Europarlamentaras A. Guoga taps dėstytoju

  • Teksto dydis:

Lietuvos sporto universitete (LSU) paskaitas skaitys europarlamentaras, krepšinio mecenatas, verslininkas Antanas Guoga.

Lietuvos sporto universitete (LSU) paskaitas skaitys europarlamentaras, krepšinio mecenatas, verslininkas Antanas Guoga. 

"Norint imtis verslo, pirmiausia svarbu tikėti savimi, turėti idėją ir daryti tai, ką geriausiai išmanai. Sėkmingam verslui plėtoti būtina rasti tinkamą nišą, numatyti tolesnius žingsnius ir mokėti paskaičiuoti riziką. Be to, reikia nuolat domėtis, siekti naujų žinių – tuomet tobulėsite ne tik jūs, bet ir jūsų verslas. Visada svarbu prisiminti, kad bet kurios naujovės esmė – paprastumas", – tvirtino A. Guoga, pateikdamas itin sėkmingą verslą sukūrusių ir jį plėtojančių jaunų Lietuvos žmonių istorijų.

Susitikimo metu studentai daugiausia domėjosi, kaip įgyti praktinių vadybos žinių.

Nuo šiol kartą ar du kartus per mėnesį kaip kviestinis lektorius A. Guoga skaitys paskaitas LSU studentams ir visiems, kurie domisi verslo vadyba.

Be to, A. Guoga įsteigė dvi stipendijas geriausius projektus pateikusiems Sporto edukologijos ir Sporto biomedicinos fakultetų studentams.



NAUJAUSI KOMENTARAI

xx

xx portretas
Nesamone . Vienas portalas jau paskelbe kad Guoga darbo partijos lyderis. Sulyginot destytojo titula su darbo partijos Lyderio. Balandzio pirmoji nezinau kuo tiketi.

piktas

piktas portretas
tai pasirodo dabar kiekvienas byb.. turintis babkiu gali destytoju dirbti???

idomu

idomu portretas
ka jis baiges? kokius mokslus,kad destytojaus?
VISI KOMENTARAI 4

Galerijos

Daugiau straipsnių