D. Grybauskaitė: mums pasisekė, kad tapome šios istorinės sukakties liudininkais

  • Teksto dydis:

Prezidentė, sveikindama gyventojus Lietuvos valstybės atkūrimo šimtmečio proga, sako, kad ypatinga 1918 metų patirtis, kai susigrąžinome valstybingumą – geriausias įrodymas, kiek daug galime pasiekti, susitelkę dėl savo Tėvynės išlikimo ir ateities.

Pasak Dalios Grybauskaitės, Vasario 16-oji pasakoja ypatingą istoriją apie ryžtingus žmones, kurie grąžino Lietuvos valstybę į pasaulio žemėlapį kaip modernią, demokratišką ir gerbiamą šalį. Šalies vadovės teigimu, mums pasisekė, kad tapome šios istorinės sukakties liudininkais.

„Ypatinga 1918 metų patirtis, kai susigrąžinome valstybingumą, – geriausias įrodymas, kiek daug galime pasiekti, susitelkę dėl savo Tėvynės išlikimo ir ateities“, –rašoma prezidentės sveikinime.

Šalies vadovė pabrėžia, kad Vasario 16-oji mums pasakoja ypatingą istoriją apie ryžtingus žmones, kurie grąžino Lietuvos valstybę į pasaulio žemėlapį kaip modernią, demokratišką ir gerbiamą šalį.

„Esame tos istorijos dalis ir toliau kuriame Lietuvą jau dvidešimt pirmajame amžiuje, siekdami, kad mūsų Tėvynė būtų saugi ir klestinti. Mes visi esame Lietuvos vaikai, šiandien ją sveikinantys su nepaprastu jubiliejiniu gimtadieniu ir dovanojantys savo širdžių šilumą. Mums pasisekė, kad tapome šios istorinės sukakties liudininkais. Išsaugokime atmintyje nepaprastą mūsų valstybės dieną. Sveikinu visus su Lietuvos valstybės atkūrimo šimtmečiu!“, – rašoma D. Grybauskaitės sveikinime tautai.

Ministras pirmininkas Saulius Skvernelis taip pat sveikina visus Lietuvos žmones su atkurtos Lietuvos šimtmečiu.

„Brangūs tėvynainiai, sveikinu visus su mūsų atkurtos Valstybės šimtmečiu, su Vasario 16-ąja. Didžiuokimės, kad esame lietuviai, didžiuokimės, kad esame Lietuvos piliečiai, didžiuokimės, kad turime laisvą, nepriklausomą, demokratinę valstybę, savo Tėvynę! Džiaukimės šia švente, ir pasveikinkime vieni kitus!“ – rašoma premjero sveikinime.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Anonimas

Anonimas portretas
Visus su šventę,stiprybės,kantrybės. Nedrabstykime purvais kitus,gerbkime vienas kitą,o juk mūsų tiek mažai telyko.O kas mus skriaudžia jiems atsirūks su kaupu.

Nepasiseke.

Nepasiseke. portretas
Ce tik valdziai ir korumpuotiems pakalikams pasiseke.Dauguma neturi ko svest.

Zenonas Priekuliškis

Zenonas Priekuliškis portretas
Didžiuokimės, kad turime teisiniu nihilizmu pernokusią Lietuvą, neprognozuojamus teisėjus, prezidentę. Uraaa draugai (tovar išči (ai).
VISI KOMENTARAI 31

Galerijos

Daugiau straipsnių