J. Valančiūnas taps kampanijos „Už saugią Lietuvą“ ambasadoriumi

  • Teksto dydis:

Prezidentė Dalia Grybauskaitė penktadienį susitiks su krepšininku Jonu Valančiūnu, kuris taps naujuoju kampanijos „Už saugią Lietuvą“ ambasadoriumi.

Prezidentūros teigimu, žymus šalies krepšininkas ne tik prisidės prie jau įgyvendinamų šalies vadovės inicijuotos kampanijos darbų, bet ir supažindins prezidentę su savo planuojamomis socialinėmis veiklomis. J. Valančiūno steigiamas labdaros ir paramos fondas ketina aktyviai padėti socialinius sunkumus patiriantiems paaugliams ir jaunuoliams.

Prezidentės kvietimu prie socialinio saugumo kampanijos, skirtos mažinti smurtą, priklausomybes, savižudybes bei skatinti globoti ir įsivaikinti, jau prisijungė muzikantai Andrius Mamontovas, Gabrielius Liaudanskas-Svaras ir Maksas Melmanas, žurnalistai ir laidų vedėjai Beata Nicholson, Andrius Tapinas, Rūta Mikelkevičiūtė, Richardas Jonaitis, „radistai“ Jonas Nainys ir Rolandas Mackevičius, architektas ir grupės „Antis“ lyderis Algirdas Kaušpėdas, kampaniją taip pat palaiko žurnalistas Edvardas Kubilius, atlikėja Jurga Šeduikytė, kiti žinomi šalies žmonės.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Lukas

Lukas portretas
Tikras specialistas!
VISI KOMENTARAI 1

Galerijos

Daugiau straipsnių