Įtakingiausi Lietuvoje – D. Grybauskaitė ir A. Sabonis

  • Teksto dydis:

Įtakingiausiais žmonėmis Lietuvoje elito atstovai išrinko prezidentę Dalią Grybauskaitę ir buvusį krepšininką, Lietuvos krepšinio federacijos prezidentą Arvydą Sabonį, trečiadienį skelbia delfi.lt.

Trečioje vietoje atsidūrė krepšininkas, Kauno „Žalgirio“ vyriausiasis treneris Šarūnas Jasikevičius, toliau sąraše rikiuojasi premjeras Saulius Skvernelis, žurnalistas Edmundas Jakilaitis, Lietuvos pramonininkų konfederacijos prezidentas Robertas Dargis.

Pirmajame dešimtuke taip pat yra valstiečių-žaliųjų lyderis Ramūnas Karbauskis, LRT generalinė direktorė Monika Garbačiauskaitė-Budrienė, žurnalistas Andrius Tapinas ir SEB banko vyriausiasis ekonomistas Gitanas Nausėda.

Įtakingais laikomų žmonių sąrašą naujienų portalas delfi.lt ir žurnalas „Reitingai“ sudarė gegužės 14 – birželio 4 dienomis apklausę tik vadinamąsias Lietuvos elito grupes: politikus, verslininkus/ekonomistus, popkultūros, sporto pasaulio atstovus, žiniasklaidos atstovus, visuomenininkus bei tarnautojus/pareigūnus.

Renkant atskirų sričių įtakingiausius paprastai būdavo atliekamos ir reprezentatyvios Lietuvos gyventojų apklausos.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Kaunietė Laimutė

Kaunietė Laimutė portretas
Gerbiu abu: prezidentę -kaip valstybės galvą, Arvydą Sabonį - kaip visų laikų geriausią, padoriausią mūsų šalies didžiavyrį, krepšinio ambasadorių ir nuostabų gražios šeimos vyrą -tėvą, šimtmečio žmogų. Gaila tų, kurie komentaruose ,,demonstruoja išmintį'' dėl LIDL- o. Pasiteiraukite, ponai ir ponios, kas remia Lietuvos moksleivių krepšinį. Tuomet gal daugiau nebedrįsite, tikiuosi, pliekti Arvydą Sabonį dėl tų reklamų?

"itakingi"

"itakingi" portretas
diskutuotina tai ka reiskia itakingi. Kad Grybauskaite itakinga tas taip, bet Sabonis, kazin, ar yra itakingas, jis yra populiarus ir mylimas. O ytakingi dar nereiskia kad jie populiarus.Jakilaitis itakingas tiek, kiek itakingas jo seimininkas, taip pat ir tapinas.Taip ir su kitais. Taip kad tas sarasas yra klaidingas, ir tai daroma specialiai,, sudedant i viena kruva, ir teigiamus ir neigiamus kandidatus visuomeneje

Anonimas

Anonimas portretas
Labai gerbiu abu,linkiu sekmės Žmogeliuk nustoki visą laiką šmeišti prezidentę iki jos visiems toli,tai proto žmogus,ir ją galima Lietuvai didžiuotis.
VISI KOMENTARAI 12

Galerijos

Daugiau straipsnių