Įtakingiausi žiniasklaidoje – E. Jakilaitis, A. Tapinas, M. Garbačiauskaitė

  • Teksto dydis:

Įtakingiausiais žiniasklaidos atstovais Lietuvos elitas laiko LRT televizijos laidos „Dėmesio centre“ vedėją Edmundą Jakilaitį, laidų vedėją, naujienų portalo delfi.lt komentatorių Andrių Tapiną bei delfi.lt vyriausiąją redaktorę Moniką Garbačiuskaitę-Budrienę, penktadienį skelbia delfi.lt.

Visuomenės vertinimu, pirmojoje vietoje taip pat yra E.Jakilaitis, antrojoje – apžvalgininkas Rimvydas Valatka, trečiojoje – A.Tapinas.

Elito vertinimu, R.Valatka yra ketvirtojoje įtakingiausiųjų sąrašo vietoje, penktojoje – LRT Televizijos laidos „Teisė žinoti“ vedėja Rita Miliūtė. Į pirmąjį dešimtuką taip pat pateko „Verslo žinių“ vyriausiasis redaktorius Rolandas Barysas, „Info TV“ laidos „Dienos komentaras“ vedėja Indrė Makaraitytė, LRT generalinis direktorius Audrius Siaurusevičius, LRT laidų „Bėdų turgus“ ir „Lietuvos kolumbai“ vedėja Edita Mildažytė bei „Lietuvos ryto“ apžvalgininkas Vytautas Bruveris. 

Ketvirtoje vietoje, visuomenės akimis, „Lietuvos ryto“ televizijos laidų vedėja Rūta Janutienė, penkta – E. Mildažytė. Pirmajame dešimtuke taip pat yra LNK televizijos laidos „Valanda su Rūta“ vedėja Rūta Mikelkevičiūtė, A.Siaurusevičius, R.Miliūtė ir M. Garbačiauskaitė-Budrienė. Dešimta – „Info TV“ laidos „Info diena“ vedėja Rasa Tapinienė. 

Žurnalas „Reitingai“ naujienų portalo „Delfi“ užsakymu 2017 m. gegužės 11 – birželio 7 d. atliko Lietuvos elito nuomonės tyrimą, kurio metu apklausė 779 asmenis: politikus, verslininkus bei ekonomistus, valstybės tarnautojus, visuomenininkus ir kitus.


Visuomenės nuomonės ir rinkos tyrimų bendrovė „Spinter tyrimai“ naujienų portalo „Delfi“ užsakymu reprezentatyvų Lietuvos gyventojų nuomonės tyrimą atliko 2017 metų liepos 17-23 dienomis. Tyrimo metu buvo apklausti 1009 respondentai. Tyrime dalyvavo gyventojai nuo 18 iki 75 metų.



NAUJAUSI KOMENTARAI

klausimėlis

klausimėlis portretas
Ko Tapkinas veržiasi į Kauną su savo nevykusiu "pikniku"? Dėl to, kad Kaune dar yra likę šiek tiek sveiko proto. Reikia juos visus "paimti" ir "perdirbti" - kad atsitiktų taip kaip Vilniuje. Mat, Vilnius gilioje duobėje, o Kaunas kyla - negerai. Ir "Laisvės karį" pasistatė, ir patriotų dar vienas kitas yra, ir miestas tvarkosi. Negerai. Kauniečiai, imkite pavyzdį iš Vilniaus. Tam siunčiamas mafijos statytinis - Tapkinas

bjaurūs tipai

bjaurūs tipai portretas
Tiesiog yra šlykščiausi žurnalistai, atidirbinėjantys mafijai už dideles "babkes". Ir LRT niekas nepasikeitė ir nesikeis, nes Garbačiauskaitė atėjo iš to paties lizdo ir nuolankiai tarnauja tik vienai partijai - konservatoriams.

Ona

Ona portretas
Išvardintieji ir dar Miliūtė,Makaraitytė,yra patys neobjektyviausi,įžūliausi,atstovaujantys tik konservatorių ir oligarchų interesus.Ciniški iki smegenų ir kaulų.Tapinas,tai iš viso ne žurnalistas,o kažkoks slidus iki šleikštumo SKUNDIKAS.Koks normalus žmogus ir dar save įvardijantis žurnalistu,gali užkasinėti referendumo biuletenį,demonstruodamas panieką Konstitucijai,suteikiančiai ŽMONĖMS TEISĘ SPRĘSTI SVARBIUS KLAUSIMUS REFERENDUME?
VISI KOMENTARAI 4

Galerijos

Daugiau straipsnių