kolonijos pastatys i Cysleviciaus vieta, tai tas ukininkas nors atlekom valgyklos gales savo kiaules pasert kaip ir seniau darydavo. Aferistas irgi geras.

Buves gyventojas

Buves gyventojas portretas
Pries si zmogu asmeniskumu jokiu netueiu, bwt galiu pasakyt kad skaiciai neatitinka realybes , nes privogta ir nusukta yra daug daugiau, vien 2012 metais ar 2013 buvo skirta restauruoti 4 mln. Litu drausmes buri, kuri retauravo keli zmones is firmos ir ukio dalies nuteistieji, kur buvo isleista 4 milijonai tai sunku pasakyk nes uz tokia suma galima trys drausmes burius pastatyt , o cia tereikejo atrestauruot, plius nesutvarke iki galo kanalizacijos ir daugelio dalyko, antra vel buvo paskita 220 tukst. Litu paskirta kazkokiai kaisiadoriu firmai kuri atskratys atliekatu t.y maisto kurio mesuvalgo kaliniai, plius ta firma turi paukstyna, tai jis atiduodavo maista vistynui dar ir mokedavo litus :D 2013 metais cia kazkur bivo viskas o iki 2013 nereikejo nei atlieku utilizuot nei ju likdavo...
VISI KOMENTARAI 6

Galerijos

Daugiau straipsnių