Kadenciją baigusiam Prancūzijos ambasadoriui – garbių žmonių padėkos

  • Teksto dydis:

Pirmadienio vakarą į Prancūzijos ambasados rezidenciją rinkosi kviestiniai svečiai. Politikai ir garsūs pramogų pasaulio atstovai išlydėjo kadenciją baigusį ambasadorių Philippe Jeantaud.

Vilniaus Turniškių rajone vykusiame jaukiame vakare klasikine muzika ir pašnekesiais mėgavosi Gediminas Kirkilas, Kauno meras Visvaldas Matijošaitis, Neringos meras Darius Jasaitis, švietimo ministrė Jurgita Petrauskienė.

Gražių žodžių nuo 2014-ųjų Lietuvoje gyvenusiam Prancūzijos ambasadoriui negailėjo ir verslininkai – restorano „Montepacis“ savininkė Indra Ramanauskienė su vyru Algirdu, Irena Marozienė, „JC decaux“ direktorė Žaneta Fomova – bei pramogų pasaulio atstovai –komunikacijos specialistas Žilvinas Grigaitis, dizainerė Eglė Kuzmienė, aktorė Jolanta Dapkūnaitė, dainininkė Jurga Šeduikytė, dizainerė Ramūnė Piekautaitė su vyru verslininku Kęstučiu Verslovu, socialinių mokslų daktaras, knygų autorius Eugenijus Skerstonas, floristas Mantas Petruškevičius, modelis Karolina Toleikytė. Ranką diplomatui spaudė ir „Kauno dieną“, "Klaipėdą" ir "Vilniaus dieną" leidžiančios bendrovės „Diena Media News“ direktorius Tadas Širvinskas bei „Diena Media News“ akcininkas Mindaugas Mickevičius.

„Kauno dieną“ valdančios bendrovės „Diena Media News“ direktorius Tadas Širvinskas (kairėje), Philippe Jeantaud (viduryje) bei „Diena Media News“ akcininkas, valdybos narys Mindaugas Mickevičius.

„Mažai jums daviau. Jums esu dėkingas už viską, ką man davėte“, – svečiams kalbėjo ambasadorius, iš Lietuvos išvykstantis jau šią savaitę.

Philippe Jeantaud/I.Gelūno (BFL) nuotr.

Į atsisveikinimo vakarą susirinkę garbūs svečiai džiaugėsi, kad diplomatas ne tik daug keliavo po Lietuvą, tačiau gali pasigirti geromis mūsų šalies istorijos žiniomis. Šis diplomatas daugeliui paliko nuoširdaus ir visuomet gerai nusiteikusio žmogaus  įspūdį – jis bendrą kalbą puikiai rado ir su politikais, ir menininkais bei žurnalistais.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Galerijos

Daugiau straipsnių