Darbo biržos vadovei neįtiko pavaldinio komentaras apie reformą

  • Teksto dydis:

Lietuvos darbo biržos direktorė Ligita Valalytė įpareigojo atlikti tarnybinio nusižengimo tyrimą dėl Klaipėdos teritorinės darbo biržos direktoriaus Mindaugo Skritulsko žiniasklaidoje išdėstytos pozicijos apie institucijos struktūrinę pertvarką, penktadienį rašo dienraštis „Lietuvos rytas“.

M.Skritulskas pristatė siūlymą atsisakyti centrinio institucijos aparato Vilniuje paliekant tiktai keturias regionines darbo biržas ir taip kasmet sutaupant po 5,2 mln. eurų. 

M.Skritulskas netrukus sulaukė pranešimo apie tarnybinį nusižengimą, kuriame nurodoma, kad kalbėdamas su žurnalistu M.Skritulskas įtariamas pažeidęs Valstybės tarnautojų veiklos etikos taisykles, kurios nurodo elgtis politiškai neutraliai ir nežlugdyti valstybės valdžios institucijų sprendimų arba veiksmų, būti lojaliems ir paslaugiems vadovybei, atsakyti už naudojamos informacijos, dokumentų tinkamą panaudojimą ir konfidencialumą.



NAUJAUSI KOMENTARAI

jies

jies portretas
Oi kaip nepatinka senmergem- karjieristem vadovem kai uz juos protingesnis buna....tokios vadoves aplink save , avinukais galvos linkciukais, apsistato ir vaizduoja kokia ji afigenai protinga....cia ne tik darbo birzoj...vos ne visose lietuvos institucijose isigalejes ale valstybinis ,bobizmas,...
VISI KOMENTARAI 1

Galerijos

Daugiau straipsnių