D. Mažintas tikriausiai išsaugos aukštojo mokslo diplomą

  • Teksto dydis:

Buvęs kultūros viceministras socialdemokratas Darius Mažintas tikriausiai išsaugos Lietuvos muzikos ir teatro akademijos (LMTA), į kurią įstojo prisidengdamas suklastotu brandos atestatu, diplomą.

Akademijos bendruomenė neskuba atimti diplomo iš savo buvusio auklėtinio, teisinasi susidurianti su teisės spragomis, šeštadienį rašo dienraštis „Lietuvos žinios“.

Šią savaitę posėdžiaudamas LMTA senatas iškėlė klausimą dėl D.Mažinto, kuris daugiau nei prieš dešimtmetį į šią aukštąją mokyklą įstojo pateikdamas suklastotą brandos atestatą, tačiau jokio sprendimo nepriėmė.

Pasak LMTA senato Etikos ir procedūrų komisijos pirmininko profesoriaus Juozo Antanavičiaus, svarstymas dėl D.Mažinto diplomo anuliavimo atidėtas atsižvelgiant į tai, kad suėjus senaties terminui Vilniaus apygardos prokuratūra nepradėjo ikiteisminio tyrimo, be to, vis dar sprendžiamą ar dėl šio atvejo bus ginamas viešasis interesas.

J.Antanavičius teigė manantis, kad didžiausia bausmė D.Mažintui yra sugriauta karjera ir reputacija, todėl abej



NAUJAUSI KOMENTARAI

manjana

manjana portretas
O kas čia keisto? Komunistėliai įrodė, kad kiekviena beraštė melžėja gali vadovauti valstybei.Turiu galvoje vidurinę baigusį kirkilą. Ir ką? Šustrikas darė aferą,buvo pagautas, o pasekmės? absoliutus nulis.Ir dabar "teikiasi" komentuot valstybės valdymą "15 min."...Nepakeičiamas seimo fonas. Vienu žodžiu--"specialistas"

Radasta

Radasta portretas
Jeigu klastoja atestatą - į kalėjimą. O jeigu magistrinio darbo 96 proc. plag sistema rodo plagiatą, t.y. darbas tiesiog nusipirktas - tai nieko. kaip čia taip?

Renė

Renė portretas
Dar vienas įrodymas,kad socialdemokratų partija nesiskiria nei nuo ,,Darbo'',nei nuo Paksiaus partijų-žodžiu,sukčiai aukštumoj ir tikriausiai jie net šlovinami,kad sugeba puikiai sukčiauti.Tai ir puikus pavyzdys jaunimui:nesimokykit,jei tėvai turi pinigėlių,bet pirkit atestatus.Tokiu būdu gal ir prezidentais sugebėsit patapti.
VISI KOMENTARAI 7

Galerijos

Daugiau straipsnių