„Idėja Lietuvai“: kas toliau?

Po pagrindinių trijų „Idėjų Lietuvai“ paskelbimo praėjo du mėnesiai. Kas nuveikta ir kas planuojama toliau, LRT TELEVIZIJOS laidoje „Labas rytas, Lietuva“ papasakojo iniciatyvos koordinatorius Ignas Rusilas.

Kaip rodo „Spinter“ atlikti tyrimai, apie šią iniciatyvą žino didžioji dalis Lietuvos gyventojų – 83 proc. Iš jų 81 proc. teigė manantys, kad šią iniciatyvą reikėtų tęsti ir ateityje.

„Net 54 proc. [apklaustųjų] iniciatyva domėjosi kaimiškose vietovėse ir regionuose. Tai iš tiktųjų pagrindė mūsų pradinį tikslą – tai, kad „Idėja Lietuvai“ būtų visai Lietuvai. Ne tik didmiesčiams, bet kad mus matytų visa Lietuva“, – laidos „Labas rytas, Lietuva“ eteryje kalbėjo I. Rusilas.

Idėjos koordinatorius ragina kiekvieną pasirašyti „Idėjos Lietuvai“ aktą ir tokiu būdu tapti naujo šimtmečio signatarais. Taip pat kiekvienas iniciatyvos interneto puslapyje idejalietuvai.lt gali pasiūlyti būdą, kaip įgyvendinti vieną iš trijų išrinktų idėjų.



NAUJAUSI KOMENTARAI

...

... portretas
FB akcininkai bando savo sąskaitą papildyti mums kažkokias 'idėjas' primetinėdami... kaip ten su interesų deklaracijomis?
VISI KOMENTARAI 1

Galerijos

Daugiau straipsnių