Naktį eismą sunkins plikledis ir rūkas

  • Teksto dydis:

Pirmadienio pavakarę eismo sąlygas sunkina snygis, šlapdriba, naktį formuosis plikledis ir rūkas, įspėja kelininkai.

Automobilių kelių direkcijos 16 val. duomenimis, Panevėžio apskrityje ir rytų Lietuvoje pagrindinių kelių dangos kai kur buvo provėžuotos, visoje šalyje slidūs, provėžuoti mažesnio eismo intensyvumo keliai. Vilniaus apskrityje – silpnas snygis, Skuodo rajone šlapdriba, kitur – be kritulių. Oro temperatūra siekia nuo 2 laipsnių šalčio iki 3 laipsnių šilumos.

Vandens gylis kelio Šilutė–Rusnė apsemtame ruože išlieka 76 centimetrai, lengvuosius automobilius ir keleivius kelia speciali technika.

Hidrometeorologijos tarnybos duomenimis, naktį daug kur pasnigs, vyraus negausus sniegas. Vietomis formuosis plikledis, kai kur eismo sąlygas sunkins rūkas, matomumas vietomis gali sumažėti iki 100 metrų. Oro temperatūra bus nuo 3 iki 8 laipsnių šalčio.


Šiame straipsnyje: keliaieismo sąlygos

NAUJAUSI KOMENTARAI

Lorensas

Lorensas portretas
Nakti reikia buti namuose ir miegoti, o ne važinėti velniai žino ko, vieni važinėja kad pasigaut kokia panelę einančia iš darbo namo, kiti važinėja kad ką primušt ir apvogt, o kiti važinėja mašinas apvaginėt. Taip kad geri žmonės naktim nevažinėja, bet chuliganai. O dėl jų nebūtina pabarstyt gatves, tegu riogso namie tai bus ramiau, negu bastosi naktim.
VISI KOMENTARAI 1

Galerijos

Daugiau straipsnių