Dėl dingusio L. Graužinienės sūnaus ant kojų buvo sukelta policija (papildyta)

  • Teksto dydis:

Antradienio vakarą pasklido žinia, kad dingo Seimo pirmininkės Loretos Graužinienės sūnus Eimantas.

Informacinių technologijų specialistu dirbantis 26 metų jaunuolis prieš dingdamas motinai buvo palikęs žinutę, rašo portalas lrytas.lt.

Ant kojų buvo sukelta policija, tačiau vėlų antradienio vakarą E.Graužinio nepavyko rasti. Į E.Graužinio butą buvo nusiųsti pareigūnai, kurie išlaužė duris, bet jaunuolio, turinčio klausos negalią, nerado.

Vis dėlto trečiadienį policija pranešė, kad politikės sūnus šįryt Vilniuje rastas gyvas ir sveikas.

"Gyvas sveikas, niekas nenutikę", – Žinių radijui sakė Policijos departamento Komunikacijos skyriaus viršininkas Ramūnas Matonis.

Pati L. Graužinienė plačiau įvykio komentuoti nenorėjo.

Seimo pirmininkės atstovė spaudai Dalia Valentienė BNS sakė, kad buvo atšaukti rytiniai parlamento vadovės susitikimai. Ji patvirtino, kad Seimo pirmininkės sūnus nuvežtas į ligoninę patikrinti jo būklės. Kartu su juo į ligoninę nuvyko ir L.Gražinienė.

"Tiesiog patikrinti sveikatos. Nieko blogo nenutiko. Jis sveikas", – sakė D.Valentienė.

50-metė L.Graužinienė yra dviejų sūnų – 11-mečio Juliaus ir 26 metų Eimanto – mama. Be to, politikė savo 70 metų sutuoktiniui Juliui yra padėjusi užauginti ir jo dukterį Daivą iš pirmosios santuokos.



NAUJAUSI KOMENTARAI

KLAIPEDAan

KLAIPEDAan portretas
KA DARYT PAPRASTAM ZMOGUI KAI POLICIJA REIKALAUJA 3 PARU? TAI KA DABAR REIK VISIEMS STOT I DRASISIUS KELIO PARTYJA KAD KAIP IR VENSKIENEI NEREIKTU LAUK 3 PARU O GALETUM DIRBT UZ KURORTO JURU MARIU O GYLIS RASYNELIUS RASYTU...

kilpa

kilpa portretas
visa lietuvos policuija ant ausu stovejo, o kur nors buvo ivykdytas nusikaltimas, nes nebuvo mentu arti...jeigu ji liaudies atstove, tai turejo tris paras laukt!isivaizduo galima butu kas vyktu, jeigu ji veztu bagazinej degint...

viskas

viskas portretas
vaikelis net pasitusinti negales
VISI KOMENTARAI 10

Galerijos

Daugiau straipsnių