Ūkininkams – S. Skvernelio pažadas dėl tiesioginių išmokų

Ministras Pirmininkas Saulius Skvernelis lankėsi Jonavos savivaldybėje, susitiko su „Achemos“ vadovais, taip pat dalyvavo visuotiniame žemdirbių suvažiavime.

Penktadienį Jonavoje vyksta visuotinis žemdirbių suvažiavimas, kuriame apsilankęs Premjeras akcentavo šio sektoriaus perspektyvas, pasiruošimą Bendrosios žemės ūkio politikos laikotarpiui po 2020 metų.

Kalbėdamas apie žemės ūkio raidą, premjeras pažymėjo, kad Vyriausybė ne tik supranta šio reikšmingo sektoriaus problemas, bet ir imasi konkrečių žingsnių jų sprendimui. Jis kvietė žemdirbių atstovus plačiau suvokti visos šalies ekonomiką ir elgtis solidariai.

„Vyriausybė pasisako už modernesnę žemės ūkio politiką. Vienas iš prioritetinių mūsų tikslų - tiesioginių išmokų suvienodinimas. Procesas vyksta, derybose ieškome sąjungininkų ir yra tikimybė, kad mus pasiseks“, - pabrėžė Ministras Pirmininkas.


Šiame straipsnyje: žemdirbiaisuvažiavimasJonava

NAUJAUSI KOMENTARAI

tik

tik portretas
pirmiausiai indeksuok pensijas o nepataikauk ukio mafijai kuri smulkius sunaikino nes europos renta gauna tik jie ir su kaupu taip kad tai ne policijos reikalas......
VISI KOMENTARAI 1

Galerijos

Daugiau straipsnių