Ieškomi 110 tūkst. eurų loterijos prizo laimėtojai

  • Teksto dydis:

Praėjusį trečiadienį tris „Vikingų loto“ žaidėjus iš Lietuvos neabejotinai turėjo nudžiuginti žinia, kad jie laimėjo ir pasidalino Auksinį prizą, skirtą tik Lietuvai, – 110 772 eurų.

Vienas iš laimingųjų jau atsiėmė savo dalį, o dar du žaidėjai ieškomi ir laukiami loterijos būstinėje Vilniuje.

Daugiau nei 36 tūkst. eurų laimėjo valstybės tarnautojas iš Vilniaus. Vilnietis prisipažino, kad dar sausio mėnesį perskaitė horoskopą, kuriame buvo rašoma, jog jo zodiako ženklo atstovams rudenį gali atsirasti papildomų lėšų. „Norėjau laimėti, tikėjau ir galvojau apie tai“, – teigė žaidėjas, šiuo metu besidžiaugiantis realybe virtusiomis mintimis.

Laimingą bilietą vyras tikrino internetu, o prieš tikrindamas mintyse pagalvojo: „šiandien laimėsiu!”. Taip ir nutiko. Iš pradžių vilnietis akivaizdžia sėkme nepatikėjo, pasakojo, kad kompiuterio ekrano nuotrauką su laimėta suma siuntė ir žmonai, ir sūnui.

Kur išleis laimėtą sumą? Vyras planų turi, bet kol kas ramiai viską apgalvos. „Pirmiausia tikrai nusipirksim naują žoliapjovę sodybai“, – juokėsi laimėtojas.

Dar du žaidėjai su Vilniuje, parduotuvėje „Maxima“ (Mindaugo g. 11), ir Telšiuose, parduotuvėje „IKI“ (Plungės g. 4), pirktais bilietais į loteriją kol kas nesikreipė.


Šiame straipsnyje: Vikingų lotoloterijaprizas

NAUJAUSI KOMENTARAI

Tgb

Tgb portretas
Reklama,matomai sumažėjo bilietų pirkėjų,priežastis ta ,kad bilieto kaina pakilo įvedus eurą.

va taip

va taip portretas
nekniskit proto zmonems...specialiai paziurejau tos dienos laimejimus jokio laimejimo ,tokia suma nera

Erika

Erika portretas
Džiugu laimėtojui :)
VISI KOMENTARAI 4

Galerijos

Daugiau straipsnių