D. Grybauskaitė: drąsiai pasitikime ateinantį laiką

  • Teksto dydis:

Valstybės šimtmečio metus reikėtų įprasminti drąsiomis svajonėmis, dideliais tikslais ir pasididžiavimu savo pasiekimais, linki valstybės vadovai, sveikindami su Naujaisiais metais.

„Prieš mus – istorinė dviejų šimtmečių sandūra! Vienoje jos pusėje – ilgiausias išbandymų kelias, kuriame mūsų tauta net du kartus atkovojo valstybės nepriklausomybę. Kitoje – naujas šimtmetis ir neaprėpiamos galimybės Lietuvai. Ji – mūsų visų bendras kūrinys, mūsų gyvenimas ir ateitis. Drąsiai pasitikime ateinantį laiką! Nebijokime svajoti ir kelti sau didžiausių tikslų. Mums užteks jėgų jiems pasiekti. Tegul artėjantis šimtmetis bus nepertraukiamos laisvės ir gerovės amžius!“ – sakė prezidentė Dalia Grybauskaitė.

Seimo pirmininkas Viktoras Pranckietis linki, kad kiekvienas sau ar artimiesiems duotas pažadas būna kilnus ir prasmingas, o viltys ir tikslai – vedantys į aukštus laimėjimus.

„Ateinantys metai bus istoriniai mūsų šaliai. Linkiu kiekvienam pajusti tą šimtmečio dvasią savo širdyse ir ja pelnytai didžiuotis“, – teigė jis.

Sveikindamas su Naujaisiais metais premjeras Saulius Skvernelis savo ruožtu tvirtina norįs padėkoti kiekvienam už indėlį kuriant geresnę ateitį.

„Savo darbu, savo meile šeimai ir tėvynei mes visi kartu statome gerovės valstybę. Naujuosius pasitinkame kaip augančios ekonomikos šalis. Kaip saugesnė šalis, vykdanti savo tarptautinius įsipareigojimus. Šalis, kurioje byra ilgus metus kurptos korupcinės schemos, o didesnio valstybės dėmesio gali tikėtis pažeidžiamiausia visuomenės dalis. Tai suteikia vilties ir kuria teisingesnes sąlygas dirbti, pradėti verslus, auginti vaikus čia, o ne svetur“,  – sako Vyriausybės vadovas.

Anot jo, 2018-ieji bus simboliniai metai, kai Lietuva minės valstybingumo atkūrimo šimtmetį.

„Nuėjome ilgą ir sunkų kelią, bet niekada nepalūžome. Tik susitelkę, visi kartu, tikėdami ateitimi, mes šią kelionę galime sėkmingai tęsti toliau. Mūsų laukia nemažai iššūkių, tačiau visi jie įveikiami bendromis pastangomis. Vienybės, bendrumo jausmas yra tai, ko noriu palinkėti mums visiems“, – sako S. Skvernelis.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Čia mūsų prezidentė, atstokit

Čia mūsų prezidentė, atstokit portretas
mūsų prezidentei tinka mėlyna. Mes ją išsirinkom ir mums ji patinka. Rinktumėm ir 4-tam kartui, bet pas mus galioja įstatymai, kitaip nei Rusijoj.

gal

gal portretas
nereikia tos /globotiniu/ veidmainystes geriau surask 2 puse ir /nusipirk/ savo vaiku kuriuos taip megsti?

Anonimas

Anonimas portretas
Raudona dalyte su naujeis metais...
VISI KOMENTARAI 4

Galerijos

Daugiau straipsnių